*mika* -> RE: Утрогестан за подршка на бременоста (24.1.2011 22:42:46)
|
Fala vi arhi diz i heba na poddrskata najmnogu na svet!!!! [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Pominav denes od kaj maticniot, i uste koga me vide, mi vika : so si dosla, pa uste ti e rano :))) i ne me vide na eho, mislam ni jas ne insistirav, bidejki sakam sose srcence da go vidam i cujam, i on mi rece taka e podobro. Mu kazav za bolkata, samo me prasa kade tocno me boli..ama posto mu kazav deka ne e jaka, iako kontinuirana, mi rece deka najverojatno ne e nisto strasno, da ja ignoriram. Bidejki iskreno, koga ne bi znaela deka sum bremena, ne bi i obrnala vnimnie volku. Mi rece da si prodolzam so utogestanot, i bidejki sum gi pocnala so 2x200, taka da si prodolzam, deka od niv nemalo steta, moze samo korist da imam. I so aspirinot 100 da si prodolzam, i otkako ke me videl na eho, a mi rece da dojdam nekade 6ta...7ma nedela, ke mi dal uput da isptam AFA, LA, Hemostaza (bar ova go razbiram od uputov), iako neznam ni sto znacat... Taka da sega ke si uzivam... odmaram... ke si go galam mesevo..i ke si ja citam ringeraja :))) i ke cekam da dojde barem 6ta nedela (sega sum 4nedeli i 2 dena:) normalno po moi presmetki :))))
|
|
|
|