Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
I jas sakam kafe no nekako ke se istrpam bez cigara, znaete kafe bez cigara ne e kafe (ova vazi samo za pusacite) Za mene mnogu blago, na gosti da ne me viknes cel seker ke go izedam
Агнес еве сега јас частам еден ликер, не е чоколаден ама ќе пројде, а кога ќе дојдеш во Мк, јас ќе те частам домашен ликер од млади оревчиња мое производство(чек да се пофалам)
леле што убави пијалоци нудите. Штета што неможам сеуште да се напијам ништо алкохолно. Уф, како би сакала, макар и пиво (бреее како некоја алкохоличарка сум.. )
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.