Bethany -> RE: чести вечерни будења (14.1.2013 10:13:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: eli07 Znaci mi nema spas [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Eve veke polnime 6 meseci i situacijata so spienjeto navecer ne se smeni duri na poloso ideme.Jas stvarno ne znam sto se slucuva so nasive deca[sm=zmeden.gif] Sega stanuvame bukvalno na sekoj saat ili pola saat.Legnuva vo 21.30/22 ipocnuva da se budi na sekoj saat.Za gladen ne e gladen sigurno...Cica turbo 21.30 pa posle pak na polnok (vo megjuvreme go prezaspivam vo race) I taka cela vecer.....ke go stavam na cicka koga ke se razbudi, go vrakam vo krevetce i ete ti go za 15 min. pak se buni, kenka...So ke se prvi koga ke trgnam na rabota jas stvarno ne znam.Ete taka da vi poplacam i jas malku :( Можеби забите го мачат? А користите ли цуцла лажалка? Кога да се пробуди да му дадеш цуцла, а не да го ставаш на града... [sm=zmeden.gif] И пробај да не го дигаш во раце, мислам дека се навикна во раце да ти биде, па затоа се буди. Јас мојот син кога ќе се разбуди така, му давав цуцла и вооптшо не го дигав в раце. Ако треба седев до него, го фатев за раче, само не до дигав од креветчето, не палев светло. Во секој случај, не губи надеж, ќе биде подобро - мора да биде подобро. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|