Melanija RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mamita30 Здраво мамички, ајде молба до поупатените. Денес бев да ми земат брисеви и др откри дека се појавило полипче на грлото на матката, имаме ли на форумов таква тема ????? Уффф збунета сум тотално рече не е опасно, ама ако не ми го отстранат сека ќе мора царски да се породам ================================== Постови од 2011 година ИЗВОРНА ПОРАКА: brankica_trajkovska Здраво, мене пред се ме интересираат полипи на грлото на матката но исклучиво во текот на бременоста, моментално сум 20 недела. Освен тоа малку ми е отворено и грлото на матката. Дали има некој што бил во ваква или слична ситуација, како ви се одвивала бременоста, како сето тоа влијаело на плодот и сл. Чекам одговор.... ИЗВОРНА ПОРАКА: pinokio2010 Mojata drugarka imase polip na grloto na matkata koj i se javi za vreme na bremenosta, nejziniot bese tolku golem sto i izleguvase nadvor i se gledase. Nikoj od lekarite ne mu obrna posebno vnimanie i i rekoja koga ke se porodi vo isto vreme i ke i go otstranat. Taka i bese, za vreme na poroduvanjeto i go otstranija a za bebeceto nema nikakvi posledici, toa e vnatre vo matkata. Sega bebebto ima dva meseci i fala Bogu super napreduva. Pozz se nadevam te smiriv malku.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
(Одговор на членот Leura)
|