Fiao -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (6.8.2011 11:39:14)
|
Dragi trudnici, jas samo da ve pozdravam :) Veke nekolku nedeli kako gi cuvstvuvam dvizenjata na bebusko i sum primetila deka ako se namestam nekako kako sto nego ne mu e zgodno kloca se posilno [sm=smiley36.gif] Vo ponedelnik vleguvam vo 22 nedela, no seuste ne sme bile na 4D bidejki doktorot ni e po odmori, a jas veke 2 nedeli so netrpenie go cekam da se vrati [sm=smiley1.gif] So ogled na toa sto ne sme bile na pregled, se podrazbira deka seuste ne znaeme sto sme [sm=smiley1.gif] Inaku okolu temata so apcinjata, mene uste vo 16ta nedela mi prepisaa feroglobin + B12 i go piev 2 nedeli, megjutoa imav strasni tegobi vo zeludnik, prvo ne znaev od sto, no potoa sfativ i gi ostaviv. Trebase posle 1 nedela da odime na kontrola i si rekov aj ke se konsultiram so doktorot sto da pijam kako zamena, no poradi godisnite odmori eve veke ke pocnam 4ta nedela kako pauziram so zelezoto [sm=smiley13.gif] Probuvam da go nadoknadam na prirodna baza, no jas imam nisko zelezo od sekogas taka sto ne veruvam deka preku hrana vnesuvanjeto mnogu ke mi pomogne. Ve pozdravuvam site i se nadevam narednata nedela posle pregledot ke se pojavam na forumov so konkretni vesti [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|