lovely30 -> RE: Вештачко оплодување (22.10.2010 19:32:09)
|
Malata Mo so ubavo i lesno neka ti e ovie dve nedeli pa daj boze kako i kaj tebe i kaj site ostanati da docekate dve crticki i onie dve zlatni zborcinja...Bremena ste....[sm=duda.gif] samo sakam na Mo da i kazam i na ostanatite deka posle transverot kaj site se razlicni tegobite i nese oslonuvajte na site mislenja na forumov.Jas imam praveno 3 Invitra i sekogash so razlicni tegobi.Jajnicite bolat samo od stimulaciite ne od drugo,a gradite bolat i se oteceni od apcinjata shto gi piete,gadenjeto isto taka od hormonite.Za da nema zabludi imate sve detalno objasneto na Google za seto ova.Sekoja bremenost e razlicna i znacite za bremenost povrakanjeto,gadenjeto,venite na gradite i bolkata se veke posle 1-2 meseci ne porano.Nesakam nikoj pogreshno da me razbere ova od iskustvo vi go kazuvam za ovie 8g. milioni knigi procitav i na razni situacii naidov.Imam prijatelki shto vozele rolerki posle transverot pa ostanale trudni,imam shto od krevet ne stanale pa neostanale.Ete jas zdravje i na 4 INvitro ke idam i samo eden sovet ke vi dadam.....nese opteretuvajte mnogu i neslushajte koj shto ke vi kaze i na koj kako mu e i shto mu e zashto polosho si pravite veruvajte koga mnogu mislite....koga ste pod stres i mislite mnogu matkata t.e. muskulite na matkata se stegaat i moze da go isfrlat embrionot.Znam lesnoe da se kaze od strana.I jas sum se utepuvala od mislenje tie dve nedeli shto i akko ke e eh me bolat gradite,eh jajnicite i sega shto e kako e itn. No nee ok toa.Muskulite trebalo da se opushteni i bez stresovi so poveke miruvanje,ne kacuvanja po skali,bez krevanje na teshki raboti i mozete slobodno da piete po 2mil. Diezapam za opushtanje.Ovie raboti mi gi kaza drugarkami koja praveshe sega brgu invitro vo stranstvo i e uspeshno.Jas se nadevam ke go praktikuvam ova pa bi vi dala sovet da probate i vie nishto ne gubite.Starite rekle uci od patalec a ne od gatalec.Pozdrav i vi posakuvam na site da gi cuete zborovite...BREMENA STE... od se srce vi posakuvam samo bremenost i da se opushtite i ne slushate koj shto vi kazuva....[sm=duda.gif]
|
|
|
|