niki -> RE: Што себе никогаш нема да си простите? (19.7.2009 8:35:54)
|
Ne si strog Bocko, covek treba da znae da go prifati i saka svojot zivot onakov kakov go ima, od sto bi bilo koga bi bilo nema mnogu fajde. ИЗВОРНА ПОРАКА: mami не требаше да се сложам да правам свадба 1 недела откако дедо ми почина, се си мислам дека заради тоа ми се случуваат сите глупости сега, ме казнува некој Nemoj Mami da bides sueverna i da se optovaruvas so takvi raboti. Ete kaj mene se sluci obratnata rabota, pocina bratuced na maz mi i svadbata ja odlozivme, ja pravevme duri posle dve godini, kerka mi imase godinka, na umreniov site pocesti mu gi napravija, svekrva mi nosese crnina i dojde kaj mene na povojnica, pa pak ni se slucuvaat slicni gluposti, zosto sme nie kazneti........ Do lugeto e, a ne deka nekoj kaznuva nekogo, pa dedo ti zar bi sakal ti da bides nesrekna. Vo zivotot mi se slucile i sum napravila raboti za koi ne sum gorda, no se sum si prostila, smetam deka se se slucilo so nekoja pricina i verojatno da sum postapila poinaku bi bila druga licnost sega, a jas sepak si se sakam vakva ko sto sum.
|
|
|
|