|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се шетате?
10.5.2015 10:49:05   
marchi
mislam na toj so avionot drugiot ne znam tocno kade e a sum slusala deka e dobar

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 101
20.5.2015 14:29:22   
Melanija RR
Да во Аеродром има паркови но од лулашки малку остана,се забаталиле.И незнам каде веќе да го носам.И тие тревни ширини се прекопани со пуштени кучиња,а ударните игралишта и лулашки се со деца над 4 год. М е темперамет трча по деца да ги гушка и држи за раце а не да се лула.Некое дете ќе застане ,најчесто му бегаат или ако претера и го подбутнуваат.За ова со игралишка ќе си најдам темаuser posted image ама стварно нема многу можности за детко катче во природа низ населбиве.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.5.2015 14:40:45 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 102
24.10.2015 2:29:02   
sonc90
e aj pokraj parkovi,sakam da prasam kade na dr mesta odite da gi pustite decinjata da se iztrcaat i iznaigraat?kerka mi ima 15 meseci i mn saka vo parkceto kaj nas da ja pustame na toboganot,mm ja pusta od gore a jas ja cekam dole...ama pa vekje e ladno i iskreno ni nas ne ni se doseduva na vremevo,baska i vrne pa toboganot e mokar...kutro dete doma pobudaluva a vo posledno vreme zaradi vremenskite uslovi ideme samo po gosti,so dr zborovi nema kaj da igra i da trosi energija...vo igroteka ne znam dali moze da ja nosam da si igra a i iskreno ne mi se davaat pari za takvi hirovi pa dajte nekoj predlog...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 103
24.10.2015 14:37:05   
lukajana RR
Епа кога е ладно и нема некој избор за децата да се издуваат ,ние претежно во игротеки го носиме Л а од оваа година ке ја носиме и Ј .
Не е многу лошо во игротека барем ке се истрчаат и нарипаат па после се како бубачиња

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

(Одговор на членот sonc90)
Непосредна врска до пораките: 104
26.10.2015 20:55:10   
marchi
Кај нас во игротека претежно родендени слават и потешко се наоѓа слободно време но може да се закаже. Јас сум за игротека кога е времево ладно, па само дома не се седи user posted image

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 105
27.10.2015 14:58:58   
tincule
Епа кога е ладно пешки до кај баба и дедо на гости пошто ни се на 5 минути од нас таман воздух не фаќа и малце трчкаме а инаку знаеме и малку во игротека или негде на гости ама пак ми се во затворено. Ах златно лето.

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 106
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Оди на:

Анкета

Омилен десерт
donedel

Кој е омилениот десерт на Вашите малечки ?

Овошен јогурт (50%)

Пудинг (17%)

Чоколадо (33%)

Сутлијаш (0%)

Друго (0%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!