|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
8.8.2010 0:00:26   
Палешка РР
Ллелелелелелелле, надица со слаткиве ме дотолчи, е ќе каснам едно па макар пукнала user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 551
8.8.2010 0:02:26   
kromitce
изгледа доцна се вклучив... по се изгледа се сте изелеuser posted image

ако... на здравје нека ви еuser posted image

Непосредна врска до пораките: 552
8.8.2010 2:33:15   
amelbebe
zdravo zenski,gledam po slikite ste imale mnogu ubava druzbauser posted image ,a jas da vise pofalam kolku e ubavo custvoto da bides svekrvauser posted image {snai nemojte da me mrzite}user posted image user posted image user posted image
inaku na svadbata mnogu ubavo si pominavme,gi imavme site adeti se bese fenomenalno,sega sreduvame po doma ama vo skoro vreme se nadevam ke pieme pak kafe od sabajle i ke ogovarame,a snaska e pogodena 100posto ve pozdravuvam siteuser posted image  i edna user posted image  za agnes 77 senadevam deka vo najskoro vreme ke uspee vo svojata celuser posted image user posted image

(Одговор на членот kromitce)
Непосредна врска до пораките: 553
8.8.2010 10:01:00   
nadica
ајде жени да пиеме по едно кафе еве и јас најдов малку време за да ве подружам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 554
8.8.2010 10:02:29   
nadica
user posted image
повелете

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 555
8.8.2010 10:36:23   
Палешка РР
Благодарам надицаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 556
8.8.2010 10:38:19   
Martins mom
Поздрав до сите диеталкиuser posted image user posted image

user posted image

Кај одите без да појадуватеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 557
8.8.2010 10:56:23   
Палешка РР
Може уште денес, ама од утре немојте вака да мииии правииитееееее user posted image user posted image  user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 558
8.8.2010 11:21:34   
ananikol
Gi gledam slikite na amelbebe i si vikam i mene ne mi e daleku da stanam svekriva (prvo so mi padna na pamet)user posted image

Непосредна врска до пораките: 559
8.8.2010 11:27:26   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

zdravo zenski,gledam po slikite ste imale mnogu ubava druzbauser posted image ,a jas da vise pofalam kolku e ubavo custvoto da bides svekrvauser posted image {snai nemojte da me mrzite}user posted image user posted image user posted image
inaku na svadbata mnogu ubavo si pominavme,gi imavme site adeti se bese fenomenalno,sega sreduvame po doma ama vo skoro vreme se nadevam ke pieme pak kafe od sabajle i ke ogovarame,a snaska e pogodena 100posto ve pozdravuvam siteuser posted image  i edna user posted image  za agnes 77 senadevam deka vo najskoro vreme ke uspee vo svojata celuser posted image user posted image

честитки свекрваuser posted image  ... па ти чеш бити најдобра свекрва на целом свету, пошто ти си колико знаем официелно прва РР свекрваuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 560
8.8.2010 12:34:15   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Може уште денес, ама од утре немојте вака да мииии правииитееееее user posted image user posted image  user posted image

што бре Палешка...утре демек понеделник, па понеделнички да ти тргне, почнуваш диетаuser posted image user posted image user posted image user posted image
ај на тебе барем ти текнало за диета, мене уште не ми текнува, а како слон се чувствувамuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 561
8.8.2010 17:17:35   
Martins mom
ајде...убаво е времето, па јас заминав

user posted image

Непосредна врска до пораките: 562
8.8.2010 22:47:12   
Maca25
Леле цела страна со храна...неее нема да пробам. едвај ослабев, ама гледам со нездрава исхрана се ќе си вратам.
како сте ми пријателки?? гледам супер кафе-муабет сте имале во прилеп.
јас денес се изнашетав, сабајле во црква, па на кафе во југ, па дома да ручаме и одмориме, па пак шетање низ парк. се утепав денес од одење. сега одам да пуштам машини и да зачистам нешто пред да си легнам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 563
8.8.2010 22:51:23   
Maca25
гладам виктори се вратила!! како си помина? се одмори?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 564
8.8.2010 23:56:55   
Bitolcanka
user posted image everybody, how are you? I''m excellent user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Денес си бев кај бабичка на кафе и чамче-муабет user posted image (не ја имав посетено подолго време), ми подари прстенчиња. Од денес ќе почнам да носам, морам да се навикнувам user posted image user posted image user posted image Се видов со една колешка и пријателка, па бев на роденден кај мојата најдобра другарка - екстра си поминав. Пријатно друштво, нејзини роднини и јас - единствена другарка, си бевме собрани на тркалезната маса, со соленко, благо, винце и музиче од мобилен - поубаво здравје user posted image Конечно пред полноќ се прибрав дома, па да ѕирнам што се случува на нашата РР user posted image user posted image user posted image

