Annet -> RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! (29.3.2012 10:44:18)
|
eh uste nekoj mesec i ke bidam bez svekrva................ama i ona bez snaaa i poveke ke se sakame i pocituvame............... iskreno ke placam od SREKA,uffffffffffffffffff moze malku sube sama ke mi bide,dosadno,ke nema koj da ne nervirka po malku,ama ke se navikNam i na toa HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA pu-pu da ne se podrecam hahahah ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR Ti se place Annet mamicki ti od start zivees bez svekrva,fala bogu deka i jas nesakam ni majka ni svekrva da mi se mesaat,ama jas 3 godini ziveam so svekrva i svekor,se razbira deka ima nesoglasuvanja,isto i poloso moze da e so majka mi,jas do sega ne sum si osetila sloboda vo zaednica,niti moite roditeli mi se mesale,no od sam poubavo nema. i vo pravo e gaga se na kerkata e najubavo,a moeto ne cini,epa pogoduva jpogoduvaj eden den ke ti pukne film,ili si odam ili si odi ,ne moze poinaku,e kaj nas ne e do tolku zort ama ajde koga imame uslovi se delime,ako ziveam vo ednosoben stan i nema pari za poveke ke kutis ke trpis....... e 3 godini si skrativ kafici kafani luksuz,zastedivme, e sega nikoj ne me sprecuva za mojot i za zivotot na deteto do sega nisto ni i premestiv ni ona mene kako sum zateknala taka e se grizev kako za moe mi smetaa mn raboti si kutev ama pocnaa naednas poveke nervozi,seriite i spienjeto na svekrvata mi zasmetaa,ni dette mi gleda nisto nas ne zapostavi svekorot mi vredei za milion da e zdrav i ziv ..........da ne se mesale,toa ne e mesanje,zaedno koga zivees,me prasuva zosto placelo??? epa eden zid ne deli dojdi-vidi,mene toa me nervira veke mnogu...................... ako imate sansi begajte,od nula ke pocnam so leb i sol,ama ke uspeam,znam. kamo li da mozev da si se oddelam uste po denot na svadbata blazesi vi na vas;-))))))))))) majka e majka.no koga si gi deli decata,dali e majka??? koj kaj se nasol ke zivee nie pomladi sme si kutime,ama ne sme budali ako kerka i spie do 15h ona kuti,a sinot si ide vo 17 h ona pusta najglasno tv ili mete,i su kutis do den denes za ke kutam,nekam da si zameram,,,ama sum im kazala za sto mi precelo...rekov kaj mene ne e do tolku loso,ama kako trgnalo ........................ se buduva a majka e majka ako site deca i se isti mozebi se sto pisav bese za na druga tema,inaku mojata ne e nametliva,si raboti nea sto i odgovara nikoj ne prasuva drugite mislenja ne i se bitni,mn e samouverena,samo premnogu zaborava.......... do tolku e odgovorna sto ako i ostavam dete da mi pocuva ke zaspie i deteto moze slobodno da se strkala od krevet...e do tolku e nametliva.da moze so glava zid ke rusi izvini mamiske nemav losa namera,za mene mojata majka e se na svetot,a na mm negovata,iako mi veli,koga ke si dojde od rabota neka si topli rucek so mi e gajle.........a mm ne izdrzuva doma.e sega?majka li e? auu skraja da e so vikotnici,ne sme na planina sum razgovarala na masa pred site nekolku pati fino ubavo,kako na zid da mu kazuvam ;-)))ima efekt 2 dena posle po staro,e sega nema ja da ja menuvam na 60 godini zenata,zatoa ke si se delam;-)kazav pomili ke si bideme jas ne odbivam pomos,ama koga ne mi se ponudila 8 meseci,znaci deka nesaka da pomogne,ami se pominavme i grcevi i se,dete place celi noki,ona spie,a majka mi vika donesi jas ke ja