|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
5.2.2012 23:20:37   
Anonimen
Miana javi se utre nautro na 3164848 toa e brojot na podracnata za Skopje,prasaj dali ke ima za tebe isplata.kako odgovor na kontakt formata ti go dale brojov za sama da prasas,taka kazi im.Inaku brojot e toj,duri nekade pogore kako da go vidov postiran.So sreka:) i pisi sto ke napravis.

(Одговор на членот miana)
  Непосредна врска до пораките: 1501
6.2.2012 11:17:24   
majmunce
Ajde da vidime dali ke se izraduvame deneska! Ako ima nekoj paricki neka se pofali .................

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1502
6.2.2012 13:14:47   
mamatea
vo Bitola signaa pariuser posted image

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1503
6.2.2012 13:15:22   
libra.n
И Прилеп има париuser posted image user posted image

(Одговор на членот mamatea)
Непосредна врска до пораките: 1504
6.2.2012 13:18:16   
mamatea
majmunce sto napravi ti?

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1505
6.2.2012 13:33:29   
majmunce
IMA PARICKI RADOSNI SMEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

Непосредна врска до пораките: 1506
6.2.2012 13:57:50   
blond
Ima i Strumica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1507
7.2.2012 14:05:37   
miana
kaj mene nema user posted image  Pisav na taa od fondot pak i mi pobara podatoci i pisav i ne mi odgovara seuste..Ufff

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1508
7.2.2012 16:06:06   
strelec 8
miana napisi mi embg vo pp i ke ti odgovoram utre

Непосредна врска до пораките: 1509
8.2.2012 11:06:32   
mamita83
Decki konecno prvi pari od fondot, za pola mesec - noemvri inace sum od skopje. Me interesira dali so isplatata se kasni i odkako ke pocnes da zimas pari? Pozdravce

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1510
8.2.2012 13:16:25   
bari2
Ne se kasni koga veke ednas ke zemes pari bidejki sega si im vnesena vo sistem.Ovoj mesec pak ke ti pustat pari,od iskustvo znam.Skopje zema pari na krajot od mesecot,no redovno tece.Ocekuvaj koga ke bide isplatata za site od Skopje i ti pak da zemes pari i bi trebalo da ti pustat uste za dva meseci odednas.So sreka:)))))))

(Одговор на членот mamita83)
Непосредна врска до пораките: 1511
8.2.2012 15:44:15   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: strelec 8

miana napisi mi embg vo pp i ke ti odgovoram utre

Strelec 8 ti napisav pp. A ti rabotis vo fondot ili...? 

Непосредна врска до пораките: 1512
10.2.2012 8:58:33   
mamita83
bari2 vo pravo si vcera mi pustija i za dekemvri, top ke bide ako mi pustat pri kraj na mesecov i za januari :)

Непосредна врска до пораките: 1513
10.2.2012 11:32:48   
bari2
Ke ti pustat sigurno.Koga veke si vo sistem i ako od strana na firmata kade rabotis se se plaka na vreme,i ti ke imas pari.Cekaj do kraj na mesecov uste edna isplata.Pozdrav:))))))

(Одговор на членот mamita83)
Непосредна врска до пораките: 1514
10.2.2012 19:50:49   
sitalia

Anicka82 sto se sluci so visinata na nadomestokot. dokolku te e vo visina na prosecni mesecni plati bi sakala da te konsultiram za nesto

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 1515
11.2.2012 14:55:41   
mamatea
strelec8 edno prasanje sega mi isplatija samo dva dena od dekemvri posto porodilnoto mi bese do 2 dekemvri a drugiot del mi e nega na dete toj ne mi e isplaten mi rekoja deka od ponedelnik ke pustele pari od skopje pa ke mi go isplatele.Dali e vistina ima li najava deka ke pustat pari vo B itola pak ovoj mesec POZDRAV

Непосредна врска до пораките: 1516
13.2.2012 11:05:33   
shana
zdravo,
jas dolgo vreme ve sledam pa sega imam edno prashanje do site mamicki. Do sega redovno go primav porodilnoto shto mi zapocna vo april mesec, megjutoa za dekemvri (shto mi e voedno i posleden mesec) se ushte ne sum primila nishto. Sakav da prasham dali znaete dali se ushte traat isplatite za dekemvri pa da pocekam uhste nekoj den ili treba da reagiram vo fondot zatoa shto se ushte ne sum primila pari za dekemvri.
pozdrav i fala

Непосредна врска до пораките: 1517
13.2.2012 13:15:28   
mamicki
Dekemvri ne e isplaten, barem kaj mene ne e.

(Одговор на членот shana)
Непосредна врска до пораките: 1518
13.2.2012 13:21:34   
shana
fala na info mamicki, znaci ostanuva ushte da cekame :)

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1519
13.2.2012 20:43:23   
Anicka82
Sitalia, jas ne sum se javila vo fondot da vidam zosto mi e pomal iznosot od mojata plata nitu pak imam dobieno resenie pa da vidam sto presmetale. Pretpostavuvam vo prosekot mi racunale dve plati koi gi zemav od fondot dodeka bev na komisisko boleduvanje koi mi gi isplatija so 70% od mojata osnovica, pa najverojatno poradi toa se namalil iznosot.

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 1520
14.2.2012 13:16:04   
sitalia
Anicka82 fala za odgovorot. jas go dobiv resenieto no spored nego nemoze da se vidi zosto iznosot e pomal, toa ke treba eventualno na rabota da mi objasnat. no me interesirase dali zemas 100% od plata ili vo dozvoleniot prosek.

Непосредна врска до пораките: 1521
14.2.2012 13:47:15   
Anicka82
Ne znam koj e dozvoleniot maksimum, zatoa i prasav dali nekoj znae koj e maksimalniot iznos sto go isplaka fondot. Mene platata mi e okolu 33.000 pa pretpostavuvam deka mi namalile poradi dvata meseci na patoloska. Tebe kolku ti namalile?

Непосредна врска до пораките: 1522
14.2.2012 14:52:41   
sitalia
maksimumot za 2011 bese dve prosecni mesecni plati znaci okolu 40.000 denari. inaku podatocite za plata gi dava firmata ili se zemaat direktno od ujp pa spored toa se parite sto legnale na smetka, pa najverojatno e pomalku od bolovanjaa vo tek na 12 meseci.

Непосредна врска до пораките: 1523
14.2.2012 19:47:38   
Andriance
Jas posledno koga prashav bese 40700 maximumot...e sega ako ima promeni ne znam

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1524
15.2.2012 15:52:56   
Ina11
Max. e 40.730, tolku bese za dekemvriskata isplata. Soglasno Zakonot vo 2012 treba da bide 3 prosecni plati vo RM pa ke vidime dali ke go pocituvaat toa ili ke treba da pisuvame prigovori

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?