blue_blue -> RE: Вештачко оплодување (29.3.2010 15:58:14)
|
Tokmu toa sakav da go kazam sto go veli fantom. Deka vo Remedika imaat neverojtano dobar odnos so pacientite, a i ogromna strucnost. Dr. Petanovski se ima obucuvano vo Ceska i e e golem poznavac na problematikata. Jas pred da se porodam dojde i Dr. Hadzi Lega kaj kogo bev ednas koga Petanovski bese na odmor. Moja preporaka za site e da ne gubat vreme po maticni lekari, ednostavno ne se strucni za lecenje sterilitet. Jas od koga edna godina bez uspeh se obiduvav da dobieme dete vednas si zakazav kaj Lazarevski (vo toa vreme vo Remedika seuste ne rabotea IVF). Megutoa, i pokraj strucnosta na Lazarevski koja nikogas ne sum ja osporuvala navistina ne mozev veke da odam tamu zosto odnosot na sestrite i celiot presonal me nervirase. Sekoe zakazuvanje na pregled mi bese golgota iako toj mi bese doktor 1.5 godina. Mislam deka toa ne e vo red za nekoj koj e redoven pacient. Se plasev sekoj pat koga ke trebase da zakazam - sto li ke mi izmisli sestrata za da ne mi zakaze. Plus, tolku bea neprofesionalni - mi se slucilo dodeka cekam so ime i prezime da ti se odbratat i so detaljen opis zosto cekas vo cekalna pred site pacienti. Uzasno neprijatno! Koga go otkriv Dr. Petanovski i sestra Lile toa bese neverojatno osesnuvanje - takov tim se - nikogas ne mi bilo neprijatno. Za 6 meseci "me resi" kako slucaj. Imam i jas bliznacki - kerki, fala mu na gospsod za Dr. Petanovski i odnosnot na site vo Remedika. ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom Ne znam za na drugi mesta,ama za Remedika mozam samo pozitivni raboti da kazam,duri i da preporacam na sekoj so ima problem so zabremenuvanje da se obrati do Remedika i veruvam deka ke naide na profesionalen i prijaten odnos.Inaku koga se raboti za vestackoto oplodvanje,tie rabotat timski,cela ekipa,taka da kaj koj i da ste doktor nema da zgresite jas mislam,site se epten fini i strucni.Nie bevme kaj Dr.Hadzi Lega Makuli i mozam samo najdobro da kazam za covekot.Ednostavno ti vlee nadez,a vo tie momenti i toa e mnogu bitno.Kaj nas vestackoto oploduvanje bese uspesno od prva i eve sega ima dve prekrasni srcinja,bliznacinja,sin i kerka,kombinacija snova[sm=smiley36.gif] . A inaku od maticniot ginekolog tuka kaj nas ic ne sum zadovolen,6 godini ne matkase vamu,tamu,i zivci i pari izgubivme,ta na operacija ne prati,laparoskopija,ta ova ta ona,dodeka na kraj ne resivme samite da otideme vo Remedika,i za nepolni 2 meseca imavme rezultati.Moj sovet za tie so imaat problemi so zabremenuvanje,ne cekajte,gazete napred!
|
|
|
|