|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
20.9.2010 23:12:49   
Bitolcanka
Имај пријатна вечер и добар сон Агнес user posted image user posted image user posted image Секој нов ден носи нова надеж и има своја убавина, мораме да бидеме оптимистки и се' ќе си дојде на место user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1026
20.9.2010 23:18:58   
Anushka
Битолчанка user posted image  браво што си почнала со аеробик. Јас кога почнав, толку се нполнив со позитивна енергија - што останав трудна!
Препорачувам аеробик на сите РР. И пилатес, како што вели Агнес. А, дали сте пробале Зумба ареобик? Тоа е „права ствар“...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1027
20.9.2010 23:26:16   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

А, дали сте пробале Зумба ареобик? Тоа е „права ствар“...

Tocno taka,Anushka dade vistinski opis  user posted image
                 nedelava ke probam da pocnam,oti ne da si ja vrativ kilazata od bremenosta ami se nadminav sebesi..user posted image .Za se e kriv mm,kasni ova,kasni ona,dobro bilo za mlekoto...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1028
20.9.2010 23:39:57   
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

user posted image .Za se e kriv mm,kasni ova,kasni ona,dobro bilo za mlekoto...

Леле, Ананикол, маживе се уникум. Така прават - ќе те навлечат на добра лапачка, а после гледаат куси здолништа...
Ама, ова аеробикот е за душа, не за тело - верувајте. Кога одиш на аеробик, имаш чувство дека правиш нешто за себе, дека тој саат е само твој и никој неможе да ти го земе. Таа среќа и задоволност од себе си после имаат долгорочен ефект - полека телото си се обликува, а тебе утехата веќе не ти е во храната...
ако сакате, ќе пишам распоред за Зумба...

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1029
21.9.2010 0:09:00   
Bitolcanka

Ама, ова аеробикот е за душа, не за тело - верувајте. Кога одиш на аеробик, имаш чувство дека правиш нешто за себе, дека тој саат е само твој и никој неможе да ти го земе. Таа среќа и задоволност од себе си после имаат долгорочен ефект - полека телото си се обликува, а тебе утехата веќе не ти е во храната...
ако сакате, ќе пишам распоред за Зумба...

Баш така Анушке. Совршено опиша. И дм се "бунеше", зошто да сум давала пари за вежби, подобро да сум трчала ... Не е исто, ниту слично. Многу е поинаку кога вежбаш со музика, во друштво (женско друштво, да нагласам user posted image ), се релаксираш тој час, а и потоа прекрасно се чувствуваш. Некои работи не се споредуваат. Јас каде што одам имало и Зумба-фитнес. За Зумба-аеробик немам слушнато. За што станува збор?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1030
21.9.2010 1:42:39   
ananikol

Леле, Ананикол, маживе се уникум. Така прават - ќе те навлечат на добра лапачка, а после гледаат куси здолништа...

user posted image user posted image user posted image  kako sto stanuva sekoja vecer so bebusko te da mu dade da jadi,te da go prezaspie......odvaj odi na rabota....user posted image user posted image user posted image
Ama mi ja pusti ti musickata,definitivno pocnuvam so ajrobik i toa po moznost zumbauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1031
21.9.2010 16:56:32   
agnes77
драге пријателјице, како сте ... мени денас у мислима е една постара песна Памтим само сретне дане ... уф тажна сум ... не можеш одједном заборавити се лошо ... можеби наскоро дочекам најголема среќа ...

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1032
24.9.2010 9:29:45   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Маца, блу-блу и Милена да се јават на темава! user posted image user posted image user posted image
мама 26 не буди пеuser posted image ер user posted image ајде на дружба, кажи му на мт со 5 телохранителки ќе бидеш!

