|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
24.9.2010 14:21:37   
Maca25
Не испитаа дали е бактерија, немаше време, докторов рече дека има епидемија по градинките и школите на коњуктивитис, ептен изгледаше сериозно и веднаш ја ставија на терапија. Не знаете што ни се издеси. Се будиме ноќта околу 4.30 и Нина качила температура 39,5, и со мм ај да не палиме светло во спална да не и дојде нагло светло, полека ќе ја носиме накај дневна и таму ќе и дадеме нешто за температурата, кога што ќе видам - крв околу носето. Гледам на постелнината во креветчето ништо. Ја донесовме до дневна, и кога и го видов окото мислам дека изгубив здив и почнав да се тресам. Одма се облековме за да ја носиме на клиника, ама и се спушти температурата и заспа. Ја почекавме еден час да поспие и одма на лекар. Ви се верува дека од кај 6.30 до 10 никој не ја прегледа асално, ниту пак и го исчисти окцето, а тоа сиротко затворено модро надворешно како и внатрешно, солцички со крв и течат, срценце мое. Најдовме доктор во 10.30, ја прегледа, одма и го исчисти, ми покажа мене дома како да го правам истото, ни препиша лекови и ни рече да ја ностиме право дома и да не ја изнесуваме никаде до понеделник.
Еве сега јас и го чистам, и ставаме капки Тобрекс, маст Тобрекс и пие антибиотик (Цефалексин) ама нема никаква промена. Ќе пукнам веќе, срцево ќе ми препукне user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 24.9.2010 14:24:04 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1051
24.9.2010 14:25:13   
Bogdancanka
ах леле милото ајде Маца мила не се нервирај ќе биде доброuser posted image user posted image user posted image user posted image за вас побрзо да оздрави

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1052
24.9.2010 14:26:39   
big_mama817
леле маца25 многу ми е жал за нина душичка како тоа да не испитата од што и е значи ова здавствово ни е за нигде за коњуктивисот предизвикува и крварење? дај боже само со помин да еuser posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 1053
24.9.2010 14:27:21   
Julie1
Бидејки модераторите на РР се повеќе изложени на можноста за откривање на својот идентитет user posted image на нивно барање правиме промена на никот... Јасмина27 побара и од денес Јасмина 27 ни е Џесика... со здравје нов ник на РР user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 24.9.2010 14:38:44 >

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1054
24.9.2010 14:27:34   
Martins mom
Срце мало..којзнае како и’ е user posted image user posted image Ти Мацо држ се, мораш да бидеш јака поради Нина

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1055
24.9.2010 14:34:26   
Martins mom
Хелоуууу Џесикаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1056
24.9.2010 14:34:45   
vezilka RR
Уф, бре душиче..како така му се десило. Ајде побрзо да и помине. Сонце мило..

Непосредна врска до пораките: 1057
24.9.2010 14:35:36   
jovanka
Maca25 i posakuvam na Nina sto pobrzo da ozdrave a na tebe mislite vo ovoj moment da ti bidat nasoceni samo kon Nina a za rabotata vo vakvi situacii smetam deka ke te razberat.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1058
24.9.2010 14:47:28   
Maca25
Какво разбирање. Во јули 2 дена не дојдов на работа, и ми рекоа дека тоа во фирмата не е дозволено и ми скинаа од плата. Катастрофа. Овој месец уште немам земено плата. Од лошо полошо

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1059
24.9.2010 14:51:52   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

... Често те мислам.

благодарамuser posted image али те молам не нервирај се због мене,
имам информација од амбасаде и се надам да наскоро се ке биде во ред ...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1060
24.9.2010 16:35:56   
nadica
еве ме и мене да се пријавам дека стигнав дома и ве читнувам колку што можам вечер повеќе
инаку денес бев во ск и бев во просториите на рр прекрасно си поминав се запознав со julie и со двајца од нашите програмери (кои патем речено се прекрасни млади и згодни момци user posted image )
подоцна ќе се расприкажам повеќе сега надица ме бара

п.с user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  за нина побрзо да оздрави

< Поракaта ја уредил nadica -- 24.9.2010 16:36:48 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1061
24.9.2010 20:29:47   
amelbebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srce malo ,pobrzo da ozdravis

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1062
24.9.2010 21:48:13   
lukas
luge,mozi nekoj da mi kazi dali mozi da go smenam korisnickoto ime?ili moram na novo da otvaram?pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1063
24.9.2010 21:52:48   
vezilka RR
Мислам дека треба да се обратиш до администраторите, тие ќе ти го сменат корисничкото име..

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1064
24.9.2010 21:54:47   
lukas
treba da im pisam pp ili?ako znae nekoj neka mi kaze!!!pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1065
25.9.2010 0:01:52   
Snowhite RR
Маца, само со помин да е, не се нервирај, така децата растат, така мајките стареат
мама26 извини, ама и јас ќе застанам на странта на виктори, имам и јас прочитано некаде дека мт не те пуштал да склопуваш нови пријателства и дека кога ќе се врати ќе те носи тој лично на рр дружба, можи си се зезала не знам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1066
25.9.2010 0:39:47   
mama26
twins se umorivme izgleda...i veke kasno e pamet ne mi raboti user posted image ama dobra si vo igranjeto.fer igrac user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1067
25.9.2010 10:48:27   
mama26
i da ti kazam lukas spanka sum.iako sinot se pogodi na mene sreka..ama se ke se smeni koga ke trgneme vo skolo.sega za sega koristam..user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1068
25.9.2010 10:49:25   
mama26
nutelizza vcera primetiv mi spomna deka i tvojot mm ne ti e tuka.....ti od skopje li si?

Непосредна врска до пораките: 1069
25.9.2010 11:00:58   
lukas
spi mama26 dodeka mozis,mene koga mi veleja da spijam dur sum trudna jas kako konj rastracvav,ko nekoj za negde da me ceka,i mu velev a be aman so deka ke spijam ke si zemam sigurno od odmorot ,ete sega stanvam sefot koke kazi..nema mrdanje na pogolemiot sef mozam da mu recam aj uste 5 min ama ovaj postrog nekako,vaaaa,vaaaaa...user posted image user posted image user posted image ,vo prevod stanvaj mamo...

Непосредна врска до пораките: 1070
25.9.2010 11:41:13   
amelbebe
zdravo zenski,nekako tmurno e ot sabajle,taman e za spienje

Непосредна врска до пораките: 1071
25.9.2010 11:42:09   
Viktori
ќути амелбебе, се ашкам навака натака по форумиве, се мислам дал да седам, дал да станам... ти како си?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1072
25.9.2010 11:44:45   
amelbebe
da recam deka sum dobra,me utepaa ova sinusite a i sin mi so taa konekcija vise samo nervozi

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1073
25.9.2010 11:48:39   
Viktori
не збори за синуси.. од октомври до март секоја година иста песна.

За конекцијата не знам што да ти кажам, барајте си техничка поддршка..

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1074
25.9.2010 11:53:38   
amelbebe
znaci so sinusite ista pesna sekoja godina,mene sega me prefatija vo mart za prv pat,a konekcijata na sin mi e italijanska,mojava e ok samo nesto mi se pojavi na monitorot cela edna nedela ne mozam ni saglam da procitam nesto ni porakava kako ja pisuvam neznam kako ke izleze,mora da si prasam na druga tema  za sproblemi so pc

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1075
Страница:   <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?