RE: Бремена сум (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

emaaaa -> RE: Бремена сум (12.5.2013 2:12:44)

po dolgo vreme dragi moi uspeavme, vcera si gi vidov dolgo ocekuvanite [sm=modricrtici.gif]crtki bremena suuuuuuum denes ispitav preku krv i mi ja potvrdija bremenosta .Vo ponedelnik odam kaj maticniot da vidime kako e ,Se nadevam se ke bide vo red pozzzzzz golem

Maca25 -> RE: Бремена сум (12.5.2013 9:13:40)

ЧЕстито емаа!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kapina -> RE: Бремена сум (12.5.2013 10:46:43)

cestitki ema

Olivia -> RE: Бремена сум (12.5.2013 16:35:08)

Po mnogu dolgo vreme ne pisuvam no nikogas ne prestsnav da ve citam, po mojot presvrt vo zivotot nikogas ne sum bila posrekna, vo golema iskrena ljubov i prekrasen zivot vi soopstuvam deka sum bremena 13 nedela , pospremna od bilo koga , ve pozdravuvam site , posebno postarite clenovi koi me pametat...
Cestitki i za site drugi taze trudnici.

deluxe -> RE: Бремена сум (12.5.2013 16:53:10)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Olivia cestitki za ubavata vest[sm=smiley1.gif] ti posakuvam lesna i ubava bremenost,uzivaj vo ovoj prekrasen period od tvojot zivot,bii srekna i pozitivna i da si se izraduvas so zdravo i zivo [sm=duda.gif]

Melanija RR -> RE: Бремена сум (12.5.2013 19:00:43)

emaaaa честитки официјално имај лесна бременост [sm=bravo.gif]

Olivia кога видов твој пост пријатно се изненадив, ти посакувам се најубаво и убава и лесна бременост[sm=smiley1.gif]

dostickage -> RE: Бремена сум (12.5.2013 19:26:52)

Cestitki za novite trudnici[sm=bravo.gif]

vezilka RR -> RE: Бремена сум (12.5.2013 20:01:02)

Леле колку убава вест Оливија. Честитки од се срце и со лесно да си ја носиш. Поздрав до мешљак

Палешка РР -> RE: Бремена сум (12.5.2013 20:21:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Po mnogu dolgo vreme ne pisuvam no nikogas ne prestsnav da ve citam, po mojot presvrt vo zivotot nikogas ne sum bila posrekna, vo golema iskrena ljubov i prekrasen zivot vi soopstuvam deka sum bremena 13 nedela , pospremna od bilo koga , ve pozdravuvam site , posebno postarite clenovi koi me pametat...
Cestitki i za site drugi taze trudnici.

Искрени честитки Оливиа [sm=bravo.gif]
Кој може тебе да те заборави... [sm=smiley31.gif]

ole2004 -> RE: Бремена сум (12.5.2013 21:49:51)

Cestitki Olivia[sm=bravo.gif].Iskreno mnogu se izraduvav,ti posakuvam lesna bremenost i se najubavo[sm=smiley1.gif]

trust -> RE: Бремена сум (12.5.2013 22:01:07)

cestitki Olivia cestitki Emaaaa bravao devojki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mnogu se raduvam za vas , poslebno za tebe Olivija se sekavam na tvoite postovi neka ti bide sve kako po kniga sto velat imaj lesni 9 meseci I ti I emaaaa , uste ednas se potvrdi deka Gospod e golem [sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: Бремена сум (12.5.2013 22:48:13)

Честитки ема, честитки Оливиа ова е прекрасна вест, многу се радувам за тебе, [sm=smiley31.gif]

Martins mom -> RE: Бремена сум (13.5.2013 11:28:00)

Честитки Оливиа[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Имај лесна бременост [sm=bravo.gif] Ептен си ме израдувала[sm=sloncek.gif]

Natasa981 -> RE: Бремена сум (13.5.2013 11:35:19)

Olivia, cestitki i od mene! Imaj ubava i lesna bremenost. Sekako deka se sekavam na tebe, mi falat nekoi od clenkite so koi porano komuniciravme.

Bethany -> RE: Бремена сум (13.5.2013 11:42:21)

Cestitki do novite trudnici Ema i Olivia [sm=bravo.gif] Da imate lesna bremenost i da uzivate sekoj den.
I jas se sekavam na tebe, Olivia, imam citano tvoite postovi, i epten mi e milo sto si srekna i sto cekate bebe [sm=9nebesa.gif]

miana -> RE: Бремена сум (13.5.2013 11:53:15)

Браво,браво ,браво и од мене на сите трудници...Со срека нека е ..Само убави нешта читам и слушам деновиве..Еве и тука ке Ви пишам и дека Јами Мами ( ја знаете повекето,од револт не е повеке член на РР) е бремена по трет пат..И посакувам се најубаво,нека не ми се лути што ја кажав оваа убава вест,ама не можам да прекутам!! Честитки трудници,Ви посакувам да бидете горди родители,на здрави и умни деца !!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nadica -> RE: Бремена сум (13.5.2013 13:39:57)

оливиа[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] честитки мила имај лесна и убава бременост

zzaa -> RE: Бремена сум (13.5.2013 13:43:12)

Cestitki za novite trudnici,imajte lesna bremenost.

masa -> RE: Бремена сум (13.5.2013 13:45:47)

Честитки девојки имајте си убава и лесна бременост!

Beatris -> RE: Бремена сум (13.5.2013 13:46:57)

Честитки за сите, посебно за Оливиа наша, буквално скокнав од радост кога разбрав, ти посакувам лесна бременост [sm=smiley31.gif]

Yummy Mammy -> RE: Бремена сум (13.5.2013 14:44:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Браво,браво ,браво и од мене на сите трудници...Со срека нека е ..Само убави нешта читам и слушам деновиве..Еве и тука ке Ви пишам и дека Јами Мами ( ја знаете повекето,од револт не е повеке член на РР) е бремена по трет пат..И посакувам се најубаво,нека не ми се лути што ја кажав оваа убава вест,ама не можам да прекутам!! Честитки трудници,Ви посакувам да бидете горди родители,на здрави и умни деца !!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Znaev, znaev deka ti ke me izdades! [sm=smiley36.gif] Ne te drzi mesto, znaci... c c c

I da, eve me ubedi da se vratam na RR, barem povremeno [sm=smiley17.gif] Samo da te ispravam, ne e deka e revolt vo prasanje, samo ne se pronaogav poveke, i se uste mislam deka ne e praviot forum za mene...

Mihaela 2010 -> RE: Бремена сум (13.5.2013 14:49:15)

So srekja i so lesno na site trudnici.....imajte ubava bremenost

sandriana RR -> RE: Бремена сум (13.5.2013 14:52:25)

Ајде, честитки од срце за новите трудници [sm=bravo.gif], со лесно да си ја минувате бременоста[sm=smiley31.gif].

miana -> RE: Бремена сум (13.5.2013 15:24:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Znaev, znaev deka ti ke me izdades! [sm=smiley36.gif] Ne te drzi mesto, znaci... c c c

I da, eve me ubedi da se vratam na RR, barem povremeno [sm=smiley17.gif] Samo da te ispravam, ne e deka e revolt vo prasanje, samo ne se pronaogav poveke, i se uste mislam deka ne e praviot forum za mene...

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i dobre dojde nazad...
Ti posakuvam lesna bremenost srcka

myhappiness -> RE: Бремена сум (13.5.2013 15:42:26)

Cestitki za site novi trudnici!!!
Imajte lesna bremenost i uzivajte so mesinjata :)

Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>