RE: Проблеми на РР (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> За порталот

Порака

majka na eva -> RE: Проблеми на РР (29.10.2012 16:52:22)

сакам да се уклучам на рр од телефонот но никаде нема најави се,или кога пробам да прочитам нешто само почетната страна ми ја отвара[sm=smiley13.gif]зошто така[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]кој знае да ми каже како од тел да пишувам на рр

Barbicki2 -> RE: Проблеми на РР (29.10.2012 17:02:56)

ИЗВОРНА ПОРАКА: majka na eva

сакам да се уклучам на рр од телефонот но никаде нема најави се,или кога пробам да прочитам нешто само почетната страна ми ја отвара[sm=smiley13.gif]зошто така[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]кој знае да ми каже како од тел да пишувам на рр

eve jas od tel se uklucuvam,nemam problemi,neznam. Baraj ne gugl koga ke pisuvas rr,za mobilen ima dolu opcija. Probaj taka. Jas pa privatna poraka nemozam da pratam od telefonov

majka na eva -> RE: Проблеми на РР (29.10.2012 17:19:01)

ете најдов и ми бара емаил адреса,а не корисничко име[sm=zmeden.gif]и ја напишав и ми вика грешка а не е[sm=zmeden.gif]

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (3.11.2012 10:34:59)

Наместо на најави се, да не имаш избрано регистрирај се, па затоа ти бара мејл, како за нов корисник.
Пробај, отвори некоја тема и кликни на одговор, дали ќе ти даде опција да се најавиш. (Ова од Луци финтата[sm=smiley36.gif])

Меланија, пробај и ти вака да се најавиш.

Melanija RR -> RE: Проблеми на РР (3.11.2012 22:14:26)

Eve sum od mobilen[sm=smiley1.gif]bravo za Ouci

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 8:48:29)

Вчера сфатив дека од лаптоп не можам да пуштам пп. Му се случило на некој истото?

Ikana -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 9:12:17)

Мене ми се случило и успеав на тој начин што кликнав на знакот за пп под корисничкото име и успеав.

Felly RR -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 10:13:11)

Мене полето за пишување ми се отвара, си ја пишувам пораката, потоа кликнувам прати порака, и си работам друго нели, и кога се враќам пак на истoто прозорче, гледам дека тоа си врти, врти, и не ја праќа пораката, а јас мислам веќе пратена.

Ikana -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 11:00:04)

Хм...да не е до интернетот конекцијата...мене до скоро не ми ја даваше моја страница ми пишуваше дека истекол рокот за контактирање на серверот....ама сега ок е.

bebence19 -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 11:08:04)

zdravooooooooo

sakam da ve prasam kako mozam da otvoram forum????????

Mihaela 2010 -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 12:52:45)

Проба!

Melanija RR -> RE: Проблеми на РР (19.11.2012 16:05:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

zdravooooooooo

sakam da ve prasam kako mozam da otvoram forum????????

Мислиш на нова тема во некој Форум?
Ако е за тоа кога ќе влезеш во форумот во кој треба да е темата, пример Забременување ,па пример Сакаме нов член ,под Прикажи ги последните теми -пишува Нова тема.

Ring -> RE: Проблеми на РР (4.12.2012 10:17:50)

Проба!

Ring -> RE: Проблеми на РР (4.12.2012 10:29:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Проба!

Uste edna proba !

miana -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 12:31:59)

Devojki sto e fintava sto mi paga RR
i se gubi i mi se pojavuva nesto AOL.com i ja stavam na search pa ja naoga.
Sto e rabotata ? Vi se slucuva li na vas ova?

Beatris -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 12:37:17)

Не знам Мианке, кај мене си е се најнормално

Melanija RR -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 13:37:05)

И јас имам да пријавам дефект [sm=smiley36.gif]

од прилика тоа се случува активно веќе месец и кусур,кога ќе кликнам на одговор или цитирај или уреди 80% од случаевите прво гледам бел лист и чекам и чекам и после незнам 20 секунди ќе отвори.Ќе пишам или што и да треба и клик на потврди и чекам и чекам:ЗНачи блиц пишувам не е одминато време (иако незнам коку е дозволено време при пишување на пост) и или ќе прати едвај или ќе ми пише времето истече.Па ќе истече кога 30 сек не се праќа.
И пред секое потвди го копирам постот зошто неколку пати останав без ништо [sm=smiley36.gif]
Колачињата тука вчера ги исчистив.Друг некој совет [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 13:47:57)

Kako be vreme za postiranje???
Mene do sega ne mi se slucilo da mi istece vremeto a sum zaglavuvala i toa baaajagi.....
Na nekoj drug mu tece li vremeto za pisuvanje?

kikicka -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 13:50:18)

Друг совет, пред да објавиш копирај го цел текст ради сигурност да не ти се избрише и пак одново да пишуваш.Вака копи и пасте и нема нервози [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 14:00:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kako be vreme za postiranje???
Mene do sega ne mi se slucilo da mi istece vremeto a sum zaglavuvala i toa baaajagi.....
Na nekoj drug mu tece li vremeto za pisuvanje?

Не одбројува буквално туку има некое време сигурно штом некогаш појавува текст кога ќе се испрати дека времето истекло.

Го копирам текстот ама мислам да не има друго решение [sm=smiley1.gif]
Фала Кикичка РР[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 15:58:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

И јас имам да пријавам дефект [sm=smiley36.gif]

од прилика тоа се случува активно веќе месец и кусур,кога ќе кликнам на одговор или цитирај или уреди 80% од случаевите прво гледам бел лист и чекам и чекам и после незнам 20 секунди ќе отвори.Ќе пишам или што и да треба и клик на потврди и чекам и чекам:ЗНачи блиц пишувам не е одминато време (иако незнам коку е дозволено време при пишување на пост) и или ќе прати едвај или ќе ми пише времето истече.Па ќе истече кога 30 сек не се праќа.
И пред секое потвди го копирам постот зошто неколку пати останав без ништо [sm=smiley36.gif]
Колачињата тука вчера ги исчистив.Друг некој совет [sm=smiley1.gif]

И мене ми се случува исто во последно време. Еве кога сакам да пишувам пост, кликам на одговори и чекам и чекам и чекам, а знам дека не е проблем до интернетот, и некогаш дури и не ми отвори туку покажува Ерор. Денес посебно имам проблем со ова [sm=smiley24.gif]

Maca25 -> RE: Проблеми на РР (16.1.2013 16:34:14)

И јас сакам да пријавам дефект. Подолго време веќе едвај ги отварам добиените пп, а и не можам да да го видам ни мојот профил, ни моја страница. Се појавува

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/personalpage.asp, line 81

Luci -> RE: Проблеми на РР (29.1.2013 13:23:45)

И јас имам потешкотија во пишувањето на форумот! Чекам подолго време за да се отвори полето за одговор и понекогаш ми отвара страна со ваква содржина
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/js/globalfunctions.asp, line 893

mama toci -> RE: Проблеми на РР (30.1.2013 10:47:56)

Dva dena ne mozam da napisam nesto na RR.Pisuvav dva pati eden podolg post na tema Laringitis i koga ke kliknam na potvrdi mi javuva greska i se mi se brise [sm=smiley7.gif]

Beatris -> RE: Проблеми на РР (30.1.2013 14:53:43)

Повремено се случуваат технички проблеми како и на сите други портали, затоа најдобро е кога пишувате долг пост да си го ископирате претходно.

Еве во моментов и јас го имам истиот проблем за кој сите пишувате.

Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>