|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
29.12.2011 10:08:20   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

Tukusto doznav deka i za Skopje ke bide sigurno no mozebi ne utre tuku vo Petok ili duri vo Sabota,utre ke znam potocna informacija.:))))))))))))))))

Сабота нема шанси,кој ти работи во саботаuser posted image .Туку мене ме чеша лева рака се мислам дека денес ќе легнатuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1301
29.12.2011 10:16:00   
Tanjicka
edinstveno posto odat trezorski ako gi pustat vo petok pa da legnat na smetka vo sabota, ama koj znae, ali ako gi pustat vo sabota( sto nema sansi) togas na smetka posle Nova godina

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1302
29.12.2011 10:50:30   
Anonimen
Jas kolku sto znam ni kibs ni mips ne rabotat vo sabota, taka da ne znam kako bi legnale pari vo sabota. Pretpostavuvam deka bi bile vo vtornik posto ponedelnik e neraboten den ili eventualno denes , utre. user posted image

(Одговор на членот Tanjicka)
  Непосредна врска до пораките: 1303
29.12.2011 12:33:56   
bari2
Devojki,moja greska,eventualno do utre, rekoa do 30 mesecov,jas pogresno napisav.sigurno bilo taka.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1304
29.12.2011 13:00:35   
Anonimen
Mojata vrska od fondot mi rece deka trezorot veke ne raboti i jas treba da se zadovolam samo so pari za avgust i toa za 2-3 dena koi bi gi dobila po Bozik. Neli e ova sramota, kakva drzava sme nie, treba da ziveeme od vozduh so bebe doma. Neznam zosto voopsto pridonesi plaka mojata firma najredovno. Plata zemam sekogas na 1-vi. Sega neka mi platat kamata za site denovi sto mi docnat so isplata. BRUKAuser posted image

(Одговор на членот bari2)
  Непосредна врска до пораките: 1305
29.12.2011 13:03:22   
Luci
Не губете надеж, има уште време. Јас сепак се надевам ќе пуштат за Скопје денес-утреuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1306
29.12.2011 13:16:09   
Mihaela 2010
Моја пријателка работи во социјално која моментално е на боловање па ми кажа дека и рекле наводно ке пуштаат за Скопје денес утре ...ама јас како што сум си малер којзнае кога ке ми префрлат..

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1307
29.12.2011 15:05:14   
i tato saka pari
No ne zaboravajte deka isplatite ne zavisat samo od urednite dokumenti i od fondovite bitno e i toa firmata dali navreme gi podmiruva svoite obvrski kon drzavata i od toa vi zavisat isplatite ,pozdrav

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1308
30.12.2011 10:11:03   
Anonimen
Za zal devojki site vie sto cekate pari,a ste od Skopje nema da ima isplata nitu denes.Utrovo bev vo fondot i mi kazaa deka nema isplati,ke ima duri sledniot mesec.Mnogu mi e zal sto ne ostavija bez pari.

(Одговор на членот i tato saka pari)
  Непосредна врска до пораките: 1309
30.12.2011 10:47:54   
Andriance
Lelelelle znachi ne mi se veruva...so ubavo so trgnaa redovno bas sega za praznici li?? of vekje ne znam so da kazam

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1310
30.12.2011 13:26:12   
Natasa981
bravo znaci ejj, bez usul ova drzavava ccc
plata zemav poredovno od ova, veke ne gi ni cekam parite, koga dojdat dojdat ,aman veke

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1311
30.12.2011 17:23:30   
Tanjicka
inaku za skopje nekoi dobile, edna moja prijatelka ( isto od skopje), ama jas za zal ne, a i nikoj od ringeraja kako sto gledam, katastrofa, bar pred praznicive da pusteja

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1312
30.12.2011 18:39:23   
Natuska85
Епа на крај на годината значи ја упропастија работаваuser posted image .А шо убаво си беа редовни.Сега чекаме вторник да дојде,а?user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 1313
30.12.2011 19:07:02   
Anonimen
Nitu vo vtornik nema da ima,posle Bozik,taka mi kazaa sabajle za zal (:

(Одговор на членот Natuska85)
  Непосредна врска до пораките: 1314
31.12.2011 6:21:03   
Mimushka
epa stvarno nema smislauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1315
31.12.2011 11:01:50   
Andriance
Ima parickiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 1316
31.12.2011 11:03:59   
Andriance
Lugje, proverete si za paricki..ja sekoj den kako nekoj manijak na sekoj saat si go proveruvav e-bankigot..nemav..vcera posledno proveriv vo 20h nemase..otidov na proslava..se vrativ i vikam aj i taka stranta na STB mi e na default user posted image i gledam ima...so taa razlika shto parite ne mi gi prefrla FZO tuku KLIRING MIPS....jejejejjejej ajde pishete i vie

Непосредна врска до пораките: 1317
31.12.2011 11:17:45   
Tanjicka
zenskiiiii, ima pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, proveruvajte gi smetkite vednas, SREKNA NOVA GODINA MNOGU ZDRAVJE, LJUBOV I PARI , MIR I RAZBIRANJE

Непосредна врска до пораките: 1318
31.12.2011 11:39:46   
Bububebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Lugje, proverete si za paricki..ja sekoj den kako nekoj manijak na sekoj saat si go proveruvav e-bankigot..nemav..vcera posledno proveriv vo 20h nemase..otidov na proslava..se vrativ i vikam aj i taka stranta na STB mi e na default user posted image i gledam ima...so taa razlika shto parite ne mi gi prefrla FZO tuku KLIRING MIPS....jejejejjejej ajde pishete i vie

Андранче,на cpay проверуваш состојба на сметка?

Непосредна врска до пораките: 1319
31.12.2011 11:47:18   
bebe82
Сметката си ја проверуваш на страната на банката на која имаш трансакциска сметка. Јас сум на комерцијална и проверувам на
https://www.banka.com.mk/

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 1320
31.12.2011 13:58:15   
Sneska25
Ima i kaj mene user posted image

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 1321
31.12.2011 14:53:49   
*viva*
mamicki i kaj mene ima pari.vo rok do dve dve nedeli mi pustija i za oktomvri i za noemvriuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Sneska25)
Непосредна врска до пораките: 1322
2.1.2012 11:21:57   
Natasa981
I kaj mene ima dva priliva, pretpostavuvam za oktomvri i noemvri user posted image   Pisuva deka parite gi pusta FZO i toa na 30.12. se pristignati a ne mi e jasno kako koga jas proveruvav i denta i naredniot den pa nemase nisto.. Nema vrska, so sreka da si gi trosime user posted image I ne tolku brzo da gi potrosimeuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот *viva*)
Непосредна врска до пораките: 1323
3.1.2012 8:13:29   
Mimushka
ima i kaj mene a zamislete si cel praznik ne proverivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1324
3.1.2012 11:56:20   
Anonimen
Kaj site ima samo kaj mene nema user posted image

(Одговор на членот Mimushka)
  Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?