RE: Проблеми на РР (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> За порталот

Порака

Yummy Mammy -> RE: Проблеми на РР (30.3.2012 13:55:32)

Dali samo kaj mene ne rabotat anketite?

Calypso -> RE: Проблеми на РР (30.3.2012 14:44:04)

I kaj mene ne rabotat, t.e ne se aktivni, mi izleguva kako vekje da sum glasala, a nema vrska.

Viktori -> RE: Проблеми на РР (30.3.2012 14:58:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Нашата членка trudnicka има проблем при логирањето на РР бидејќи си го заборавила пасвордот. Ја пишала адресата во полето за заборавена лозинка но во е-маилот кој и стигнал веднаш имало линк кој откако ќе го отвори се појавува E-адресата не е потврдена или неможе да биде потврдена. Има ли некаков начин да си го врати профилот или ќе мора одново пак да се регистрира?

ај пиши ми во никот во пп

Luci -> RE: Проблеми на РР (30.3.2012 15:03:00)

Еве сега а и порано многу често ми се случува да не можам да пратам ПП. Виктори, trudnicka во меѓувреме средила и сега е ок

Viktori -> RE: Проблеми на РР (30.3.2012 15:27:28)

мило ми е што е се средено [sm=smiley1.gif]
Во иднина праќај порака преку облачето ПП под аватарот. Така секогаш ќе ти успева.

Bububebe -> RE: Проблеми на РР (9.5.2012 22:56:50)

Зошто не можам да пратам ПП [sm=smiley13.gif]

Luci -> RE: Проблеми на РР (9.5.2012 23:28:05)

Najverojatno vo poleto tema nemas pisano nisto, probaj pisi pa taka sigurno ke ti se isprati

Bububebe -> RE: Проблеми на РР (10.5.2012 7:23:27)

Najverojatno vo poleto tema nemas pisano nisto, probaj pisi pa taka sigurno ke ti se isprati

Фала Луци,ок е сега

Џесика -> RE: Проблеми на РР (16.5.2012 13:48:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Дали РР има некој проблем со серверите? Веќе неколку дена има периоди кога не можам да ја отворам странава, еве, утрово не ми ја отвораше. Сите други веб страни ми ги отвора, но не и РР. Само кај мене ли е така?

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Калипсо, мене подолго време ми се случуваше ова, ама мислам дека се среди.

Bile -> RE: Проблеми на РР (2.8.2012 18:13:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Зошто не можам да пратам ПП [sm=smiley13.gif]

I jas imam nekolku neuspesni obidi da pratam poraka na nekoi clenovi ovde na forumot. se dobro ke napisam ke sredam i na kraj demek e pustena porakata a koga ke pogledna nitu e pustena nitu e registriran vo pusteni nitu pak postoi.

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (2.8.2012 18:54:49)

Bile, пробај директно од тука - кај што има пишувано членот, под него нели има e-mail, PP... кликни тука директно на пп.

Палешка РР -> RE: Проблеми на РР (2.8.2012 19:45:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Дали РР има некој проблем со серверите? Веќе неколку дена има периоди кога не можам да ја отворам странава, еве, утрово не ми ја отвораше. Сите други веб страни ми ги отвора, но не и РР. Само кај мене ли е така?

Тоа значи дека имате многу Cookies од Рингераја во историјата на пребарувачот. Во Mozilla се бришат вака: History > Clear recent history> all history> обележете Cookies и Cache и бришете. Потоа работи

Bile -> RE: Проблеми на РР (3.8.2012 13:47:30)

Bile, пробај директно од тука - кај што има пишувано членот, под него нели има e-mail, PP... кликни тука директно на пп.

uspeav uspeav blagodaram

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (3.8.2012 17:42:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bile

uspeav uspeav blagodaram

Видов дека ти успеало.[sm=smiley2.gif]

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (3.8.2012 17:46:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Тоа значи дека имате многу Cookies од Рингераја во историјата на пребарувачот. Во Mozilla се бришат вака: History > Clear recent history> all history> обележете Cookies и Cache и бришете. Потоа работи

Кај мене ова се среди, не знам може мм избришал тоа што треба [sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 9:36:42)

Кај мене го нема полето пребарај и логото на Рингераја во горниот дел, дали и кај вас е исто или само кај мене?

Andriance -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 9:39:05)

Кај мене го нема полето пребарај и логото на Рингераја во горниот дел, дали и кај вас е исто или само кај мене?

и кај мене..мислам дека е до нет???

Luci -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 10:09:32)

Е сега се среди[sm=smiley32.gif]

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 12:02:56)

Кај мене целиот горен дел го немаше, не можев да се логирам, го немаше ни тоа поле.[sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 12:28:35)

Кај мене целиот горен дел го немаше, не можев да се логирам, го немаше ни тоа поле.[sm=smiley36.gif]

И кај мене ама јас снаодлива па отидов да дадам комeнтар па ми се појави полето за логирање [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (6.9.2012 12:41:55)

Ете гледаш, мене не ми текна на тоа.[sm=jezicek.gif]

Snowhite RR -> RE: Проблеми на РР (2.10.2012 9:55:56)

Јас се уште преку хром не можев да се логирам се додека не го прочитав ова:

И кај мене ама јас снаодлива па отидов да дадам комeнтар па ми се појави полето за логирање [sm=smiley1.gif]

Фала ти Луци[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

temjanuska75 -> RE: Проблеми на РР (2.10.2012 13:09:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dali samo kaj mene ne rabotat anketite?

Кај мене сега не работат анкетите, од било кој компјутер пишува гласавте на сите анкети, а нема врска.

Melanija RR -> RE: Проблеми на РР (21.10.2012 12:35:10)

Едно прашање
Кога ќе влезам на Рингераја од мобилен неможам да се пријавам.
Над натписот станете член не ми пишува Најависе или Пријави се.
Како да го решам ова?

Barbicki2 -> RE: Проблеми на РР (21.10.2012 12:53:37)

mene mi izleguva melanija najavi se,a i me ima zapamteno telefonot ne mi bara da se najavuvam

Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>