|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Каде се шетате?
14.11.2010 14:36:34   
Viktori
На кои лулашки се шетате? Каде може да се најдеме? Каде најубаво си играат децата?

Јас во последно време ги носам на лулашките кај Александар Палас, рамна е тревата, одржувани се, чисто е и нема многу деца, поготово не сега.

Летоска не одевме таму затоа што беше шема место и премногу гужва имаше. 100 мајки и 1000 деца...

По кеј се шетаме чат-пат и низ Лептокарија, ама исто така има гужва во лето, а јас не можам да не знам јак ми се децата па ептен панично ми беше...

Вие? Каде се мотате?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Каде се шетате?
14.11.2010 16:26:06   
Martins mom
Јас можам да ви кажам за Битолската шемаuser posted image user posted image Најчесто се движиме низ Широк Сокак и паркот кај технички факултет и паркот кај саатот. Речиси секојдневие ни се прошетките во комплексот на Новиот пазар. Шеткаме постојано и низ маало оти сум на крај на градот и имаме мир и убав чист воздух, се осеќа Пелистерuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2
14.11.2010 18:13:28   
denim
Ni sme mnogu mali, ama pocnavme da setame vo parkce vo naseto maalo vo Aerodrom (zad Vero). Ima lulaski i mnogu decauser posted image .

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 3
15.11.2010 14:17:10   
Maca25
Ние ако не сме во парк кај лулашките тогаш се моткаме низ улица Македонија или Плоштад. Веќе неколку дена се моткаме пред спомен куќата на Мајка Тереза и ги храниме гулабите. После се префрламе на лизгалката.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 4
15.11.2010 15:47:56   
AnnaMolly RR
Ние шетаме во населба и до паркчето кај црквата Св. Спас, кај пивницата. Подалеку од тоа не ми се оди, зашто имам многу непредвидливо бебе user posted image
Навечер одиме до Рамстор или новото Веро зашто е затворено, да не му биде ладно на Филип.

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 5
15.11.2010 23:22:31   
Felly RR
Ние се шетаме низ чаршија (по прилепскиuser posted image ) А понекогаш одиме и на паркот на могила, ама одиме со кола па таму шеткаме, минатиот пат цела могила Матеа ја помина со паткање. ЈАс крени ја, мислам се умори, таа се лути, сака да си патка, не сака в раце да се шетка.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 6
15.11.2010 23:33:22   
baby mama
Niz Aerodrom, najcesto nakaj T.C Biser se setame.

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 7
16.11.2010 11:03:22   
emma1
Aerodrom okolina na Biser, okolnite parkcinja na pamet gi naucivme. za vikend so mm ako e ubavo vremeto obavezno nakaj park ili centar, ul Makedonija.....

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 8
16.11.2010 11:13:21   
ben10
nie sme uste mali za lulaski pa zatoa bato ne nosi samo vo jambo [vero centar]user posted image user posted image

(Одговор на членот emma1)
Непосредна врска до пораките: 9
16.11.2010 15:14:07   
slavicav
I nie sme tuka negde po bul.J.Sandanski do biser i nazad,a chesto odime i do novoto vero user posted image

(Одговор на членот ben10)
Непосредна врска до пораките: 10
24.11.2010 15:06:04   
sone
I nie odime do Biser.Sekoj den sme skoro.Vcera bevme sabjle okolu 11h do GTC, na kej, pa na Makedonija i na kraj vo Caffe di Roma i Bar Celona i doma. Pola saat kako stignavme vo grad zaspa.

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 11
11.2.2011 13:27:28   
ole2004
Dodeka bese ladno setavme vo novoto Vero,Ramstor,SP Planet,a sega na sonce i vozduh vo park,pokraj kej,t.e. mama i tato setaat,a Eva spie vo kolickauser posted image

(Одговор на членот sone)
Непосредна врска до пораките: 12
29.1.2012 15:48:49   
AnnaMolly RR
Ние шетаме во Веро центарот, само што подалеку од Џамбо. Сака се да фаќа и не припаруваме натаму.

