emily -> RE: Вицови за ден со насмевка! (24.10.2009 17:57:24)
|
Kucna pomocnica zatrazi povisicu > Gazdarica se jako razljuti i upita: "Pa dobro Marija, reci razlog zasto > mislis da si zasluzila povisicu?" > Marija odgovori: "nije jedan, nego su tri razloga". > Gazdarica: dobro, pa reci mi prvi. > Marija:prvi razlog sto trazim povisicu je jer ja bolje peglam nego Vi." > Gazdarica: Tko to kaze" > Marija: to kaze Vas muz. > Gazdarica: a koji je drugi razlog?" > Marija: zato sto bolje kuham nego Vi. > Gazdarica: nemoj mi reci ponovno da to kaze moj muz. > Marija: upravo tako, to kaze Vas muz > Gazdarica: a koji ti je treci razlog? > Marija: treci razlog je sto sam bolja ljubavnica nego Vi? > Gazdarica (sada sva crvena u licu): nemoj mi reci da to opet kaze moj muz? > Marija: Ne gospodjo, to kaze Vas vrtlar. > Gazdarica: Marija, koliku zelis povisicu? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ulazi Fata u centar za socijalni rad i vodi desetak klinaca sa sobom. Pita je socijalna radnica: - Nisu valjda svi vaši?! - Jesu, bolan! - A kako se zovu? Moram ih upisati u knjigu. - Mujo. - Svi se zovu Mujo? - pita, u neverici, socijalna radnica. - Jes, ba, tako mi bilo lakše. Kad treba da ručaju, viknem "Mujo" i svi dođu. Kad treba u školu, viknem "Mujo, u školu" i svi krenu. Pita socijalna radnica: - Pa, dobro, a kako ih razlikujete? - A, pa po prez'menu!
|
|
|
|