|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
4.9.2010 21:40:34   
suzeto
fala

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 1126
4.9.2010 22:44:13   
cece81
Kik@ eve jas ke ti odgovoram treba od kniskata fotokopija na prvite dve strani  znaci kade se tvoite licni podatoci i slikata i na drugata srana kade e osiguranjeto, a voedno nosija i kniskata zosto od fondot sluzbenikot mora da gi proveri- da napravi uvid  .t.e samo ja zadrzuvaat kopijata

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 1127
5.9.2010 19:09:59   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Bogdancanka dali treba i zdravstvenata kniska da se prati so dokumentite bidejki pisuva zdravstvena legitimacija na uvid?user posted image

netreba da se prajka zdrastvenata kniska se nosi samo na uvid vo fondot,na mene nisto i ne mi fotokopiraa,samo ja pregledaa i tolku

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 1128
6.9.2010 8:26:16   
narcisa
Dobro utro RR prvo cestitki za pozitivnite odgovori od fondotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sega shto pobrzo do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bev nastinata nekolku dena so temperaturi ,dijarea,povracanje pa bev na nekolku infuzii sega e se ok.Mnogu malku bea priaveni od cela Makedonija se zacudiv koga procitav vo vest pishuvashe;od 68 prijaveni vo mesec avgust komisijata reshila 51 baranje od koi ;13 dvojki dobile pozitiven odgovor edna dvojka e odbiena ,a ostanatite 38 se vrateni na dopolnitelni ispituvanja.Daj boze site da gi dobijat potvrdite user posted image shto pobrzo.Pozz na site RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1129
6.9.2010 10:33:25   
vodickata
cestitki i od mene za pozitivnite odgovori od fondot i uste popozitivni vesti da si citkame na forumov :)))))user posted image user posted image
jas sum na pocetok na prikaznata za ivf i sum preplasena trebase utre da odam na konzilijaren pregled pa da mi objasni doktorot se za invitro ama mi zakaza duri za drugiot ponedelni zaradi ne rabotnite dena . preplasena sum od se i od se mi e preku glava dve godini se raspravav so cisti i neuspesni otstranuvanja i sega ova ke se seknam, dali nekoj moze da mi objasni sto e toa konzilijaren pregled i da mi prati link od stranat na fzo da si znam tocno koi dokumenti ni se potrebni so vreme ke se seknam zimi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот narcisa)
Непосредна врска до пораките: 1130
6.9.2010 12:23:36   
Eli2010
Zdravo moi prijatelkiuser posted image user posted image user posted image De
Veruvam deka site mnogu ke se izraduvate za ubava ta vest.Denes gi vidov moite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da vi kazam iskreno,uste vo petokot nestrpliva bev i napraviv test i vo sabotata,se gledaa dve crticki,no ednata ne tolku jasna kako drugata no ednostavno ne mi se veruva[e.Se javiv vo Plodnost mi rekoa deka deka utre treba da proveram beta hcg .
Posle se,izmesani mi se cuvstvata i ne znam sto da pravam.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vi posakuvam na site ova da go doziveete,konecno da gi vidite vasiteuser posted image

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1131
6.9.2010 12:31:35   
Палешка РР
Конечно user posted image
Уживај во бременоста Ели user posted image user posted image user posted image user posted image значи бременост, колку и да е слаба втората црта user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Eli2010)
Непосредна врска до пораките: 1132
6.9.2010 12:41:22   
arh_diz
Super Eli imaj lesna bremenost

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1133
6.9.2010 13:00:36   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image Ели и да си имаш лесна бременост..user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1134
6.9.2010 13:03:37   
majka 79
cestito eli, da si imas lesna bremenost i da si rodis zdravo i pravouser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1135
6.9.2010 13:10:36   
Bogdancanka
честитки Ели прекрасна вест user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image имај си лесна бременост мила и уживај во секој момент како user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1136
6.9.2010 13:49:24   
kik@
Cestitki eli super imaj lesna bremenost.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1137
6.9.2010 13:51:39   
vodickata
cesetitkiiiii imaj lesna bremenost i bidi polna so ljubov i nasmevki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 1138
6.9.2010 14:29:55   
narcisa
Cestitki Eli za bremenostauser posted image user posted image user posted image imaj si lesna bremenost i site shto posakuvaat user posted image user posted image user posted image da im se ispolnat site zelbiiiiiiiiiiiiiiiii.]]]]]]]]]]]]]]]]]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1139
6.9.2010 19:03:40   
cleo
Eli, cestito draga! user posted image user posted image user posted image  Imaj ubava i lesna bremenost! Na koj den od transferot go napravi testot i dali imase nekakvi simptomi, na primer bolni i nabreknati gradi, mala bolka mnogu nisko dolu? Mene mi e 6-ti den od transfer i me ubiva neizvesnosta!

Непосредна врска до пораките: 1140
6.9.2010 19:51:09   
puze
cestitki i od mene za novata mamicka na forumof eli imaj lesna bremenost i uzivaj vo nea.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1141
6.9.2010 20:07:43   
Natasa981
eli2010 cstitki i od mene ,imaj si ubava i lesna bremenost!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 1142
6.9.2010 20:23:21   
biljana16
Cestitki i od mene ti posakuvam lesna bremenost.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1143
6.9.2010 22:10:25   
diti
Cestitki Eli user posted image user posted image user posted image  imaj lesna bremenost

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 1144
6.9.2010 23:09:08   
suzeto
Eli cestitki imaj lesna bremenost i uzivaj user posted image

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 1145
6.9.2010 23:17:32   
pinokio2010
Eli, cestitki i od mene, imaj si lesna bremenost i da si rodis zdravo i veselo bebenceuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1146
6.9.2010 23:22:22   
pile
utre mi e 9 den od embriotransver,  baram sovet dali da napravam test doma?? ili da cekam kako sto mi kazaa na 14 den da proveram BHCG??  dali ima sansa na 9 den da pokaze testot?

Sakame nase malo pilence :)

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 1147
6.9.2010 23:23:25   
pile
I cestitki na Eli za user posted image   se nadevam deka nekogas ke gi vidam i jas posto dosega se samo edna se pojavuva 

Sakame nase malo pilence :)

(Одговор на членот pile)
Непосредна врска до пораките: 1148
6.9.2010 23:24:05   
cece81
jupiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  Bravos za tebe Eli ,ti posakuvam lesna bremenost i da si rodis user posted image user posted image  dve naednas ! Ne znaes kolku mi e milo mi ja raspolozi vecerta ! Ti posakuvam mnogu mnogu sreka i na site ostanati sto imaat napraveno transver i sto cekaat user posted image  .Pozdravuser posted image user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 1149
6.9.2010 23:24:30   
siki1
najprvin cestitkiiiii za ELI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo uzivaj i so dobri misli.samo sakaf da te prasam dali odma se gledse i drugata crta ili malku pokasn o.no vo sekoj slucaj vazno tuka se i dv ete odlicnooo! Jas denes bef vo plodnost na razgovor i doktorot mi rece prvo da gi napravam dok,za vo fondoti go prasaf za setirite insiminacii i toj mi rece deka ne mi bile potrebni mene bidejki sum so donor duri i mi gi frli i tie dve dokumentacii sto gi imam praveno kaj nego a imaf dve insiminasii ,znaci sega ostanaf samo so trite invitra i neznam sega kako ke bide rece deka ne mi bile mene potrebni insimi.sega da gi dospremam doku.i ke vidime kako ke e.poz siki

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?