new york -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (11.9.2012 17:56:13)
|
Ane50 ne se sekiraj rano ti e da go osetis..tamu negde koga ke si polna 19, 20 nedela ke go osekas. sega ne se sekiraj za toa, uzivaj si. padme srcka bas mi e milo sto e se ok, a nemirkata bila vozbudena zaedno so mama moze [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]jas imam slikicki od moeto, ko vonzemajce e [sm=smiley36.gif] ti kaza li nesto drugo Gordana, kolku vreme ti traese skriningot? jas mislam mojov edno 15 min. mu gledase prvo mozok, pa oci usi, nos, pa srce, pa vnatresni organi i na kraj ja naterav prstite da mu gi broi, a i rbetot nesto mu go gledase. rece ok e se, ako sakas site im preporacuvam rutinski da napravat kontrola na srce kaj nekoi dr. dimeski vo sistina i tolku. jas ja prasav deka imam iscedok celo vreme i mi rece da si stavam eden sprej oktenisept, dva pati nedelno do kraj na bremenost. i mn sum zadovolna sto mi go dade i lazarevski mi go davase toj. deka ne e steten a e prevencija protiv infekcii.nego kazete imal li nekoj zapek, care nekoe? se napregate li nekogas za vo wc i dali e stetno toa za bebco [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|