|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
20.7.2009 15:22:28   
dani85
ajde koj e za edno filter kafe jacobs so mlekce ( a moze i po nekoe lazice seker)

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 851
21.7.2009 0:52:17   
Еца
Ау вечерва сум сама во баротuser posted image добро ако е некој заuser posted image нека ми се придружи, јас едноставно не можам да спијамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 852
21.7.2009 1:35:01   
Iva
И јас не можам да спијам, части едно кафе.user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 853
21.7.2009 1:35:58   
Еца
Леле Ива како е Михајло, пак да не има температура?user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 854
21.7.2009 1:38:23   
Еца
А не да не ми се спие, не знам, можеби затоа што утре сум во Чаир на преглед и ќе знам се што и како ќе биде, па сега не можам да спијам, а може и затоа што веќе од стомакот не можам да се мрднам па не ми е удобно спиењето, па вака на столче подобро е.user posted image А сакаш некое чоколадно бомбончеuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 855
21.7.2009 1:41:36   
Iva
Фала Богу нема, прееска дури татко ми го извади и надвор малку. Цело време ја барал Мартина надвор точак да возеле. И после кога дојде дома така жално ми кажа дека Мартина ја немало.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 856
21.7.2009 1:42:19   
Iva
И да сакам чоколадцеuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 857
21.7.2009 1:46:50   
Еца
user posted image user posted image user posted image Му фалела другарка му да го нервира малку, баш му е интересно, да го закача, инаку ама се насмеавме во парк, на мами маж и со Лука во тревата и Мартина со нив(бевме седнати во кафичот кај тениското игралиште)и доаѓа маж и на мами, се смее и вика, Мартина имја додворувач.Некое дете кое се викало Виктор и имало 5 години се распрашувало како се вика, колку години има, Мартина, а ние се паднавме од смеење.user posted image  

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 858
21.7.2009 1:50:53   
Iva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Многу се срцки. Едвај чекам утре да ја видам Мартина. Јави ми се кога ќе се вратиш од лекар, да ми кажеш како стојат работите. Отидов да му дадам на Михајло сируп па во кревет. Се гледаме утре, можеби последен пат пред да дојде user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 859
23.7.2009 12:04:52   
mami
Ајде сите во барот на пијачка..нашата Елена има керкичка од утрово...уште една принцеза во нивното семејство, после Мартина се разбира, таа е сега дада, мила нека е жива и здрава и убава на мама и тато user posted image и ајде сега може и да заиграме нешто user posted image   user posted image  

< Поракaта ја уредил mami -- 23.7.2009 12:08:09 >

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 860
23.7.2009 12:21:48   
big_mama817
sekako ova treba da se proslavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 861
23.7.2009 12:28:23   
Nikolina
е абе дај известетеме кога што како се деси да не е можеби на вагинално случајно дали ја фатија болки,ве молам ај во мисла сум.и ај кој што ќе пиеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 862
23.7.2009 12:34:33   
mami
не не Николина, не е вагинално, им било страв од компликации па синока во 3 ја породиле со царски, само што ја слушнав, малечката спие..името ке си го добие во сабота, кумот треба да реши. малку раната ја болела ама нормално. Имате поздрав сите од неа и ветува ке ви пише штом user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image најде слободно време кога ке дојде дома

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 863
23.7.2009 13:03:55   
Nikolina
e mami фала многу а зошто па сношти во три ја фатија болки,знам сум досадна ама ако не ќе ни каже Елена кога ќе можи а за раната знам дека ја боли посебно денес ќе и биди многу тешко ама нека одмара битно ќеркичката е во ред а Елена наша брзо ќе закрепни силна е тааuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image поздрав

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 864
23.7.2009 13:06:30   
mami
не не не ја фатиле болки, бидејки е со царски си закажа термин, е сега таа сакаше да е ноке, за да заспие Мартина прво, да не ја тревожат нели...а зошто баш во 3 не знамuser posted image тоа Еленче ке ни каже за некој ден...бргу ке ни се врати таа, не може без насuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 865
24.7.2009 11:54:47   
mami
Женски, ајде во барот на по една пијачка..денес сум супер заљубено расположена а вас никаде ве нема..ке си пијам сама ако неuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 866
24.7.2009 12:05:17   
big_mama817
e mami bas mi e milo sto  si user posted image  i jas ke ti se pridruzam na ednauser posted image  i postojano da bides zaljubena i srekna user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 867
24.7.2009 12:08:55   
mami
абе јас секогаш сум си ама денов некако ми е посебен...го сакам..леле колку многу..ептен најмногу, незнам ме фатило нешто од сабајлечки такаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 868
24.7.2009 12:14:41   
big_mama817
togas mami samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzivaj

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 869
24.7.2009 23:10:40   
mami
леле има некој да ми прави друштво??? мм отиде на автобуска да прака нешто за Белград а јас го чекам да ги провери новиот прслук и гаќички што сии ги купив денесuser posted image се што ке се купи мора да пројде проверка кај него..ама па досадно ми е да го чекам сама..ајде кој е за пивце?

Непосредна врска до пораките: 870
24.7.2009 23:44:55   
Natasha5
eve mami i jas sum za pivce ,i jas sum sama,drugarkite mi bea na gosti samo so zaminaa pa ja cekam Jana da stane da jade,pa dodeka stane ke se napijam edno pivceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 871
26.7.2009 19:57:52   
mami
гледам дека Еленче ни е вклучена..ајде мамичке да наздравиме за Мила сега сите заедно  user posted image и може една журка да направиме   user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mami -- 26.7.2009 19:59:08 >

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 872
26.7.2009 20:02:12   
Aleksandra
 A za vecerasnava zurka moze jas da vi pustam muzika, vetuvam deka ke bide vesela..... Dajte eden bunar za mene so Tonikuser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 873
26.7.2009 20:08:59   
mami
еве мила, сервирам одма а ти среди ја музиката
user posted image

(Одговор на членот Aleksandra)
Непосредна врска до пораките: 874
26.7.2009 20:13:23   
Aleksandra
Ej Mami thanks a lot, sega so merak ke pijam ima i mezeuser posted image user posted image user posted image
A za muzika,.. ke bide turbo

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?