cuvam naspij se.epa sega ako mu e na mm majka i nea i e vnuce,neli?ako na majka mi i e zal sto ne spijam 3 meseci unazad ,nea ne i e zal za sinot sto ne spie 3 meseci unazad....... mi treba pomos,ama edno ligavce ne mi isprala,baska i doma se rabotam.e sto saka od mene,kutam ne vikam,ke me eksploatira...........................moze i nie ke bideme svekrvi i babi i se,samo gospod umot da ni go cuva.........ama koga ke propati covek ke si znae za ponataka...ee kolku imam za kazuvanje,ama ke si go zaboravam,nekam da sum zlopamtilo,samo me pogoduva nejzinata neodgovornost i sebicnost,tolku ima majki takvi eve svekrvite hehehehhese salam ama se ima po svetot bog da cuva lelle ne e edna zenska belja ihihih jas pisuvam i se smeam lelee za dzabe nervozi ajde.jas obicno na ovaa tema ne razgovaram si traam,ama ete tuka se opustiv kazav poveke,ako de... ama ne napagam nikoj,i vo pravo ste,mazite se za kotek.... hehehheehhee ama ajde sega tuka se si kazuvame de,na koj drug?? e blond za ova si 1000 % vo pravo i mene toa mi se slucuva noon stop.....i imam ukazano i se e po staro.za see si vo pravo,samo site imame razlicen zivot zatoa se ovie diskusii,koj si ima maka ke si pise haahhaha ;-)) e a dali ve ima prasano svekrvata:SO TI NAPRAVI MAJKA TI DA JADES?????????????? sto ke iodgovorite? ihihihihi smeski do smeski sekoj den,ako se nervirame za se ke umreme pred niv ,ajde snaii samo napred aahhahaha ;-))) i jas imam zensko uste od sega mislam da i obezbedam zivealiste da nema problemi kako mene,na kraj se mazime za mazite ne za nivnite roditeli..moreeeee,hahahhahahahha leleee dobro e se zaboravivme hahaha 8 meseci jas i vikam mi se spie ne sum spiena 3-4 meseci ,po 2 saati noke spijam,a ona ja faka vratata i mi vika,LELEE MENE KOLKU MI SE SPIE ODAM DA SI LEGNAM?? abe....dosta e leleee i ja ke pocnam da se nerviram od temava vise ne pisuvam tuka,lelee covek nemoze da se pozali hahahahhaha se zezam... tuku ne treba da se zalam jas greota e.mlada sum ima vreme za nas i da spieme i za se,samo mladosta neka ni pomine vo glupostive vakvi.aj aj......se najdobro na site kako mene hahahahah da vidime bel den ;-))))) SE CITAM SE STO SUM PISALA,VLEGOV VO OGROMEN GREV [sm=smajl.gif][sm=smiley9.gif].......... posledno ke bide ova sto ke go pisam tuka: sedam i se cudam,odkoga diskutirav na temava,IMATE PRAVO ZA SE,SITE SI IMAME NEKOJ PROBLEM,MENE LICNO ME POGODIJA OVIE NEKOLKU RABOTI OD MOJATA SVEKRVA,JAS NA NEA I KAZAV ,ONA SE ZAMISLI,I JAS SE ZAMISLIV,ZNACI JAS OVDE NE PISUVAM ZAD GRB,SE STO KAZAV TUKA I TAA ZNAE.JAS LICE I POLITIKA NEZNAM DA PRAVAM,MOZEBI POTSVESTA SI GO PRAVI SVOETO....se opustiv napisav koj e mojot problem a isto vremeno i kazav deka barame zaednicko resenie,em niv em nas da ni e poubavo,poveke ke se sakame i pocituvame.... nikogas dodega nitu sum ja navredila nit sum pomislila,ne se opravduvam pred vas no nesakam da me svatite pogresno,nauciv da brojam do 10 so tek na vreme pred da kazam bilo sto........mislam ovite temi deka vodat vo kor sokak... mili moi prijatelki izvinete za dolgiov post i sto citiram se sto sum napisala.pak ke kazam nie sme pomladi treba da popustime,ama nekogas toa se zloupotrebuva,i ne doveduva do vakvi situacii...izvinete sto sum dosadna mozebi,jas poveke na ovie temi ne diskutiram,za da ne bidam pogresno svatena.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|