kkiiwwii -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (21.9.2012 18:27:18)
|
Zdravo na site idni mamicki [sm=bravo.gif] Jas sum nova na forumov , se vklopuvam vo novata prikazna so ime bebce. Veke sum 18ta nedela i nekoj den , pa sledno sto me ocekuva e pravenje na pregledi i toj skrining test ( kako sto go vika mojot ginekolog ) vo drzavna bolnica. Ke mozi nekoj koj veke go napravil ova da spodeli iskustvo, dali si go vidovte bebceto, kako e, kolku dolgo trae ovoj pregled...... Jas inaku imam tuka vo sk maticen ginekolog i nekako kako da ne se zamara, ne znam dali mu e nekoj psihicki pristap za ne me opteretuva ili pak mu e od sto go mrzi.....mi nema ni tezina mereno,nitu krven pritisok, ama bas nisto....baska i pokraj toa sto mi e maticen mi naplaka privatno. Ke mozi za nekoj sovet od Vas[sm=zmeden.gif] Da se navratam na moeto bebce za koe seuste ne znam kakvo e, si go custvuvam kako mi mrda taka nezno, si muabetam so nego.....do sega niti ednas mi se nema gadeno, rano pocnav da se poznavam uste vo 2-3 mesec jas se zabelezuvav, bidejki imam i takva gradba koga se debeleam mn mi se poznava vo stomakot, a sega veke so druga pricina stomaceto mi ripna[sm=smiley36.gif] Pozdrav do site...se nadevam deka vo idnina ke spodeluvame site zaedno iskustva i ubavi momenti [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|