ајде, не се заебавајте со болен чоек, не ме мачете приватни пораки со закани да ви праќам user posted image user posted image user posted image
   ne sum videla porakava malku kasnam user posted image ...... mama26 nikogas ne bila peder nema ni da bide....no jas ne ocekuvav vakov odgovor od tebe,ocekuvav da kazes izvini mama26,nebese nisto licno sto ja pokaniv samo kirova,tuku deka site sme dobrodojdeni i uste podobro site ako ucestvuvame vo ovaa akcija i da uspeeme vo celta.no od tebe toa go nema." i ispaga kako prikaznata vuk menja dlaku ali narav ne....jas ne sum losa majka jas sum dobra majka i ke doniram na drugi mesta kako sto se slicni na tvojata organizacija ,samo eve rabotava do kade e greskata...do organizatorot...izvini ama nemoze sekoj da organizira a pomos im treba na site deca,i ke pomagam.user posted image

Mama 26 постот беше најпријателски напишан. Се зезав затоа што на некоја друга тема имаше пишано дека маж ти е многу љубоморен и демек да не се секира ние ќе те чуваме.
Нема ни тринка цинизам во него.

Кирова ја поканив посебно за да знае дека е добредојдена, дека може да се дружи без проблем со мене ако сака и дека немам ништо ЛИЧНО против неа. На крај краева дали е Кирова, или Палешка, или Ти или Анушка на дружбите на РР мене ми се се исто. Само да не има, што повеќе тоа подобро.

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктory Се зезав затоа што на некоја друга тема имаше пишано дека маж ти е многу љубоморен и демек да не се секира ние ќе те чуваме.
Нема ни тринка цинизам во него.

ti viktory se zezas moze zatoa sto ne si bila odvoena i ne me svakas...ili pak nemozes da se stavis na moe mesto ...user posted image .... te molam etiketata ljubomoren da go opisuvas mm da ja trgnes.jas ako sum kazala ili psala bila vo moment na slabost ili ako sum sakala deteto vo gradinka da go pratam pa ne mi dozvolil.i jas toa sum go napravila ljubomoren.?a vistinata e deka sto ke pravam jas doma koga i onaka ne rabotam...[ima logika neli ]mm koga taka rekol. na kraj kraeva jas idam i mi doagaat prijatelki na kafe...se setam so deteto ,pazaram,bev i na odmor ama si zaboravila.samo nesakam poveke od ova zatoa sto sepak mm e daleku i ne bi sakala da mu stavam misli so sila..me svakas?imam i pisano kaj sto licno toj ke me nosi na druzba so rr... pc ...porakata sto ja pisav e za site rr da se pokaneti a ne za mene licno sto ne si me pokanila da me kanis..mislev me razbra od pocetokot na druzbata.

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1033
24.9.2010 10:01:08   
Martins mom
Ах, оваа РР што ми направи - да појадувам пред компјутерuser posted image user posted image Да ме виде мм од некоја страна ќе рече Што се случи со оваа моја принципиелна жена што вика се јаде само на масаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1034
24.9.2010 11:54:08   
lukas
dobro utro od mene,heheh denes sum iznaspana za razlika od vcera..denes stanavme vo 11h a vcera sin mi so petlite me stana vo 5 i pol i nisto zivo ne zaspivaseuser posted image .kako mi ste rr-ki?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1035
24.9.2010 12:02:20   
Палешка РР
Е сега Мартинс мам веќе може со сигурност да се каже дека си неизлечив зависник од РР, па добредојде во клубот user posted image

П.С. И јас секое утро овде појадувам, ама се трудам да не ме види син ми user posted image

Лукас блазеси ти што си се наспала, јас од 7:30 акам по амбуланти user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1036
24.9.2010 12:07:39   
lukas
јас од 7:30 акам по амбуланти

zosto?so e rabotata?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1037
24.9.2010 12:22:44   
Палешка РР
За некако да земам боледување user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 24.9.2010 12:23:31 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1038
24.9.2010 12:50:41   
Viktori
mama26, без нервози губиш од убавина. ме мрзи да барам каде сама се зезаше. Етикети јас не ставам, некој пишал па јас сум препишала. Не те цитирам повеќе, ама ако некаде ти се зезаш, остај да се зезаат и со тебе. Ако не сакаш, не е проблем. Ама немој само да се зезаш кога тебе ти одговара, а после да се лутиш!
Секој што ќе го прочита овој пост 

Маца, блу-блу и Милена да се јават на темава! 
мама 26 не буди пе ер ајде на дружба, кажи му на мт со 5 телохранителки ќе бидеш!

