|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Колку време се обидувате да забремените?
9.11.2010 22:01:58   
veckasr
nie sest godini se obiduvame da ostanam bremena no nisto od toa 

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 301
9.11.2010 23:03:24   
light
zdravo
jas sum vo brak 3 god i pol ama 2 god i pol ne sakavme a sega koga sakame nema

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 302
9.11.2010 23:19:26   
veckasr
gi napravivte li site potrebni ispituvanja light hormoni bris spermogram hsg

Непосредна врска до пораките: 303
9.11.2010 23:56:26   
suzeto
uh nesto se sluci so postot sto go pisav...evo na kratko pak...
jas sum 10 god.vo brak po 4 godisna borbauser posted image user posted image ,sega povtorno 5 godini po istiot trnliv pat,prvite godini ne se ni zmarav dali ke rodam uste edno dovolno mi bese i edno,no koga pocna da bara i maliot bebce si rekovme ajde da porabotime poveke na slucajot neka ne bide sam no nisto ne sakada se fati pa ne.koga ostanav bremena si velev nema sansi da go odam istiov pat povtorno dosta mi e falamu na boga i na edno,no ne bilo taka povtorno cekoram po istiot trnliv patuser posted image

Непосредна врска до пораките: 304
19.11.2010 14:17:43   
light
Zdravo
Da gi napravivme site analizi jas pred edna god imav edna vanmatericna bremenost i se plasev da ne mi se zapuseni tubite napraiv HSG i fala na gospod ne bea zapuseni 2 meseci pijev klomifen isve vo red po 6 folikuli perskaa ama nisto ovoj mesec ne pijev klomifen posto dr mi rece nemam problemi so ovulacija i mi napravi UTI-procedura toe e isto kako HSG samo sto ne ti pravat snimki i ti stavat ampuli za cistenje od nekoja infekcija pa se nadevam ovoj mesec daj boze za site i za mene user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 305
22.11.2010 12:58:53   
jas sum
Здраво на сите!
Јас сум нова на страницава и воодушевена сум од концептот user posted image .
Во брак сум неколку месеци само, меѓутоа процесот на забременување трае од поодамна.Ги имам направено сите анализи, како јас, така и маж ми и се е во ред, освен овој месец на 21 ден прогестеронот ми беше покачен (31.3). Кога ми направи ехо,на 22 ден, докоторката ми рече дека сликата што ја гледала и укажувало само на едно, т.ест дека сум бремена. Јас после 2 дена значи на 24 ден направив тест и излезе негативен. Немам никакви симптоми на бременост, само на предменструален циклус.Сакам да прашам, ако некоја од вас го имала истото искуство, дали може во 22 ден да се примети бременоста или пак само она ми го стави црвот во глава и јас сега немам мир нити трпение. Значи симптомите сега ми се баш како пред добивање.
Благодарам и ве молам ако некој има каков таков одговор нека пише.

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 306
22.11.2010 13:11:38   
arh_diz
Dobredoje jas sum na RR ti posakuvam prijatno druzenje
Mnogu cudno sto doktorkata taka rano videla bremenost no se e mozno pocekaj uste nekoj den da ti kasni pa napravi si test ili ispitaj preku krv.

Биди тоа што си

(Одговор на членот jas sum)
Непосредна врска до пораките: 307
22.11.2010 13:50:21   
jas sum
Па и јас се зачудив кога ми рече дека гледа бременост, али ајде ...нели се е можно. Во секој случај фала за одговорот и подршката user posted image .

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 308
22.11.2010 14:30:06   
maripoza
здраво јас сум и добредојде на форумот....јас пред еден месец бев на лекар бидејки имав грип а и ми каснеше неколку денаuser posted image и тоа му го реков на лекарот ти тој ме гледаше на ехо ми вика дека сум била бремена но јас не осекав други болки освен како за добивање, направив тест излезе негативен и по некој ден ми дојдеuser posted image и ми траеше краткоден два после тоа ми вика дека сум имала спонтан абортус за на крај кога отидов после 5/6 дена ми вика као дека сум имала мала циста а бременост не е ни постоела...тоа е моето искуство да се надеваме дека ти ке си user posted image иначе јас имам едно дете и со него симптомите ми беа подруги мада не мора секогаш да значи дека се ке се исти кај секој е различно.поздрав..

