Jagotka25 -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (19.9.2012 14:52:08)
|
Zdravo devojki, mamicki i idni maicki. Jas sum nova na forumov i stotuku se zacleniv, pa bi sakala da postavam edno prasanje. Vcera bev na skrining,onoj koj se pravi od 20-23 nedela i se bese dobro, bebceto super se razviva, samo sto dr.koj me gledase mi kaza deka kaj ednata strana na srceto imalo nekoja tocka, fleka li ne znam ni jas tocno sto i toa ne bilo nisto strasno mi veli, toa go imale i zdravi deca i deca so Daunov sindrom i me zagrizi bas koga akza i za Daunov sindrom, a jas vo 12 nedela pravev i test za Daun i priska i rezultaite bea odlicni, nt na vratceto bese 1,3 i sega ova sto mi akza bas se zagriziv....inace mi veli deka kaj nogu bebinja se javuvalo ova so srceto i najcetso isceznuvalo pri krajot na bremenosta i pri poragajot, taka da ne znacelo deka bebeto ke imalo problem so srceto......bese bas smiren koga mi go kazuvase ova i zatoa me zacudi, se super, se vo najdobar red , a ova morase li da mi go kaze za srceto samo kolku da ne spijam cela vecer[sm=smiley13.gif] Dali nekoja od vas imala vakov slicen slucaj pa ve molam da spodeli za da ne mislam na gluposti.....
|
|
|
|