ајде, не се заебавајте со болен чоек, не ме мачете приватни пораки со закани да ви праќам
   ќе знае дека било чиста зафрканција. А од ова ти уште три пати ме цитираше ко којзнае што да сум ти рекла. Не те цитирам повеќе и не ти коментирам, безвезе е три страни да пишуваме затоа што ти не си сфатила зафрканција.

по грешка на Палешка сум и одговорила бе .... извини Палешка очигледно не се однесува на тебе постот user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 24.9.2010 13:05:48 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1039
24.9.2010 13:21:00   
Julie1
Среќна сум среќна сум user posted image user posted image се запознав со Надица, си попраивме пријатен муабет испивме кафенце... благодарам надица што се јави и одвои време да се видиме.. се надевам скоро се гледаме повторно... Можам само да кажам малата Надица има прекрасна мамичка.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1040
24.9.2010 13:32:15   
agnes77
позрдав од мене, секој ден повеќе разбирам македонски поштп ме интересира дебата ...
ако има интересантна дебата, студент е повеќе мотивиран да разбира јазикuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1041
24.9.2010 13:32:16   
Maca25
Што правите? Кој е за кафе?
Јас по дома, нина пак болна, гарант отказ од работа ќе ми дадат, а башка ни плата уште нема.
На Нина состојбата ептен и е лоша, има мекој воспалителен коњуктивитис кој земал толкав замав, што целото окце и е крваво и и течат крвави солзи. Јас по цел ден само плачам, не можам да и го гледам окцето какво и е. Кај све нејзе ја снаоѓаат вакви ствари?!?! Срце мамино, ја чешка ама не го пипка. Многу е јазиво.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1042
24.9.2010 13:32:20   
mama26
dobro utro lukas mnogu rano pa ti vo 11 si stanalauser posted image jas kaj 8 stanav malku pokasno od tebe....inaku ima denovi i nie se budime pokasno zavisi ako sinceto spie...pa koristam i jas so negouser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1043
24.9.2010 13:34:21   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

јас сум за кафе ... секогаш, се разбираuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1044
24.9.2010 13:36:56   
lukas
hehe,sega odime pak da nankame i mama ke legnese da nemase za spruzvanje allista,i nezz so da pram za rucek,a i mi se izlegva,ti kako si?jas odam sega posle ako mozam pak ke sednam...pozz rr-ki..

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1045
24.9.2010 13:38:02   
Anushka
Агнес77, никако да се погодиме за муабет... Често те мислам. ММ што туку отиде на состанок со user posted image . Ќе ти пишам веднаш штом имам новости.

Непосредна врска до пораките: 1046
24.9.2010 13:38:23   
Viktori
уфф Мацо бре....крвави солзи?? Сонце мало.. гушкајте се и ич да не ти е гајле.user posted image

Само во Мк треба да се јавиш и место они да ти кажат дека им е жал што детето ти е болно, ти треба да им кажеш дека се извинуваш што нема да одиш на работа. Свuser posted image и капиталистички..user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1047
24.9.2010 13:39:14   
mama26
super sum da ti kazam.edna prijatelka mi go zema sinceto kaj nea doma da si poigraat i jas segakafence si jadam i uzivam.pozzz

Непосредна врска до пораките: 1048
24.9.2010 13:41:13   
mama26

Јас по дома, нина пак болна, гарант отказ од работа ќе ми дадат, а башка ни плата уште нема.
На Нина состојбата ептен и е лоша, има мекој воспалителен коњуктивитис кој земал толкав замав, што целото окце и е крваво и и течат крвави солзи. Јас по цел ден само плачам, не можам да и го гледам окцето какво и е. Кај све нејзе ја снаоѓаат вакви ствари?!?! Срце мамино, ја чешка ама не го пипка. Многу е јазиво.
zalmi e maca i gledaj si deteto.koj gi vrti..rabota ima i na drugo mesto..siroto toauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1049
24.9.2010 13:44:30   
Julie1

Не се грижи Маца25, ќе помине не е опасно за окцето, само теба време. Испитавте веќе да не има некоја бактерија? Иако коњуктивитис може да се јави и од алергиска реакција.

Гушки за Нина побрзо да ни оздрави!

Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?