LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: leti Zdravo i od mene jas sum nova na forumot i imam problem veke 2 godini se obiduvame za ama nikako da ni uspee.Gi napraviv site ispituvanja i sega na poslednoto kog pravev HSG mi kazaa deka imam polipoidi na kavum utrei dali ima nekoj so slicna dijagnoza ili pa nekoj da znae dali toa moze da pretstavuva problem za da dobieme bebe Od ona sto jas citav polipot moze da bide precka za bremenost, toj pretstavuva eden vid izraslina na grloto na matkata koja moze da bide precka za spermatozoidite No lesno se vadi, ne mora vo bolnica, moze vo ginekoloska ordinacija so lokalnag anestezija, dvaesetina minuti trae zafatot, malku ke pocuvstvuvas neprijatnost, potoa imas nekolku dena slabo krvarenje, polipot go prakaat na ispituvanje i najcesto se dobiva rezultat deka e beningden, se na se nisto strasno i nereslivo Konsultiraj si se so tvojot doktor i izvadi go ИЗВОРНА ПОРАКА: Stefanija Stefi И јас да се надоврзам за полипот на матка. Моја пријателка имаше и го отстрани во Плодност Бт. Речиси е безболно, а потоа заздрави само неколку дена имаше крварење, додека заздрави местото а сега веќе е мајка на прекрасно седум месечно бебенце. Денешнава медицина е семоќна а докторите искусни, па најмногу зависи од нашиот став кон работите. Така да, со среќа и со позитивна мисла!