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 309
23.11.2010 12:08:17   
jas sum
Ma jas gi procitav site mozni simptomi za bremenost ovde na forumov i ne se najdov vo nieden, ali ajde ima uste eden den do menstruacija pa ke vidime. Mada nesto ne sum mnogu ubedena.Vo sekoj slucaj fala za spodeluvanjeto, greski se pravat...:)

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 310
23.11.2010 12:17:49   
nadica
здраво jas sum и добредојде на форумов стрпи се уште некој ден и најважно опушти се се надевам дека ќе ги видиш user posted image  и почесто ќе не дружиш user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 311
23.11.2010 14:01:38   
veter
zdravo devojki kako ste jas sum nova i imam eden problem ce ve molam za sovet.Neznam dali da seuser posted image ili user posted image denes bev na doktor zatoa sto mi docniuser posted image 10 dena i doktorkata mi veli matkata mi izgleda kako bremena ama plod odnosno user posted image negledem ve molam neznam sto da pravam POMOGNETE ako ste imale ili cule nesto vakvo pliss

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 312
23.11.2010 15:59:40   
arh_diz
veter ispitaj si preku krv ke vidis dali si bremena

Биди тоа што си

(Одговор на членот veter)
Непосредна врска до пораките: 313
24.11.2010 13:22:14   
sandra83
zdravo na site jas eve da vi pisam deka konecno mi se pojavija user posted image crticki posle tolku maka i cekanje konecno i jas ostanav bremena blagodarenie na mojot doktor.na site sto nemozat im posakuvam pobrzo da se izraduvaat kako i jas sto se izraduvav

LILIPUT

Непосредна врска до пораките: 314
24.11.2010 13:36:19   
iki82
cestitki sandra83 i lesna bremenost user posted image kazi mi i ti imase policisticni jajnici neli? moze li da mi kazes sto terapija ti davaa? fala i uste ednas cestitkiii

(Одговор на членот sandra83)
Непосредна врска до пораките: 315
24.11.2010 13:50:01   
anebebe
cestitki sandra 85 imaj si lesna bremenost user posted image

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 316
24.11.2010 13:56:58   
Natuska85
Честитки Сандра83 ,welcome to the clubuser posted image .Имај убава и лесна user posted image .user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 317
24.11.2010 13:58:26   
light
zdravo veter dali ti rece da izvadis bhcg da vidis za sigurno vidi da ne se raboti za vanmatericna bremenost jas lani imav van matericna bremenost odi pravi bhcg i ke bides sigurna
pozdrav

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 318
25.11.2010 10:42:46   
jas sum
Nisto i ovoj mesec ali ajde kje bide...Dzabe tolku se alarmirav...

Непосредна врска до пораките: 319
25.11.2010 14:30:07   
mazule
Zdravo rr. Denes gi zedov rezultatite od pap i imam kandida. Doktorot mi prepisa vaginaliteti no utre treba da dobijam menstruacija  dali da pocekam da mi zavrsi pa da gi koristam ili ..?
I dali ovaa infekcija preci vo zabremenuvanjeto.
Fala i pozdrav4e. 

Непосредна врска до пораките: 320
25.11.2010 14:46:10   
veter
zdravo ne nisto ne mi spomena za bhcg ne ni znam sto znaci user posted image te molam kazi sto napravi dali se cistese ili ne mnogu mi e tesko neznam sto da pravamuser posted image mnogu go posakuvam ova user posted image
pozdrav4e

Непосредна врска до пораките: 321
25.11.2010 16:37:24   
arh_diz
veter bhcg e ispituvanje preku krv da se vidi dali si bremena i koja nedela si

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 322
25.11.2010 18:28:02   
veter
ti blagodaram mnogu za odgovorot no ne mi rece da napavam obicen test i izleze negativen sega mi e strv da ne imam vonmatericna bremenost a i denes zabelezav rozev iscedok sto podocna stena potemen no vecerva nemam nisto ve molam pomagajte dosta mi e od nesposobni dr.

Непосредна врска до пораките: 323
25.11.2010 18:31:33   
veter
user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITKI user posted image

(Одговор на членот sandra83)
Непосредна врска до пораките: 324
26.11.2010 8:07:45   
light
zdravo veter odi sama na laboratorija i pravi ispituvanje preku krv pa ke bides sigurna na sto si,toa ne gersi 100 % e siguren kolku dena ti kasni

Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.