RE: Бремена сум!!! (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

LoveableMe RR -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 14:55:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho

Капина имало случаи со низок Бета ХЦГ, со добра бременост, немој одма да очајуваш. Преземи мерки на контрола, лежи и слушај го докторот, се ќе биде во ред. Ајде, те бодриме!!!!

miana -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 16:11:41)

Капина,немој со негативни мисли. Мисли само на убаво.Стискаме палци за тебе [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Felly RR -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 16:21:18)

Kapina не се разочарувај, размислувај само позитивно!!! Ние ти ја испраќаме сета среќа за во вторник да слушнеш убави вести, а и ние да се радуваме со тебе!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 16:40:18)

Ти немој да мислиш на тоа, само слушај го докторот шро ри кажува, лежи, одмарај, опушти се и мисли позитивно. Прави нешто што те смирува и релаксира. Ние стискаме палци, и со тебе сме да знаеш. Те чекаме во вторник со убави вести.

kapina -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 17:18:28)

Edinstvena nadez mi e sto go vidovme na ehoto a doktorot vikase nema sansi da se vide no se vide I gi Imam simptomite na bremenost

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 17:37:23)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]ќе биде се во ред.

Bethany -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 19:59:42)

Ах Капина, можам да замислам како се чувствуваш сега, ама се молам се да биде во ред! Штом постојат случаеви со ниска Бета, тогаш опушти се и верувај во најдоброто! [sm=smiley31.gif]

kapina -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 20:38:03)

Gotovo e mojata bremenost zavrsi prokrvarivprimiv progesteron inekcija se vide plod na ehoto krvarenjeto malku podsopre I sega pak prokrvariv

Bethany -> RE: Бремена сум!!! (1.8.2013 21:12:35)

Капина, знам трудници кои крвареа многу и пак плодот им останал.
Ако викаш дека е се уште таму, тогаш ништо не е изгубено. Не се предавај!

Gardenia -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:09:10)

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум [sm=sloncek.gif],морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест [sm=zmeden.gif]

sandriana RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:11:08)

Гардениаааааааааа [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
И оди преку крв да ти проверат.
Прекрасен почеток на денов - поубава вест неможеше да слушнам [sm=bravo.gif]

deluxe -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:15:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум [sm=sloncek.gif],морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест [sm=zmeden.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Гарденија ти честитам од срце,ти посакувам лесна и прекрасна бременост,и здраво и живо бебенце што ќе те направи најсреќна мама на цел свет!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
П.с штом тестот еднаш покажал позитивно не ми се верува дека е лага Бремена си,ама да си се осигураш направи преку крв и правец на гинеколог[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

rina13 -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:16:44)

Честитки Гардениа

Gardenia -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:29:01)

Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

Mihaela 2010 -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:31:12)

leleeee kolku ubava vest,Gardenia cestitki najgolemi,so lesno i so ubavo...luge denes sum preplavena so ubavi vesti,moja koleska posle tri godini brkanje i molenje i dodelile 4 mesecno bebe na posvojuvanje,presrekjna sum i svarno denov so ubavi vesti mi trgna

miana -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:34:00)

Ти честитам Гардениа,многу убава вест. Јас мислам дека нема потреба да правиш тест преку крв,ако излегол позитивен тестот. Можеш да си направиш и попладне еден од оние Sure chek и ако и тој испадне позитивен и сеуште доцни ,нема дилема. Закажи си контрола на гинеколог и уживај во бременоста .. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

miana -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:36:18)

Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

Не е штетно,парацетамоло е и единствениот што го даваат на трудници за болки. Мене докторот само со далерон ме лечеше.Сега си во рана бременост,и немој да пиеш ништо од лекарства додека не те види доктор и со докторот посоветувај се за настинки,болки и сл. Пиј повеке витамин Ц ,чаеви и одмарај. И јас со еден ден доцнење направив тест и ми беше позитивен и еве денес имам скоро 2 годишна керка [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:45:02)

Gardenia преубава вест ,честитки мила и не прави тест само оди преку крв зошто е рано за ехо за да си имаш потврда и може да те прашат колку ти е бетата за кога да одиш на ехо.
Конечно те бришам од список со гоооолемо задоволство[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Палешка РР -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:48:25)

Честитки Гардениа, имај лесна и прекрасна бременост!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 9:56:30)

е навистина убав старт на денот,честитки Гардениа убава и лесна бременост,јас не би правела проверка преку крв,всушност не ни правев кога останав бремена [sm=smiley36.gif],рано ти е за на гинеколог,нема да се види,а може и па ќе се види [sm=smiley1.gif] моето го видов после 5 дена доцнење [sm=smiley1.gif],сепак ти закажи си и тој ќе те посоветува
Михаела [sm=smiley31.gif] за колешката и мене ми е мило иако не ја познавам,ајде само убавини да слушаме

AnnaMolly RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 10:12:16)

ЧЕСТИТКИИИИИИИИ Гарденија! Многу се израдував!
Јас мислам дека парацетамол не треба да се пие во прво тримесечје. Подобросо чаеви, супа и витамин ц лечи се.
И веднаш на доктор да се потврди преку крв и да ни кажеш што си направила!

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 10:30:47)

Гарденија, тридничка, супеееееееееер! Браво, честитки, нека ти е со лесно. Абе од убава, поубава вест.

Bethany -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 10:39:03)

Честитки!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
преубава вест, мноооогу ми е мило [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Hunny -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 11:51:55)

Честитки!!! Ти посакувам лесна, школска бременост и совет: купи си тифол или некои др. таблети со фолна киселина.

Tanjat7880 -> RE: Бремена сум!!! (17.9.2013 13:12:12)

CESTITKI,imaj si ubava I lesna bremenost!

Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>