dezdemona -> RE: Вештачко оплодување (25.10.2010 15:36:34)
|
Zdravo Mala mo, Bogdanicka, stanka, Natasa, taci,biljana bile i site drugi Biljana bile- prvo se pravat inseminacii 4 mislam pa potoa te prakaat na ifv, ne se pravat inseminacii ako kanalite ti se neproodni, togas samo so HGS i odis na ifv. Za Remedika se odluciv za IFV zasto mi go imaat pofaleno Petanoski mnogu i odnosot so dr Ana koga i se javiv bese poinakov, taa e prijatna, vesela i na sekoe prasanje mi odgovori bez razlika so bev preku fondot toa bese malku poinaku otkolku vo sistina, a za kaj dr Tase znam mnogu se zadovolni od nego, toj mi bese prv izbor za ifv prviot pat preku fondot, i toj so napravi ne stavi na spisok pocnav so kontracepcija i se vored ke bide i ne vika na kontrola i ni veli posledni bevte na spisok ne mi dozvoluvaat od fondot poveke pacienti a nie uste od juli bevme i vidovme ne bevme posledni i veli sega so da prekinuvame ili so pari a jas mu velam mi garantiras deka ke bidi od prv pat toj rece ne i zaminavme sistina. Pa nekojkako sto kaza ne e do doktorite e do organizmot sekoja zena e razlicna ozda treba poveke pati da se odi. Nemam nisto protiv nikoj doktor ama i parite ne rastat na drvo. pozdravce do site Procitavte za Celine Dion 6 IFV pa bliznaci aj i kaj nas [sm=duda.gif],[sm=duda.gif] [sm=duda.gif]
|
|
|
|