Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 26.9.2014 8:32:58
sanjaaaa!
Еве и јас овде да се пофалам дека добив Известување од ФЗО со позитивен одговор.
Документите ги пратив на 12.09.2014 и вчера ми стигна известувањето. Значи за 13 дена го добив одговорот. Добро е, сега останува денес да се јавам и да закажам кај д-р Ивановски, да договориме кога ќе почнеме со постапката!!!! Ептен се радувам и многу сум нестрплива да почнам!!!
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 26.9.2014 13:30:01
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sanjaaaa!
Еве и јас овде да се пофалам дека добив Известување од ФЗО со позитивен одговор.....сега останува денес да се јавам и да закажам кај д-р Ивановски, да договориме кога ќе почнеме со постапката!!!! Ептен се радувам и многу сум нестрплива да почнам!!!
Честиткииииииииииииииии Сањаааааааааааа! Се најубаво, да биде успешно!
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 16.10.2014 16:32:41
SOLE
lele kolku sum sreknaaa sega pred malku si idam od rabota I svekrvami mi vika imas Pismo koga go zedov ne mi se veruvase deka e od fondot tolku brzo znaci minatata sreda podnesov a denes go dobiv pa koga pocna srceto da mi lupa ke mi izletase mi se cimi od vozbuda, edvai go otvoriv racete mi se treseja, iiiiiiii POZITIVNOOO, fala mu na Boga I daj Boze I ponataka da pide pozitivno ve guskam site I vi ja posakuvam istata sreka I na vas
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 16.10.2014 22:20:58
Melanija RR
orchid7 и SOLE ви посакувам и
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 4.11.2014 10:39:54
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pinky30
Devojkiiiiii mi go odobrija denes vaucerot...mnogu sum srekjna...imam nesto problem so osiguranjeto i nemozat da mi go ispecatat ama do krajov na nedelava ke si go podignam direktno od fond :) Taman i doktorot mi e na simpozium i ni rece ponedelnik da go pobarame :) Edvaj cekam da pocnam so se sto treba po red...So Gospod napred :) Cestitkii do novite trudnici lesna bremenost i na site sto se spremaat za punkcija i transfer :) Cim dobijam terapijam ke vi pisam :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: SOLE
Pinky so sreka, ti posakuvam uspeh , ti rekov jas I ti ke se pogodime vo isto vreme I jas u ponedelnik ke odam kaj doktorot I edvai cekam da pocnam, inaku koga bev mala od inekcii imav uplav a sega edvai cekam da pocnam Pozdravce do site, imajte ubav den!
Pinky30, среќно многу убава вест!
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 4.11.2014 12:33:46
Pinky30
Falaaaa vi devojkiii na site...kako sto sme se raduvale za vaucerot taka da se raduvame za bebushki sto poskoro :)Gospod neka ni e na pomos na site i sto poskoro da si gi vidime dvete
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.