LoveableMe RR -> RE: Хормонална рамнотежа-услов за бременост (16.12.2013 21:09:47)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: koki12 Devojki eve i jas so malo zakasnuvanje da vi soopstam,moite rezultati izlegoa katastrofa FSH- 32 pokaceno mnogu poveke od minatiot pat,prolaktin 2,25 simnat pod normalnite vrednosti.Site moi nadezi da dobijam normalen vaucer propagaat. LoveableMe te molam kazi mi dali od dostinexsot ti se imase sluceno prolaktinot da ti padne pod granici na normala,me zacudi lekarkata ne mi gi prekina samo mi rece da pijam namesto po 1/4 sega po 1/8.Kaj mene za tri meseci izvarira od 25,na slednoto merenje 36,potoa 5 a sega e 2,25.neznam kolku e ova normalno. Koki12, види тука рецепт за висок ФСХ. Јас би ти препорачала да земеш маца за хормонална рамнотежа. Јас пијам Достинекс пола апче на 10 дена, пролактинот ми се движи од 15-20. Не чини многу да ти е низок, зошто тоа влијае на другите хормони, така ми има кажано ендокринологот. Види да ти ја намали дозата така е најдобро. Ако те интересира нешто, прашај тука сме.
|
|
|
|