Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
pa pretpostavuvav nie (mislam na moite roditeli) kupivme stan vo n.lisice pred okolu 17 godini i kako "mali" mnogu cesto odevme na taa detska ulica i igravme i sega vo momentot se potsetiv na mnogu ubavi momenti na site detski ludorii navistina otkako se iselivme( vo Butel1) ne sum bila a bas bi skala da pominam nekogas da go prosetam maliot
Mislam deka ne samo detskata ulica,tuku ima i mnogu zelena povrsina tuka vo n.lisice.Sega najnovo ni e fontanata Tose Proeski,kade sto ima lulaski za deca i celoto e ogradeno,podot e mek i da padne dete da ne se povredi.Super e tuka zatoa povelete dojdete,ke castime i kafe i lokum(ako treba) . Sega za Bogorodica ke bide super zatoa koj moze neka dojde.Pred trite kuli sto se tuka ima malo crkvice koe go nosi toa ime,i sekoja godina se slavi,so skari,ziva muzika od poznati grupi. Pa povelete ako jas togas nemozam da ve precekam(termin mi e 31.08) tuka e Elena.
zdravo na site. sega dobiv moznost da vi pisam. mnogu imam propusteno i mnogu mi e krivo. samo sakav da ve pozdravam site i da znaete deka ne sum ve zaboravila. a sega edno od mene papa backi za site
ајде рингерајковци,мами во ова доцна време прави палачинки, мислам му ги ветив на мм и еве исполнувам, па ако е некој за- бујрум, има со еурокрем и има со слатко од капини, свежо набрани и вчера сварени
Raboti mm preku cela godina i samo na zima ima odmor i poradi nego si sedime site zaedno tuka, ne sakame da se dvoime, go preziveavme toa ednas ne bese ubavo i nikogas poveke rekovme. Rabotam vo hotel na recepcija i odam vo smeni, nautro i popladne.
оф леле...е тешко е да се делите..мислам и ние бевме 5 дена оделени, и мислам дека ке полудев, толку многу ми фалеше што ми се плачеше... Ајде зимово правиме дружба задолжително...
ајде сите на славење..па треба да се прослави раѓањето на уште една рингерајка - Елена- има за сите по нешто..ајде некој нека пушти музика и да уживаме
[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://images.businessweek.com/ss/08/04/0411_cadbury/image/schweppes-tonic.jpg&imgrefurl=http://velesonline.com/forum/index.php%3Ftopic%3D527.15&usg=__kQBQXPxc3IZjkoFFXC1r17yNZUg=&h=450&w=350&sz=56&hl=en&start=3&um=1&tbnid=ps3mMj1pjlfywM:&tbnh=127&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2588%25D0%25B2%25D0%25B5%25D0%25BF%25D1%2581%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26sa%3DN%26um%3D1][/link] и Еника еве и за тебе