|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
11.8.2010 13:08:35   
Snowhite RR
Леле душичка, со помин нека е, одмарај

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 601
11.8.2010 13:18:18   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Се вратив... Не идам више никад у Трурција. Срање услуга, најнељубезни вработени на свет. Не вредеше ни динар од парите што ги плативме. Ако е тоа услуга и хотел со 5 ѕвезди ја ќе се отрујам... А тоа топло и спарно у таа Анталија - ужас... Намерно плативме во ресорт со 5 ѕвезди да одиме, за да се одмориме ко луѓе (колку што е тоа можно со две мали деца), ама по одвратни луѓе немам сретнатно...Абе немаа пластични чаши за една употреба, туку даваа сок и вода во едни грозни тврда пластика чаши за кои не знаеш баш дали се измиени ко што треба, Немаше цевки кои се свикуваат па децава врат си искршија да пијат од тоа долгите цевки. Таа во мини клубот мрзеше деца, им ги земаше на децата боичките за да не шкртале по платикана шугават масичка...Нема да набројувам понатака, ама ми треба одмор од нервозите во Турција..Они само си играат туризам, услуга никаква! собрале деца од селото, студенти да работат, никој не знае англиски, не можеш да се разбереш. Им барам мраз, ми даваат цевки, им барам топла вода во шише за дете за да направам млеко они ми даваат од најжешката вода која врие и од која не можам шишето да го држам, на децата им викаа зошто земале камчиња од една саксија со вештачко грозно пластично цвеќе...ај доста е, друг пат ќе ви раскажувам за Турција, сега ми треба одмор!!!

Одмор за паметење сте имале значи...Турците сакат од ништо да прават пари. Ете јас лани исто бев во Турција и рецепционерите во хотелот (ги имаше двајца, еден прва, друг втора смена) не знаеа англиски...малку импровизираа, тук там по некое зборче колку да не е без ич...многу се нервирав, баш ко што кажа ти им барам едно, ми дават друго, ги прашувам нешто, а тие не ме разбираат и си одговараат нешто другоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 602
11.8.2010 13:39:32   
Snowhite RR
Јас па имам друг впечаток за Турција, ние кога бевме пак обратно кога ќе има кажевме дека сме од Macedonia, тие ни велеа „ооо Македонија“ и ни велеа комшии, my friend, и слично и се обидуваа да зборуваат македонски, односно некој збор што го знаеа на македонски, а за тоа дека не знаат англиски не се согласувам, зашто таму и малите деца знаат англиски, барем во тој дел каде што бевме ние, баш ми е жал што си имала таков одмор, ама јас никогаш нема да го заборавам одморот во Турција, ќе го паметам само по добро

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 603
11.8.2010 13:42:25   
mama26
sekoja zemja ima razlicni luge.dobri i losi...e sega kaj ke naletas neli??

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 604
11.8.2010 13:44:00   
big_mama817
само со помин надица брзо да оздравите user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 605
11.8.2010 13:45:16   
Martins mom
Во глобала Турција е супер...има што да се види..Памуккале, Ефес, водените паркови, феноменални пажи, крстарења...се беше супер, преубаво си поминавме, само ете нашите рецепционери слабо го баратеа англискиотuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 606
11.8.2010 14:07:34   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме и мене цела вечер не сум спиена надица има температура
крадам малку време да ве ѕирнам и одам да одморам додека спие и таа
majka toa ti e.ke bdeeme nad niv ke gi cuvame za utredenta koga ke im pomine kako na kutre [vikase babami] da se raduvame pak i da si igrame so niv...ah decinja kako mecinja...stavaj i oblogi na celoto i nozete...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 607
11.8.2010 14:12:45   
jovanka
Turcija e odlicna destinacija za odmor samo ima kaj nasite agencii problem sekogas si dodavaat po edna zvezdicka na hotelot ako e 4 * nasive ke go napravat 5* toa e voobicaeno zatoa sega internet taka da vednas mozes da proveris za uslugite koj gi nudi hotelot.
So mali deca sekogas e tesko na odmor t.e. da mu gi obezbedis istite uslovi i barem slicni kako doma.
Se sekavam koga bevme na odmor vo Turcija so kerka mi togas ona 15 meseci otidovme so tri ogromni kuferi kako da se selime ama jas poducena od lugeto koi bile tamu prethodno so deca i zemav se sto mozese. Kolku da e dobar hotelot ima raboti koi nedostasuvaat.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 608
11.8.2010 14:18:18   
mama26
zaboraiv da vi kazam,ne se ukluciv ovie dva ili tri dena posto na sinot rodenden mu slavev.pa imav  3 dena gosti .napravivme veke 4 godinki...user posted image user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 609
11.8.2010 14:23:32   
jovanka
user posted image Sreken rodenden na sinot na Mama 26!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 610
11.8.2010 14:25:14   
mama26
fala ti jovankauser posted image

