mosa -> RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! (16.2.2013 18:51:50)
|
Mene mi treba pomos,sovet mislam deka se ova so mi se slucuva(strav,napnatost,nervoza)se e od ova odnos snaa i svekrva ...znaci od koga aum dojdena vo ovaa kuka (samo edna godina sum tuka) se zboruva samo za cistenje metenje peglanje brisenje neznam neato drugo da se zboralo...Jas na primer imam 22 god ne sum mala fala bogu ama ne sum pak ni stara...ziveev pretjodno kaj baba mi koja bese stara i non. Stop i pomagav se pravev jas i perenje i mienje i cistenje ama bukvalno se a sega ovde nemozam nisto da storam na primer jas od prvo kako i sekpoja zena nemozam odma da dojdam vo kukata na mm i odma da pocnam da cistam ....koga gledav deka e potrebno ciatev metev gotvev ama na gospogata se ne i cinese...ova ne vaka vaka treba prasinata ne se brisi vaka vala se brisi ova ne e meteno ovde uste ima gubre au ova prekutrupa meeteno kako samo taa da znae da cisti i na mm i na moite roditeli mu veli nisto neraboti nikogas ne prasala dali nesto treba sa sraboti.....samo sme lezele so mm po cel den iskreno da vi kazam ako me vervate strav mi e da se kacam vo spalna da legnam 5 min da se odmoram strav mi e pajncite da gi mijam da ne ne i se bendisat...nekni odvaj cajot go preturiv da ne isturam kapka ke se namurti.Ako nekogas posakam da izlezime so mm taa odma kaj ke odite sega sedete doma studi ili ja raskapavte kolata i sl ili ako posakam da odam kaj moite e aman sekoj den tamu ste arno ve pusti ja da si dojdite mislam stvarno neznam so da pram i mm ke skreni od nea mnogu sakam edna kuka da si kupime ama. Momentalno ne sme vo moznos....ke puknam nesnam so da pravam ve molam sovet Jas neznam zosto ne ve ostavi vie mladi da si ziveete,pa karjot na kraistata kako ke si napravite taka ke si jadete,a i se se oci so tekot na vremeto,pa neli i ona koga se omazila ne bila "seznajka".I nejze nekoj ja naucil.A uste pa koga na nekoj ke mu se treses uste pogolemi belji ke naopravis.a ti da zremes malku takticki,da i reces deka sakas da napravis,ona da si sedi i da si odmara,ili ako ne gotvis i za nv da reces deka mt ti rekol ti da gotvis i ti sega moras da go posluysas.sekako ne deka e taka,no stom e takvca ke moras malku lice da i pravis.Jas na mojata sveki taka i vikav i mislma deka uspeav,mada ovaa mojava ne mi se mesa,duri naprotiv stalno vika:i jas koga bev mlada,sakav se sama da si pravam i drug da ne mi smeta.Probaj e vidis moze ke ti uspee.Sega sepak neznam kakva vi e situacijata doma.
|
|
|
|