|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вицови за ден со насмевка!
29.7.2011 13:26:04   
zapce
1. Брак-прв дел 
Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата:
-          Ќе догам дома кога сакам, ако сакам и кое време сакам и не очекувам да се буниш. Очекувам одлична вечера на масата освен ако ти јава дека не доагам на вечера. Ке одам на лов, риболов и картање кога сакам со своите дригари и да не ме малтретираш заради тоа.
Тоа се моите правила.
-          Имаш ли коментар?
Неговата невеста одговори:
-          Не се ми одговара. Само да знаеш дека во оваа куќа секоја вечер во седум ке има секс... било да си ти дома или не!

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот Bibe 14)
Непосредна врска до пораките: 226
29.7.2011 13:27:13   
Maca25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 227
29.7.2011 13:27:31   
zapce
2. Брак-втор дел
Мажот и жената имаа стршна расправија баш на својата 40 годишница од бракот.
Мажот целиот побеснет вика:
- Кога ке умреш ќе ти изградам споменик на кој ке пишува:
„ Овде лежи мојата жена-ладна како секогаш“.
- Така ли?, одговара она – А кога ти ке умреш ке добиеш споменик од мене на кој ке пишува: „ Овде лежи мојот маж- конечно вкочанет и тврд“. (сам си го барал).

Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 228
29.7.2011 13:28:13   
zapce
3. Брак- трет дел
Мажот, лекар се кара со својата жена, домакинка за време на појадокот, бесен бега од масата и вели:
- И да знаеш, воопшто не си добра во кревет!
После, на работа свака дека претерал и дека сака да се смират, па одлучил да и се јави. Го бира бројот, а телефонот ѕвони и ѕвони..... После долго време се јавува жената.
Мажот е повторно лут: -          Зошто ти требаше толку за да се јавиш? -       
Бев во креветот-она одговара. -      
  Што правиш во креветот во оваа доба од денот?!?! - бесно прашува. -     
   Па побарав второ мислење. ( и овој сам си барал)

Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 229
29.7.2011 13:33:44   
miana
Трпе и вели на Трпана.
- Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд?
- Да драги!
- Е па се гледаме во понеделник!!!

Непосредна врска до пораките: 230
29.7.2011 14:00:25   
Mihaela 2010
Некој фраер со BMW возел и застанал на семафор.Чекал да се укличи зелено и одеднаш некој го бапнува од позади.Изнервиран искача да види кој му го удрил BMW то.Гледа еден циго со фиќо,леле овој вика сега те убив..Почнал цигово да плаче да кука аман куме немој,со фамилија сум ,жена деца,аман немам пари..Се сожалил чоеков и му опростил.Продолжил да вози фраерот и пак семафор,и таман застанал,пак некој го удрил.Лут ,збеснат искача,гледа пак цигово..Леле е сега стварно те убив..аман куме немој,па гледај ја фичо возам,ти јака кола,аман ко господ те молам ,деца дома ме чекаат..Пак се сожалил,го остаил..Иде на следни семафори,на зрвено стои и одеднас некој го удира..Отвара прозор что да види циго со фиќото а од тамо циго се дере: терај куме ја сум user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 231
30.7.2011 21:00:34   
sladjana ms
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce

1. Брак-прв дел 
Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата:
-          Ќе догам дома кога сакам, ако сакам и кое време сакам и не очекувам да се буниш. Очекувам одлична вечера на масата освен ако ти јава дека не доагам на вечера. Ке одам на лов, риболов и картање кога сакам со своите дригари и да не ме малтретираш заради тоа.
Тоа се моите правила.
-          Имаш ли коментар?
Неговата невеста одговори:
-          Не се ми одговара. Само да знаеш дека во оваа куќа секоја вечер во седум ке има секс... било да си ти дома или не!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Непосредна врска до пораките: 232
3.8.2011 11:23:22   
zapce
Итар Пејо тргнува на одмор и и вели на комшиката: Верко, ние ќе одиме на одмор на море, да фатиме малку боја.
Ти од време на време оди до лозјето, оти оваа година не ставивме плашило...

Ако не сега - кога?

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 233
5.8.2011 11:13:04   
zapce
Разговараат две бебиња во породилното одделение, едното машко, другото женско.
Машкото му вели на другото:
- Јас сум машко.
- Како знаеш?
- Сега ќе ти покажам, само нека си отиде сестрата.
Во тој миг сестрата излегува од просторијата, а машкото бебе го трга кебенцето од себе, ги крева нозете во вис и вели:
- Имам плави чорапчиња, гледаш?!  

Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 234
5.8.2011 11:51:07   
miana
Малиот Трпе го прашува татка си.
- Тато како доаѓаат на свет бебињата?
- Пааа, види сине, како да ти кажам, штркот ги носи.
- Тато, тогаш кој го секса штркот?

Непосредна врска до пораките: 235
5.8.2011 14:22:19   
zapce
Како се менуваат работите кога стапуваш во брак? Да тргнеме од наједноставното – како ве има зачувано партнерот/партнерката во мобилниот телефон?
Штотуку оженет маж во мобилниот го зачувува бројот на жена си како “Сонцето мое“. 
После една година брак го менува во “жена ми“.
После две години го менува во „дома“.
После пет години брак бројот на жена му станува “Хитлер“.
После 10 години брак кога му ѕвони жената му пишува „не кревај“.

Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 236
5.8.2011 15:52:20   
miana
Се вози малиот Трпе во автобус и си пее:
- Татко ми е слон, мајка ми е слоница, а јас сум мало слонче, татко ми е лав, мајка ми е лавица, а јас сум мало лавче... и така си пее пола саат.
На шоферов му пукнал филмот:
- Мали ако татко ти е педер, а мајка ти е курва, што си ти?
- Па... шофер!

Непосредна врска до пораките: 237
10.8.2011 15:01:25   
miana
Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата... Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата. Кога заплака, се појави Господ и го запраша зошто плаче. Тој му одговори дека секирата му паднала во водата и дека му е потребна, бидејќи така заработува за живот. Господ слезе во реката и се појави со златна секира. “Ова е твојата секира?” – Господ го праша. Дрвосечачот одговори: ”Не.” Господ повторно слезе и се појави со сребрена секира. “Ова е твојата секира?“ Дрвосечачот повторно одговори: ” Не. ” Господ повторно слезе и се појави со дрвена секира. “ Ова е твојата секира?“ Дрвосечачот одговори: ” Да.” Господ беше воодушевен од чесноста на дрвосечачот па му ги даде сите три секири и дрвосечачот среќен си отиде дома. После некое време, дрвосечачот се шеташе со својата жена покрај реката, и жената му падна во реката. Тој заплака, а Господ повторно се појави и го запраша зошто плаче. “ Господе, жена ми падна во реката!” Господ слезе долу и се појави со Анџелина Џоли. “Ова е твојата жена?” – Го запраша Господ. “Да!” – рече дрвосечачот. Господ се налути... “ Ме лажеш! Тоа не е точно!“ Дрвосечачот одговори: “Прости ми Господе. Се работи за недоразбирање. Да речев дека не е моја жена, ти ќе се појавеше со Џенифер Анистон. Кога ќе речев дека и таа не е моја жена, ти ќе се појавеше со мојата жена. И кога ќе кажев дека тоа е мојата жена, ти ќе ми ги дадеше сите три. Господе јас сум сиромашен, и не би можел да се грижам за трите жени, и заради тоа реков дека Анџелина Џоли е мојата жена!” ПОУКА: Кога и да лажат мажите, тоа е за добро на сите!!!

Непосредна врска до пораките: 238
15.8.2011 19:51:19   
annie
Баба на умирање му рекла на внучето:
- Сакам да ти ја оставам мојата фарма. Тоа вклучува ниви, вила, трактор, друга опрема и 22 398 750 долари. Внукот гледајќи се себе си богат вели: - О, бабо! Колку си добра! Јас дури и не знаев дека имаш фарма... Каде е?
Со последниот здив бабата прошепнала:
…на Facebook…

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 239
16.8.2011 13:53:58   
Bogdancanka
Една госпоѓа влегува во аптека и бара арсен. Аптекарот: – Бидејќи се работи за силен отров, морам да ве прашам за што ви е потребен? – Сакам да го отрујам маж ми.
- Жал ми е, во тој случај не можам да ви го дадам.
Госпоѓата ја отвора чантата и од неа вади фотографија на која се гледа нејзиниот маж како води љубов со жената на аптекарот.
- Простете госпоѓо, не знаев дека имате рецепт.user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 240
17.8.2011 15:04:01   
Bogdancanka
Перо купува тампони
Го пратила Станка сопругот Перо да и купи тампони. Перо влегол во една продавница и ја прашува продавачката каде им стојат тампоните. Продавачката...
...му покажала, а Перо се загледал во кутиите, ги прочепкал и отишол на другата страна на полицата зел еден пакет памук и тоалет хартија. Па добро, што ќе ви е тоа, нели баравте тампони?! – го запрашала зачудено продавачката. Епа, знаеш што, јас ја пратив вчера жена ми по цигари, а она ми донесе тутун и ризли. Ете, сега и она нека мота!