Непосредна врска до пораките: 611
11.8.2010 14:40:08   
Bogdancanka
нека му е среќен роденденотuser posted image user posted image user posted image
ајде Мама 26 части торта,сокчеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 612
11.8.2010 14:42:12   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Kako si pomina na odmor Bogrdancanka.

многу убаво мила сакав да седиме уште али се нафрлив некоја алергија што неможев да ја поднесам се живо ме чешаuser posted image еве и денес само се чешам ако не ми помине до вечер ќе одам на лекар

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 613
11.8.2010 14:48:20   
mama26
user posted image povelete .fala bogdanci

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 614
11.8.2010 14:48:56   
jovanka
user posted image
user posted image
Za rodendenot na siceto na mama26.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 615
11.8.2010 14:50:27   
Bogdancanka
ммммммммм баш убаво ќе си пробам од сеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 616
11.8.2010 16:27:13   
elle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

денес бев на работа по 15 месеци(боловање и породилно)user posted image user posted image добро поминав на работа,а од утре сум на одмор 15 денаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И јас така планирам да правам -одмор, боледување, одмор, боледување..додека не ме викнат на разговор, па после ќе размислам user posted image
И како elle на работа? Нели ти беше тешко иако само 1 ден? user posted image

воопшто не ми беше тешко, само мислев цело време на user posted image на паузите се јавував да слушнам како поминува без мене, не плакала воопшто и многу ми се израдува кога си дојдов. Прв пат сме разделени толку долго време и добро поминавме и двете, само јас имав проблем со градите ми се преполнија со млеко, ама сега додека сум на одмор ќе сепривикнуваме да пие друго млеко. Сепак тоа беше еден ден за проба колку да не мислам како ќе биде....

Среќен нека е роденденот на детето на мама26user posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 617
11.8.2010 16:39:29   
Палешка РР
Супер, баш ми е мило што слушам убави искуства user posted image

Инаку јас не планирам за скоро да одам на работа, ќе влечкам додека не ми се заканат дека ќе ме избркаат user posted image , потоа ќе барам да одам двократно по 4 часа, за да продолжам со доење, бидејќи Миа не може да пие друго млеко, не го поднесува..
Мило ми е што убаво сте поминале user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 618
11.8.2010 17:33:24   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

zaboraiv da vi kazam,ne se ukluciv ovie dva ili tri dena posto na sinot rodenden mu slavev.pa imav  3 dena gosti .napravivme veke 4 godinki...user posted image user posted image

среќен роденденuser posted image

Непосредна врска до пораките: 619
11.8.2010 17:40:27   
agnes77
поздрав од мене ... денес сум со низок притисок user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 620
11.8.2010 23:08:32   
Martins mom
Мама26...нека му е среќен роденденот на твоето синче...голем да растиuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 621
11.8.2010 23:10:27   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

поздрав од мене ... денес сум со низок притисок user posted image

Кафе му е мајката! :) Едно, две.. колку ти држи user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 622
11.8.2010 23:15:38   
Maca25
кафето е сервирано, повелете сите со низок притисок user posted image

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 623
11.8.2010 23:17:02   
Viktori
user posted image
може мене у ваква шоља user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 624
11.8.2010 23:17:51   
Viktori
тоа многу мало.... бетер ми падна притисокот кога го видов филџанот user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

razlika
alfa

koja e najdobrata razlika vo godinite izmedzu prvoto i vtoroto dete

1godina (6%)

2 godini (22%)

3 godini (38%)

4 godini (19%)

5 godini (6%)

ili nad 6 god (9%)

Број на сите гласови: 143

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!