Освен тоа шетаме низ населба тука во Бејрут (како што си ја вика мм населбава наша мила) user posted image

Live and let live

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 13
29.1.2012 17:23:09   
Martins mom
Неделите се резервирани за Пелистер...Ама да знаете коооолку гужва имаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 14
29.1.2012 18:02:53   
Maca25
Ние шетаме до Плоштад и назад. Ако е убаво и сончево одиме во Парк. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 15
30.1.2012 10:19:52   
vezilka RR
Ах, ова ладново веќе претера. Не сум прошетала со Никола надвор, не знам од кога. Тој шета сабајлечки со баба му во Автокоманда..а ние, фамилијарно, евентуало до Веро Центарот. А ми се оди во парк, ми се оди на Водно ми се оди на Скопска Црна Гора, ми се оди секадееее!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 16
19.3.2012 18:00:35   
Natasa981
I ? ubavko e vremencevo! Ringerajki majkicki, kade setate ..? :)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 17
19.3.2012 18:11:01   
Ljubovce
Epa vakaaaaa....si pocnavme nie veke so nasite avanturi,sabotata cel den go pominavme vo grad,na kafence,na rucece,A uzivase:)a vcera si bevme vo park i lepota ne videna,posle toa edna kafica vo skala i zaokruzivme na kraj na rodenen kaj edna nasa pogolema dadicka :))a denes sami zosto tato e na rabota,si bevme na setka do kaj edna moja drugarka i taka jas sama so kolickata se tamporev nagore na kaj vodno,kako za prv pat otidov i tolku veke ne odam zasto koga stignav nemozev da disam :))))
epten mu se raduvame na vremeto i jas i A i do prva ke si setkame kolku ni dusa saka...

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 18
19.3.2012 18:33:04   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ljubovce

Epa vakaaaaa....si pocnavme nie veke so nasite avanturi,sabotata cel den go pominavme vo grad,na kafence,na rucece,A uzivase:)a vcera si bevme vo park i lepota ne videna,posle toa edna kafica vo skala i zaokruzivme na kraj na rodenen kaj edna nasa pogolema dadicka :))a denes sami zosto tato e na rabota,si bevme na setka do kaj edna moja drugarka i taka jas sama so kolickata se tamporev nagore na kaj vodno,kako za prv pat otidov i tolku veke ne odam zasto koga stignav nemozev da disam :))))
epten mu se raduvame na vremeto i jas i A i do prva ke si setkame kolku ni dusa saka...

Abe paaaa Ljubovce kako ne sme se videle...ja okapav vcera u skala.A spiese dva saati user posted image a inace na A prvoto izleguvaje nadvor an 7 dena mu bese u Skala...tamu si e kako doma hihiihhi ajde ako setkate i utre..pishete mi ( I Natasha isto taka) ja sigurno kje idam nataka...pa kje gurkame zaedno kolicki

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 19
19.3.2012 19:18:21   
Ljubovce
Epa za utre planot ni e natamu,ako odime ke zirneme vo skala ako ste tamu ke se druzime :))))

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 20
19.3.2012 19:43:42   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ljubovce

Epa za utre planot ni e natamu,ako odime ke zirneme vo skala ako ste tamu ke se druzime :))))

mozeeee user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 21
23.3.2012 12:31:28   
Fiao
NIe denes povtorno ke se setkame vo parkot, a posle sigurno ke sedneme nekade. Pa ako ima i nekoj drug od vas tamu neka se prijavi user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 22
23.3.2012 18:30:28   
Elce
Најчесто шетаме низ Лептокарија,и понекогаш во парк.

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 23
23.3.2012 18:32:02   
Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Најчесто шетаме низ Лептокарија,и понекогаш во парк.

Nie denes bevme na kratko i vo leptokarija user posted image

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 24
23.3.2012 21:24:07   
Natuska85
Има некој бе што шета низ Порта Влае или во паркот во Ѓорче?Да шетаме заедноuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Пелени.
пеперутка16

Кога почнавте да го одвикнувате вашето бебе?

Помалку од 1 година. (0%)

1-2 години. (0%)

2-3 години. (100%)

3-4 години. (0%)

4-5 години. (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!