RE: Бремена сум!!! (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

elenak -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 13:24:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум [sm=sloncek.gif],морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест [sm=zmeden.gif]

Леле Гардениа се наежив од глава до пети[sm=sloncek.gif] Нека е со лесно до крај, ептен сум хепи за тебе. Те гушкам,гушкам силноооо[sm=smiley31.gif]

Felly RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 13:28:23)

Честитки Гардениа, мноооооооогу се израдував!!! Имај си лесна бременост и ајде повлечи ги за нос и другите рингерајаки кои очекуваат [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Gardenia -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 13:43:21)

Фала ви на сите,вашата подршка многу ми значи,ќе ве известам за прегледот,инаку фолна земам веќе три месеци [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] до сите

zzaa -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 14:15:43)

Samo sto vidov deka e komentirano na temata pomisliv na Gardenia.Si vikam daj boze taa da e bremena.Mnogu se izraduvav ti cestitam od srce imaj lesna bremenost.

LoveableMe RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 15:51:07)

Честитки и од мене Гарденија се најубаво, многу не израдува, ни требаше бебче ново на форумов[sm=duda.gif]

bucko mal -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 22:48:24)

Gardenie cestitki,mnogu mi e milo ti posakuvam lesna bremenost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Snowhite RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 23:23:48)

Честитки Гардениа, со лесно да ти е
Јас мислам да не правиш тест, ако ти касни уште некој ден, да одиш на преглед, таму ќе ја потврди бременоста и ќе ти каже што да пиеш, освен тифол јас пиев и бедоксин и Е витамин, а ако имаш трпение да не одиш до 6-7 недела кога ќе има срцева реакција, зашто ако одиш сега по 2 недели пак ќе треба за да го слушнете срцето

Melanija RR -> RE: Бремена сум!!! (20.9.2013 13:23:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mikimaki

Fala vi mnogu na odgovorot no sabajlevo site moi dulemi isceznaa koga gi vidov najubavite dve crtki presrekna sum zatoa sto iskreno so golem strav go iscekuvav rezultatot poradi predhodnite dva pati. Se najubavo vi posakuvam na site pa do nekoe naredno citanje :-)

Имај убава и лесна бременост [sm=bravo.gif] се чтаме во Форумот Бременост

Felly RR -> RE: Бремена сум!!! (20.9.2013 18:40:58)

Честитки микимаки, имај си лесна бременост и убава дружба на нашиот форум!!! [sm=9nebesa.gif]

LoveableMe RR -> RE: Бремена сум!!! (20.9.2013 21:37:47)

честиткиииииииииииииииииииииииииииииииииии микимаки [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hunny -> RE: Бремена сум!!! (21.9.2013 11:48:10)

Честитки до сите што чекаат [sm=duda.gif]

masa -> RE: Бремена сум!!! (21.9.2013 12:02:41)

Cestitki! [sm=bravo.gif]

Hopeful RR -> RE: Бремена сум!!! (23.9.2013 16:58:17)

Честитки mikimaki, имај прекрасна бременост!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 11:58:37)

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов [sm=smiley27.gif]. Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

Goddess* -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:03:30)

Prekrasna radosna vest Vezilke,so lesno da si ja iznosish cela bremenost

Carrie RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:08:19)

АААААААААААААААААА КОЛКУ СЕ РАДУВААААМ!!!! Честито везилка, не знаеш колку ми е драго, баш поради тоа што мислеше дека скоро е неможно да се случи!!! Љубов и се е можно [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

sandriana RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:11:36)

Честитки од срце, најискрени! Со лесно да си ја поминеш бременоста и Н да се радува на живо и здраво бебуле [sm=smiley31.gif]

fila -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:11:46)

Cestitko Vezilka kako sto e gospod nikoj nee sega uzivaj vo bremenosta

bucko mal -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:15:00)

Cestiti vezilka,imaj si lesna I ubava bremenost.
Kolku ubava vest[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:21:33)

ЉУБОВ Везилка,е баш се израдував [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ,убава и лесна бременост и од мене

Hunny -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:34:40)

Честито, ти посакувам лесна и убава бременост!

bebence19 -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 12:43:51)

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

lele kolku prekrasna vest neka vi e so sreka imaj si preubava bremenost

AnnaMolly RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 13:21:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов [sm=smiley27.gif]. Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

ЛЕлееееее, се наежив од среќа! БРАВОООООО не знам што да кажам освен најискрени честитки! Многу ме израдува, ми го разубави денот!!!! Силноо те гушкам сега, а утре здравје во живо!

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 13:30:00)

Фала ви девојки, да се враќа со убаво, а најмногу со љубов и среќа. Другото, ете гледате кога треба ќе се случи. Да ми кажуваше некој дека ова е возможно да ми се деси ќе му се насмеев в лице. Нам второ дете ни беше само во муабетите кога се шалевме, и кога Никола ни го бараше, хе, хе, оти во последно време не прашуваше кога ќе му родиме бебе. Во реалните муабети, ама навистина не бевме спремни низ истата процедура со сите трауми да ја поминуваме. Ама ете, некој не сакал токму нас. Здравје, наредна недела и докторот да ми потврди, оти сега сум само со верба во тестот.

Hopeful RR -> RE: Бремена сум!!! (24.9.2013 13:37:58)

Јеееееее, браво Vezilka, честитоооо!!! Ептен ми е мило, ептен! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ти посакувам прекрасна бременост, уживај во твоето мало големо чудо [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>