|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
3.8.2010 18:25:33   
Snowhite RR
Здраво жени, јас од гости на гости, сега кај мама со спиење, доста беше од свеки
Инаку на свадба убаво си поминавме, се изнаигравме, мораше да играме, зошто битолчани слабо играа, па мораше ние да надоместиме и за нив, се разочарав од нив, не очекував, мислев растур ќе направат. Михаил го чуваше мајка ми и бил мнооогу мирен, така да успеавме дури и Битола по невеста да одиме и вечерта на свадба, а тој како да знаеше дека сме на свадба па цело време бил мирен, само малку поплачил, вечерта пред спиење
Вчера малку на излет отидовме со моите и тетка ми од Скопје е тука, па утре си оди, па малку да се видиме останав да спијам кај мајка ми
Ајде се читаме покасно

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 501
3.8.2010 20:36:57   
Bitolcanka
Snowhite значи битолчанка зедовте за прилепска невеста? user posted image Навистина чудно за битолчани што не играле, особено што пола од главните гости биле битолчани, според тоа што кажуваш ... Или не биле луѓето по играњето или не се подготвиле добро (не се напиле многу user posted image ), а можеби и не се чувствувале како дома user posted image Јас секогаш кога сум на свадба во мојот град е весело, но сепак, има разлика од една до друга свадба. На некои свадби и младоженците не играат ногу. Лани кога првпат бев на прилепска свадба, прилепчани не играа многу - баш си реков треба да видат како изгледа битолска свадба ... user posted image

Поздрав до утре, ќе одам да шетнам малку user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 502
3.8.2010 21:13:41   
Snowhite RR
Невестата и зетот играа многу, беа ептен весели, ама освен неколку гости од Битола, другите како за сеир да беа дојдени. Нема врска помина и тоа, па ајде Битолчанка сега кај тебе на свадба, па да видиме како играат битолчаниuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 503
3.8.2010 23:11:23   
jovanka
Sega gi prefrlav slikite od Mavrovo-Hotel Radika
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 504
3.8.2010 23:14:17   
jovanka
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 505
4.8.2010 0:13:14   
Snowhite RR
мммм прекрасно

Непосредна врска до пораките: 506
4.8.2010 18:28:35   
Martins mom
Хелооооууу...како сте???user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 507
4.8.2010 19:14:20   
mama26
deneska umorno se osekam martins mom.utre e nov denuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 508
4.8.2010 22:52:25   
Maca25
како сте ми пријателки? ме немаше неколку дена, мртва уморна доаѓав од работа, малце надвор со нина и правец во кревет. ни со мм се нама асално видено. што има ново? гледам убава дружба имало викендов во Дојран.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 509
5.8.2010 1:11:06   
Тања РР
Како сте жени? Што е ова свадбарско расположение на РР?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 510
5.8.2010 1:29:58   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image Тања - не бев јас user posted image user posted image user posted image Прашај ја Snowhite да не знае user posted image user posted image user posted image Јас само си читам, собирам информации и потпрашувам по малку user posted image user posted image user posted image Фустаните не бев сигурна дали да ги сместам во оваа или темата - Модни трендови пролет/лето, но заклучив дека повеќе тука им е местото, зашто свечени фустани се носат во секое годишно време.
Инаку јас сум супер, бев излезена денес (помалку дома се проврткав), претпладне до едно фото-студио да порачам слика од последната свадба (доцна отидовме и се сликавме, па не зедовме), но не свршив работа - затворено беше. Купив некои ситници и дома. Попладне повторно, завршив со тоа, утре ќе ми ја донесат дома (имам привилегии user posted image user posted image user posted image ), па кај една колешка на кафенце и така - помина денот. Кога се видов на сликата на компјутер сфатив дека погрешен фустан облеков на последната свадба, темна боја (цела бев во црно) - претходниот (темнолилав) поубаво ми стоеше). Можеби тоа ми беше инспирација да побарам свечени фустанчиња Ти како си?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 511
5.8.2010 1:32:30   
Bitolcanka
BTW

Активни корисници: Моментално на порталот има членови: 3 и гостуваат: 81.
Bitolcanka 5.8.2010 1:31:14:
Преглед на активни корисници
Snowhite 5.8.2010 1:30:57:
Прегледува порака
: Свадба со бебе
Тања 5.8.2010 1:19:42:
Го прегледува порталот

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 512
5.8.2010 1:41:43   
Тања РР
Џабе пишав, не сакаше да се прати поракатаuser posted image

Инаку, на кратко:
Битолчанка немој да се правдаш, ти се рипа тебе на лудиот камен user posted image user posted image user posted image Не те брзаме ние, стрпливо си чекаме да се решиш па да се нацртаме со подароците и честиткитеuser posted image user posted image user posted image

Јас сум добро. Овде попладне врнеше па не излеговме да прошетаме со Јана. Сега ми е жешко и досадно но не се решавам уште да одам да си легнам до моите две сонца.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 513
5.8.2010 1:48:23   
Bitolcanka
Тања грешиш и во голема заблуда си user posted image user posted image user posted image Воопшто не ми се рипа на лудиот камен во овој момент, само сакам да гледам слики од свадби, да читам за подготовките и интересни работи од други - блиски лица пред се', како влегле во мрак / брак user posted image Рано е за подароци, но вие полека полека спремајте се - да не немате време потоа и речите - "во криза сме" user posted image user posted image user posted image user posted image

И тука врнеше попладнето, но кратко, само 30-тина минути. Беше силно и ме исплаши за миг, но не ме премисли да излезам од дома - баш беше пријатно за пешачење и шетање по дождот.

