RE: мекици (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

Hopeful RR -> RE: мекици (5.8.2015 16:18:32)

Се зезавме дека ќе ме чекаат од болница па и јас да бидам присутна ама со две бебиња, и подобро што не бев [sm=smiley36.gif]

Мм ги организираше мекиците во Абц и супер поминале. Ордевери, салати и пијачки, пола луѓе на маси, пола на стоење, лабаво, ич не кафански, затоа што искрено, ние не ни сакавме кафански, туку повеќе како лабава журка/роденден. Мекиците сам ги однесе, но може и они да ги земат, како што му рекле. Не се сеќавам колку пари излезе по човек, не направивме таква пресметка, но не беше страшно скапо.

Друга добра опција во тој реон ти е Форца - исто ордевери, салати и пијачки, мекици имаш тука во близина колку сакаш. За пиење сегде можеш да се договориш да има open bar, да не е ограничено, но тоа ми се чини за вас ќе биде поскапо...

kapina -> RE: мекици (5.8.2015 16:38:03)

zosto ordeveri i salati kaj nas takvi cuda nema osven sirenje lokum mekici i sok nisto drugo ne se stava na masa i seker vo prav drugo nisto

lukajana RR -> RE: мекици (5.8.2015 18:13:55)

Ние со првото мекици правевме дома имам простор голем и имало многу луѓе,после средиле исчистиле и дојдов на средено [sm=smiley1.gif].
Ама со второто седев во болница два дена и мекици се правеа откако излегов од болница исто дома и беше многу убаво си седев и јас со гостите а бебе во соба .
Имавме купено мекици ,ордевери ,мешана скара и торта и пиење иако е многу мм така сакаше и не се мешав и така се купи ништо не сме спремале

MamaKiki -> RE: мекици (5.8.2015 22:26:11)

vo bt pak babite pravat krofni i gi razdavaat po prijateli ,novite roditeli uzivaat [sm=bravo.gif]
mm normalno gi pocasti drugarite, bile i kaj nas doma nekoi od pobliskite da prodolzat so slavenjeto i po 4 dena koga si dojdov doma imashe i te kako vidlvi tragi od slavenje [sm=jezicek.gif]
skrsheno staklo na masata, rasipan (pregrean ) kafematot i btw puknato rezervoarceto za voda od kafematot ne go videl mm pa imashe i potopena kujna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
se raduval covekot do bezsvest sto da pravam [sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]