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 241
20.9.2011 16:01:24   
zapce
Снаа оди кај свекрвата на гости:
-    Стави ми една ракија.
-    Ти во ред ли си?
-    Ќе ти дадам 100 денари!
Свекравата и ставила ракија.
-    Стави ми уште една ракија!
-    Ги помина сите граници!
-    Еве ти 500 денари!
Свекрвата ги зела парите и и ставила уште една ракија.
-    А да испиеме по една ракија заедно? Ќе ти дадам уште 500 денари.
Свекрвата се согласила и испиле по една ракија.
-    А да ти удрам еден шамар?
-    Ти не си во ред?!?!
-    Ќе ти дадам 1000 денари!
Свекрвата се согласила и снаата и удрила еден силен шамар. Во тој момент на снаата и ѕвони телефонот. И се јавува маж и и ја прашува:
-    Драга и ја даде ли пензијата на мајка ми?
-    Да, да сега и ја давам...

Ако не сега - кога?

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 242
23.10.2011 0:10:50   
Olivia
Kumanovski muabet:
Viduev se stari drugari posle 50 godine jadni odvaj odiv i sednev na kafe da si pomuabetiv
I edn mu vika na drugoga -Ja dok piju kafe ispiju 3 posto mi se rasipe od sto mi se tresev ruke!
A drug mu vika:Toj ne e nisto ja pa dok da se izmocam 3 put ga izduser posted image kam   user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia RR -- 23.10.2011 0:12:17 >

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 243
27.10.2011 13:59:17   
miana
Отишле Мујо и Фата на доктор. Влегол Мујо прв во ординацијата па веднаш решил да му се пожали на докторот: Докторе, имам проблем со сексот, и тоа голем!
Докторот погледнал кон него и го прашува: - А, за каков проблем станува збор? - Сега ќе ти покажам, му рекол Мујо и ја отворил вратата од ординацијата да ја викне Фата. Се соблекле и двајцата па удриле една партија секс на масата на докторот, па на радијаторот, па потпрени на вратата. По ова, легнале на креветот за болни, запалиле по една цигара. Докторот збунето ги погледнал па им рекол: - Господине Мујо, јас не гледам тука ама баш никакви сексуални проблеми. Мујо ја изгаснал цигарата, го погледнал докторот под око и му рекол: - Како не гледаш бе докторе, па немам стан!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 244
27.10.2011 14:05:56   
miana
Жените се нервозни во 3 случаи: КОГА ЌЕ ДОБИЈАТ,
КОГА НЕМА ДА ДОБИЈАТ,
И КОГА ТРЕБА ДА ДОБИЈАТ... ИНАКУ, СЕ СКРОЗ ОК!

Непосредна врска до пораките: 245
27.10.2011 14:37:47   
Џесика
Доаѓа маж на лекар и му вели: - Докторе, јас имам проблем, но морате да ми ветите дека нема да се смеете!
- Секако дека нема да се смеам! Јас сум професионалец, за повеќе од 20 години колку што работам, не сум се насмеал на пациент!
- Во ред – вели мажот и ги слекува гаќите.
- Докторот ја гледа најмалата „онаа“ работа која воопшто ја видел. И покрај ветувањето, почнува да се смее, од првин тивко, а потоа се погласно, до солзи. По неколку минути успева да се прибере и ги брише солзите.

- Многу ми е жал...се извинува докторот. Незнам што ми стана, но нема да се повтори. Добро, сега кажете ми за што се работи?

Мажот го погледнал докторот и со тажен поглед му рекол:
- Отечен е.

< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 27.10.2011 14:38:28 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 246
27.10.2011 23:28:49   
nadica
Трпе и мajka му седат и гледаат телевизија во тој момент заѕвонува ѕвончето. Кога Трпе ја отворил вратата видел дека е газдата на куќата веднаш истрчал и и рекол на мајка си:
- Мамо дојде газдата по киријата, имаш пари или да одам надвор да си играм?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 247
27.10.2011 23:44:52   
Џесика
Еве малку да се посмеете, ја 3 дена се смеам со типацов
http://www.youtube.com/watch?v=YmA2xo_aYy8&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 248
27.10.2011 23:53:12   
nadica
типот е лудница user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 249
28.10.2011 0:03:16   
Natuska85
Типот не е нормален, мене ова ми е врв посебно околу 4: 28 мин.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Додека бебето спие.
пеперутка16

Вие сте сами дома, а бебето спие. Што правите најчесто?

Гледам телевизија. (0%)

спијам. (0%)

Читам. (0%)

работам домашна работа. (78%)

сум на телефон. (22%)

Ги полрам ноктите. (0%)

Број на сите гласови: 9

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!