Непосредна врска до пораките: 514
5.8.2010 1:52:23   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јас сум виновна, се зачитав на форумите за крштевка ме интересираше(планираме наскоро),па забегав во свадбарските теми, а Битолчанка по мене, можи има нешто, од кај знаеме, можи не кажува, нели се крие не се кажува додека не биде работата,user posted image а Битолчанка?
Ние вака, така, ќе те заречиме, прави се ти дека не слушашuser posted image

Непосредна врска до пораките: 515
5.8.2010 1:58:06   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јас сум виновна, се зачитав на форумите за крштевка ме интересираше(планираме наскоро),па забегав во свадбарските теми, а Битолчанка по мене, можи има нешто, од кај знаеме, можи не кажува, нели се крие не се кажува додека не биде работата,user posted image а Битолчанка?
Ние вака, така, ќе те заречиме, прави се ти дека не слушашuser posted image

Не се кажува предвреме, но бидете сигурни - кај мене нема ни трага од шум сега - не читам од тие причини такви теми. А дека ме интересира - нормално е. Не можам да мислам сега на user posted image или дете, пензија и сл. нели? user posted image Секое време - свои карактеристики и поле на интерес на човекот. А за заречување - нема шанси - не верувам во зарекувања, магии и триста други чуда user posted image Живеам од денес за утре во последно време.

Непосредна врска до пораките: 516
5.8.2010 2:06:16   
Snowhite RR
Се зезам пријателке, ако ти интересирај си се, да си бидеш подготвена, еве ти една страна да си се информираш за се КЛИК

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 5.8.2010 2:09:24 >

Непосредна врска до пораките: 517
5.8.2010 2:12:52   
Bitolcanka
Знам дека се зезаш, уживај си user posted image Фала за информативниот сајт user posted image Ја знам страната добро и уредничката на страната, т.е. девојката што ја претставува. Битолска web страна е user posted image
Добра ноќ и добар сон user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 518
5.8.2010 2:21:19   
Snowhite RR
Заминав и јас, добра ноќ на сите, мирно сончеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 519
5.8.2010 8:57:19   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

user posted image

оооо убавооооооuser posted image

Непосредна врска до пораките: 520
5.8.2010 12:11:43   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image Тања - не бев јас user posted image user posted image user posted image Прашај ја Snowhite да не знае user posted image user posted image user posted image Јас само си читам, собирам информации и потпрашувам по малку user posted image user posted image user posted image Фустаните не бев сигурна дали да ги сместам во оваа или темата - Модни трендови пролет/лето, но заклучив дека повеќе тука им е местото, зашто свечени фустани се носат во секое годишно време.
Инаку јас сум супер, бев излезена денес (помалку дома се проврткав), претпладне до едно фото-студио да порачам слика од последната свадба (доцна отидовме и се сликавме, па не зедовме), но не свршив работа - затворено беше. Купив некои ситници и дома. Попладне повторно, завршив со тоа, утре ќе ми ја донесат дома (имам привилегии user posted image user posted image user posted image ), па кај една колешка на кафенце и така - помина денот. Кога се видов на сликата на компјутер сфатив дека погрешен фустан облеков на последната свадба, темна боја (цела бев во црно) - претходниот (темнолилав) поубаво ми стоеше). Можеби тоа ми беше инспирација да побарам свечени фустанчиња Ти како си?

А да не беше излезена и околу 12 часот дента да си купиш праски ?? user posted image user posted image user posted image Мислам дека те видов, со такси поминував низ брусничка...ти беше или се препознавuser posted image (во црвена маичка и кафеави пантолони)

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 521
5.8.2010 13:05:42   
Bitolcanka
Да, јас бев - си купив праски user posted image - "фрлена" сум на здрава храна user posted image

Повелете кафенце. Палешке, ај да се напиеме виртуелно кога не можеме во живо ...

user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 5.8.2010 13:06:43 >

Непосредна врска до пораките: 522
6.8.2010 12:36:30   
Martins mom
Ќе може ли некој да ми каже што да правам...грлото ме боли, ме убива...црвено ми е, а мислам дека и на едниот крајник имам гној..Мерев температура 38,2...Хелпuser posted image user posted image user posted image Главата ми пука, ушите ми свират. Се напив чајче, се капев со млака вода...ама залудно е се..ништо не ми помага.Дај кажете некој совет што да се правиuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 523
6.8.2010 12:39:23   
Палешка РР
Јас веднаш би испила еден Парацетамол.
Потоа оди на лекар Мартинс мам, мене еднаш ми препишаа капсули Цефаклор и ги пиев, иако дојам.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 524
6.8.2010 12:40:36   
mama26
ampicilin martins mom.pozzz

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali se druzite so nekoj Ringerajki?

Da (50%)

Ne (50%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!