mother 29 -> RE: Вицови за ден со насмевка! (21.1.2010 9:02:08)
|
Прашање: Што се добива кога ќе се вкрстат слон и глушец? Одговор: Слон со дамка. Прашање: Како полицаец лови риби? Одговор: Ќе фати една, и ја тепа додека не признае каде се другите. Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот: - Ах, мајката твоја, за ова ќе ми платиш пола милион $ оштета! - Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер. - Не сум ни јас стоногалка. ******** Бегаат двајца наши од германците и влегле во некоја кафана.На брзинка порачале по 2 ракии,ги мавнале и едниот вика: -Абе,ме гледаш? -Да. -Келнер,дај уште по 3 ракии! Ги испиле и тие,па пак прашува овој: -Абе,ме гледаш? -Да. -Келнер,дај уште по 5 ракии! Ги мавнале и тие и пак прашува: -Абе,ме гледаш? -Не.А ти мене? -Не. -Супер,значи добро сме се скриле! ******** Двајца шкотгланѓани се изгубиле низ снегот на некоја планина.Пуштен бил бернандинец да ги пронајде.Кога ги видел бернандинецот се стрчал кон нив,овие го виделе и едниот прилично среќен му рекол на другиот: -Види,доаѓа најдобриот пријател на човекот! -Да бе,а носи и куче со него!!!
|
|
|
|