П.С. Те видов Martin''s mom како се шеткате со Мартин и мт низ широк сокак околу 20ч. user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 8.8.2010 23:58:33 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 565
9.8.2010 0:17:44   
Snowhite RR
Ако вие бидете на диета сите, ќе остане повеќе за мене, јас сакам да ставам некое кило, многу сум ослабена, ова малово ме исцица скроз.
Инаку ние денеска бевме на базен и откако се вративме Михаил спиеше 3,30 саати, што никогаш се нема случено, последно време преспива 2-3 пати по пола саат, а денеска ако не го разбудев уште ќе спиеше

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 566
9.8.2010 0:38:34   
Bitolcanka
Ти собирај ги сите солени и благи колачиња пријателке, сигурно ќе накачиш некое килце user posted image user posted image user posted image user posted image за Михаил - уморувај го повеќе да спие повеќе - тоа е лекот најверојатно user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 567
9.8.2010 14:16:09   
Bitolcanka
РР-ки и РР-ковци голем поздрав до сите со песната - КЛИК user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 568
9.8.2010 15:33:11   
amelbebe
ajde koj e za ogovaranje neka startuva user posted image kako ste mi denes sto ima taro novo dajte malku muabet dosta bea odmoriuser posted image

Непосредна врска до пораките: 569
9.8.2010 15:37:37   
amelbebe
generacijooooooooooooooooooooooo kaj si te gledam vo aktivni,grlo me zdoboli od vikanjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 570
9.8.2010 15:39:27   
big_mama817
све-криво како си се одморивте свадбата како помина машала младенците се многу убави епа ај догодина со внуци иншала user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 571
9.8.2010 15:43:35   
amelbebe
daj boze so vnuci,svadbata bese mnogu vesela,a predhodno pravevme i NIKAJ (vencanka pred oga) e tuka maz mi me iznenadi se vencavme i nie,poveke se potresov za svojata vencavka od kolku za decatauser posted image

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 572
9.8.2010 16:00:53   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

generacijooooooooooooooooooooooo kaj si te gledam vo aktivni,grlo me zdoboli od vikanjeuser posted image

Тука сум генерацијооооооооооо user posted image малку бев активна и в кујна user posted image
Изнавикај се овде колку ти душа сака, секако по снашка неможеш да викаш, мислам не смееш user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 573
9.8.2010 16:02:09   
nadica
леле колку пријатно те изненадил мт amelbebe user posted image user posted image user posted image  за него а ти ајде да раскажуваш на долго и широко како беше

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 574
9.8.2010 16:11:13   
amelbebe
vredna si bre nema sto,inaku Nadice imam i sliki ama ne znam zosto ne mi gi prefrla vo albumi .

se bese sredeno za decata da se vencaat,im namestiv satenski carsafi,crveni sveki ikebana ogromna,100 dusi pokaneti,zavrci ceremonijata na vencavkata i odednas ogata vika imame uste edna vencavka i si vikam nekoj ke iskoristi da se venca i muz mi po priroda doaga i me zima za raka i veli jas i ti pred gospod ke se vencame i jas zanemena,posle toa site prisutni poveke na nas ni cestitaa,bevme centar paznja a jas kako red bul da sum ispilauser posted image posle toa castevme preubavi baklavi mmmmmmmm,kolku e romanticen muz miuser posted image

Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

kolku vreme mu posvetuvate na svoeto dete
marina.n.t

po cel den sum so deteto (61%)

2-3 casa (5%)

ponekogas i ne go gledam voopsto (5%)

pogolemiot del od denot (29%)

Број на сите гласови: 56

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!