RE: Бремена сум (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Maca25 -> RE: Бремена сум (13.5.2013 20:51:24)

лелел колку плодна зима сме имале!!!!
Оливиа ептен ептен ептен ми е мило за тебе!!!! Те гушкам силно и сакам да ти го галнам трудното меше! [sm=smiley31.gif]
Јами Мами честито!! Ајде трето па машко! [sm=bravo.gif]

Cipi Ripi -> RE: Бремена сум (14.5.2013 0:05:58)

Навистина плодна зима. [sm=smiley36.gif]
Ви честитам и на двете. Имајте лесна бременост.

arh_diz -> RE: Бремена сум (14.5.2013 9:52:21)

Cestitki za site novi trudnici.
Olivia mnogu mi e milo za tebe

JovanaJ -> RE: Бремена сум!!! (14.5.2013 10:10:15)

Cestitiki na site novi trudnici! Imajte ubava i lesna bremenost![sm=smiley1.gif]

Џесика -> RE: Бремена сум!!! (14.5.2013 10:21:14)

Оливија мила, најмила, сваќе моја најтрудна!!! [sm=smiley36.gif] Со лесно нека ти е бременоста, исто и на сите други што очекуваат бебчиња... [sm=bravo.gif]

Luci -> RE: Бремена сум!!! (14.5.2013 12:09:29)

Честитки и од мене до сите наши нови трудници [img]http://i.123g.us/c/congrats_pregnancy/card/108049.gif[/img]

JovanaJ -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:40:21)

Jas napraviv utrovo test , bidejki mi docni 2-3 dena i vidov [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
Mnogu bev zbuneta, ma fati malku panika, i seuste sum vozbudena. Ke zakazam na ginekolog nekade krajot na narednata nedela, bidejki sega smetam deka e seuste rano...
No jas vo Nedelata imav golemi bolki i mislejki deka ke dobijam se napiv Ketonal. Se nadevam ne e strasno [sm=zmeden.gif]

dostickage -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:43:24)

JovanaJ so srekja i so lesno novata bremenost.
Za Ketonalot ne se sekiraj, vo tolku rana faza kaj sto nema ni placenta ne e strasno no od sega natamu i sama si znaes, apcinja vo organogeneza te vo prv trimestar ne.
So srekja uste ednas

Mihaela 2010 -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:48:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ

Jas napraviv utrovo test , bidejki mi docni 2-3 dena i vidov [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
Mnogu bev zbuneta, ma fati malku panika, i seuste sum vozbudena. Ke zakazam na ginekolog nekade krajot na narednata nedela, bidejki sega smetam deka e seuste rano...
No jas vo Nedelata imav golemi bolki i mislejki deka ke dobijam se napiv Ketonal. Se nadevam ne e strasno [sm=zmeden.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Cestitki JovanaJ so lesno i so srekja

sandriana RR -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:48:42)

Честито ЈованаЈ [sm=bravo.gif] Со лесно да си ја истераш бременоста [sm=smiley1.gif]
И немај грижа за кетоналот, нема место за паника во оваа рана фаза.

Bethany -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:51:39)

Честитки ЈованаЈ [sm=bravo.gif] Многу убава вест [sm=bravo.gif]
А колкаво ти е прво детенце?

AnnaMolly RR -> RE: Бремена сум (19.6.2013 8:58:01)

Честитки од сесрце, ЈованаЈ! Ти посакувам лесна и убава бременост и едно здраво и најубаво бебуле!

Yummy Mammy -> RE: Бремена сум (19.6.2013 9:15:10)

Super, bas mi e milo! Samo so lesno! [sm=bravo.gif]

JovanaJ -> RE: Бремена сум (19.6.2013 9:22:58)

Vi blagodaram na site za poddrskata, seuste sum mnogu zbuneta .... [sm=smiley1.gif]
Inaku sin mi ima 6 i pol godini, a ova vtorovo go cekavme veke poveke od godina ..
Se nadevam se ke bide kako sto treba [sm=smiley1.gif]

Im posakuvam na site sto cekaat da gi vidat tie dve crti, da im se ispolni sto pobrzo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rina13 -> RE: Бремена сум (19.6.2013 9:28:27)

Честитки до сите нови трудници. Имајте убава и лесна бременост.

miana -> RE: Бремена сум (19.6.2013 9:43:58)

Vi blagodaram na site za poddrskata, seuste sum mnogu zbuneta .... [sm=smiley1.gif]
Inaku sin mi ima 6 i pol godini, a ova vtorovo go cekavme veke poveke od godina ..
Se nadevam se ke bide kako sto treba [sm=smiley1.gif]

Im posakuvam na site sto cekaat da gi vidat tie dve crti, da im se ispolni sto pobrzo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ти честитам срцка..Ти посакувам лесна бременост [sm=smiley31.gif]

LoveableMe RR -> RE: Бремена сум (26.6.2013 11:51:44)

Bi sakala da ve zamolam ,dokolku nekoja ostanala bremena so pomos na inseminacija, da go spodeli svoeto iskustvo na ovoj forum tuka
Blagodarime [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Бремена сум!!! (31.7.2013 15:13:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Goddess*

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

...

Kapina,chestitki[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],bash mi e drago posle tolku vreme ti se ispolni zelbata[sm=smiley1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Ti blagodaram goddes mnogu ti blagodaram za cestitkite

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (31.7.2013 18:39:10)

Оооо kapina, честитки, честитки, многу ми е мило. Ајде сега со лесно нека ти е.

kapina -> RE: Бремена сум!!! (31.7.2013 19:01:09)

Ti blagodaram vezilka

JovanaJ -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 8:40:38)

Kapina, cestitiki za bremenosta! So lesno! [sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 9:49:18)

Честитам капина, со лесно [sm=bravo.gif]

kapina -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 14:10:46)

Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho

kapina -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 14:12:17)

Akodo vtornik ne pocne daraste ako pocne da paga gotovoe

deluxe -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 14:34:33)

Се ќе биде во ред капина,не се нервирај,чуда се случуваат!!! верувај те молам [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] стискам палци и чекам убави вести од тебе после вторник[sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>