Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 18:57:32
Палешка РР
Што има врска Мартинс мам. Ајде да се собереме Прилеп, Битола..на одење ќе ја земеме и надица + 31 паѓа во недела + таков датум не се пропушта. Како ви изгледа идејата?
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 19:03:22
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Што има врска Мартинс мам. Ајде да се собереме Прилеп, Битола..на одење ќе ја земеме и надица + 31 паѓа во недела + таков датум не се пропушта. Како ви изгледа идејата?
Потпис...
За оние кои немаат работни обврски во понеделник, ќе се организираме и за сместување недела спрема понеделник или саботно може да ни дојдете...
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 20:12:01
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
ах, беее вештерска работа - затоа и паѓа недела, оти НИЕ оД РР така сакаме!!! А во врска со сместување, преспивање - бујрум, бујрум... ќе тестираме палачинки кај мене дома со 2-3 РР, пред идење ...
Потпис...
За оние кои немаат работни обврски во понеделник, ќе се организираме и за сместување недела спрема понеделник или саботно може да ни дојдете...
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 21:37:49
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Ех што пропуштам јас сум за... на список ставајте ме... Може да организираме натпревар во правење фигури од тикви , предлагам игротека повторно. Ако сакате сега за промена може да одиме во игротеката Мечос кои почнуваат соработка исто со Рингераја...
Каде се наоѓа игротеката Julie?
RE: Палачинкијада на Halloween 11.10.2010 11:54:41
Martins mom
Идејата е одлична, ама превоз А бебушките А сместување Јас мноооогу сакам, ајде Палешка ако имаш нешто испланирано предложи
RE: Палачинкијада на Halloween 11.10.2010 12:03:44
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Идејата е одлична, ама превоз А бебушките А сместување Јас мноооогу сакам, ајде Палешка ако имаш нешто испланирано предложи
превоз - еден маж од Прилеп или Битола кој ќе се јави доброволец бебушките - ќе уживаат на една прошетка сигурно сместување - решено, кај Рингерајки од Скопје - веќе има доброволци
RE: Палачинкијада на Halloween 11.10.2010 20:21:55
Anushka
не бе Виктори, знаеш ли колку швалери-парајлии со BMWејци имам на лагер, сите ќе донесат еден куп РР-ки во Ск, само да им се јавам, хи, хи како и да е, еве јас имам место за една РР со дете/ца да сместам (мм ќе кампира негде...)
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.