|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
1.2.2012 21:36:45   
mamita83
strelec8 jas sum od skopje, od sredinata na noemvri sum na porodilno no deneska nemav pari na smetka, mozno li e da mi isplatat do krajot na nedelava ili koj zemal denes zemal koj ne ke ceka uste, posto mi kazaa deka sum od vo spisocite vnesena uste pred nova godina a nemam zemeno pari voopsto??

(Одговор на членот mamatea)
Непосредна врска до пораките: 1476
2.2.2012 13:18:39   
Anicka82
Yeees denes mi pistile pari i za Oktomvri user posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот mamita83)
Непосредна врска до пораките: 1477
2.2.2012 18:55:36   
heba
jas trgnav na rabota a samo za 5 meseci zemav neznam zzasto od 4 dekemvri navaka ni banka ne mi dale pa neli ako trgne posle nema problem stigaat parite?? c c c

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 1478
2.2.2012 19:03:40   
libra.n
Женски, зеде некој пари денес од другите градови? Или утре сите да чекаме? Јас не зедов- од Прилеп чекам.

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 1479
2.2.2012 19:32:53   
blond
Струмица немаше пари user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1480
2.2.2012 20:44:22   
majmunce
I KAJ MENE NEMA UTRE ZDRAVJE CE CEKAME

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1481
3.2.2012 0:11:40   
minerva
На породилно сум од кај 20 октомври, но бидејќи од немукает доцневме со вадење на извод од родени, истиот го однесов на работа на 25 ноември, што значи целата постапка почнала со месец закаснување.

Првата исплата за остатокот на октомври ја добив на 20.01, потоа за ноември на 31.01 и за декември денеска на 02.02. Од Скопје сум и работам во фирма што плаќа придонеси не само на време, туку и пред време. Инаку, немав врски во фондот и си чекав најредовно како и сите останати, кога ќе ми пуштат пари тогаш.

Ако некому со месеци му доцнат исплатите, тогаш мора да има некоја причина. Или фирмата не однела документи на време, или не плаќа придонеси редовно, или можеби има некоја грешка во вашето досие во фондот што треба да се корегира. Го напишав моето искуство со исплатата, можеби некому ќе помогне да знае што да прави.

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1482
3.2.2012 12:46:33   
majmunce
Што има денеска ?
доби ли некој парички? ајде сеуште нема ништо кај мене

(Одговор на членот minerva)
Непосредна врска до пораките: 1483
3.2.2012 12:51:54   
libra.n
i kaj mene nisto do sega

Непосредна врска до пораките: 1484
3.2.2012 13:10:12   
mamatea
i kaj mene nema

Непосредна врска до пораките: 1485
3.2.2012 14:01:57   
mamatea
dali nekoj se javi po fondovite za da prasa dali ke ima pari denes

Непосредна врска до пораките: 1486
3.2.2012 14:04:20   
mamicki
Ima pari.

Непосредна врска до пораките: 1487
3.2.2012 14:04:39   
jagodica
ima kaj nekoj mamicki prefleno za noemvri ? Cel mesec pomina a pari uste nemat prefleno posledno na 28 dekemvri user posted image

Непосредна врска до пораките: 1488
3.2.2012 14:05:41   
mamicki
Ako ne mozete sega, kje mozete utre da gi zemete, zavisi preku koja banka go zemate nadomestot, no pusteni se pari.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1489
3.2.2012 14:08:36   
mamatea
od koj grad si ti mamicki?

Непосредна врска до пораките: 1490
3.2.2012 14:14:00   
mamicki
Od Kocani, no pari ima sekade pusteno, taka mi kazaa.

Непосредна врска до пораките: 1491
3.2.2012 14:30:25   
libra.n
preku koja banka zemas mamicki? da znaeme dali da cekame ako ima toa vrska jas sum preku komercijalna

Непосредна врска до пораките: 1492
3.2.2012 14:32:29   
majmunce
I JAS OD KOMERCIJALNA CEKAM

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

Непосредна врска до пораките: 1493
3.2.2012 14:35:59   
Mimushka
Jas se odjavuvam od ovaa tema.Mi zavrsi porodilnoto.

Непосредна врска до пораките: 1494
3.2.2012 14:36:27   
majmunce
PISAV VO FONDOT PRED MALKU I EVE SO MI ODGOVORIJA:
SONJA VO PONEDELNIK SE NADEVAM SPECIFIKACIITE SE ODNESENI VO TREZOR OD VCHERA

Непосредна врска до пораките: 1495
3.2.2012 14:59:52   
Anicka82
Mene vcera mi prefrlija i za Noemvri, a denes za Dekemvri user posted image user posted image . Tolku polna nikogas ne mi bila smetkata. Se nadevam i kaj vas pustile.

Непосредна врска до пораките: 1496
3.2.2012 15:08:03   
majmunce
tie so cekame pari od prilep deneska nema da imame bidejki specifikaciite seuste se vo trezor i ne mozele da gi obrabotat bidejki imalo mnogu natrupano i nemozele da stasaat i ponedelnik ke gi dorabotuvale i moze posle 12 da gi pustat na banka. Informacijata e od prva raka, sluzbenik od finansii od prilep i 100% sigurna. ni preostanuva da cekame ponedelnik odruce i vtornik a pari sekako ima.

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 1497
4.2.2012 13:21:44   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamatea

dali nekoj se javi po fondovite za da prasa dali ke ima pari denes

Jas zavcera se obrativ preku mejl da prasam sto e so moite sredstva od porodilnoto boleduvanje koe sto zapocna na 01.12.11 i mi odgovorija deka denovive se vrsi isplaatata za dekemvri i deka ako e se vo red bi mi pristignale parite na smetka no seuste nema nisto kaj mene na s-ka. I od kaj jas da znam dali e se vo red ili nesto im fali tamu? Pa neli tie se tie koi treba da mi kazat dali e se vo red so moite dokumenti??? Aman veke pa ne se izdrzuva eden kup davacki imam a ovie aber nemaat..Sto si mislat vaka neznam

Непосредна врска до пораките: 1498
4.2.2012 23:07:13   
Anonimen
Miana,dokolku ne e se vo red so dokumentite ke ti stigne preporacano pismo od Fzo so koe ke te izvestat sto fali od dokumenti(vo slucaj da fali nesto).No i da e se vo red so dokumentite za zal dodeka im vlezes vo sistem otprilika 3 meseci se ceka ako ne i poveke dokolku ne e se vo red so dokumentite.Od koj grad si?

(Одговор на членот miana)
  Непосредна врска до пораките: 1499
5.2.2012 16:57:55   
miana
Od Skopje sum i bas koga napisav na mejolt kon fzo ppotencirav od koga mi zapocnuva porodulnoto i ne mi odgovorija vaka kako sto velis ti tuku mi napisaa deka ako e se vo red ke ima isplata denovive... Neznam sto da mislam ama ako nema denovive ke im dosaduvam dodeka ne mi dadat konkreten odgovor..

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?