|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се шетате?
23.3.2012 22:33:41   
SkCura77
Кога сум сама со user posted image , најчесто се акам по Партизанска, од Карпош 4 до автобуска Ким, кога ќе ја зацепам пешки, се заборавам од многу мозгање, а малиот спие во количка, му е гајле. Кафе пијам обавезно во старо маало -Дебар Маало или во парк, врие народ ич не се осеќам сама, а син ми уште од мал се учи на луѓе, гужви, муабети, кучиња, коли и сл.
Умрена сум да одам на Водно, никако да се погоди, ама викендов богами ќе му ја отидам!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 26
24.3.2012 22:43:32   
Viktori
Ние вчера попладнето бевме кај А Палас, немаше гужва, немаше многу деца, најверојатно затоа што сеуште се заладува приквечер а и дувка од Вардар.

И фала богу што е така. Се изнаиграа децата + едно девојче што го чував порано беше со нас. После си седнавме со мајка и на кафе, се истрчаа, се изнарипаа, се изнаскокаа по тоа лулашките.

Се молам само вака да се задржи подолго времето, затоа што кога е топло е ужасна гужва. Се живо што не излгело цела година од летото лани, стокмено е седнато таму. Бљак.

+ се шетаме и долж партизанска накај Обединети нации мостот, па се враќаме по кеј или обратно- прво по кеј до влае, па по партизанска назад. Накај Центар не идам.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 27
25.3.2012 3:28:27   
ananikol
user posted image

Pretezno se setame po plazata,malku trckame malku igrame vo pesokot pa so decata vo parkot...ova ni e obavezno pred prespivanjeto

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 28
25.3.2012 9:55:56   
Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Има некој бе што шета низ Порта Влае или во паркот во Ѓорче?Да шетаме заедноuser posted image

Nie ziveeme vo Taftalidze 2 ama blisku sme moze nekoj den da se najdeme nekade i da setame user posted image

Непосредна врска до пораките: 29
25.3.2012 10:10:46   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

user posted image

Pretezno se setame po plazata,malku trckame malku igrame vo pesokot pa so decata vo parkot...ova ni e obavezno pred prespivanjeto

Ананикол, што ти требаше сликава да ја ставаш. Обожавам плажи во зима...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 30
25.3.2012 10:26:17   
vanessa30
So kolicka najcesto se setame vo park , a se dvizime i niz beverli i parkceto megu Kapistec zgradite i do kaj zebra centarot i  toa najcesto so kengurceto oti taka e polesno za dvizenje.

Непосредна врска до пораките: 31
25.3.2012 10:31:35   
Ikana
Партизанска, делот од Лептокарија накај Влае, потоа од Лептокарија до Симпо, парк, Октомвриска до Ден и Ноќ ресторанот, па надоле по кеј до К4 и назад до Таф1. Кеј моментално ми е омилено место.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 32
25.3.2012 11:25:20   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao

Има некој бе што шета низ Порта Влае или во паркот во Ѓорче?Да шетаме заедноuser posted image

Nie ziveeme vo Taftalidze 2 ama blisku sme moze nekoj den da se najdeme nekade i da setame user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 33
25.3.2012 11:41:46   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

So kolicka najcesto se setame vo park , a se dvizime i niz beverli i parkceto megu Kapistec zgradite i do kaj zebra centarot i  toa najcesto so kengurceto oti taka e polesno za dvizenje.

koga kje setate nakaj park..samo pisi kako da te raspoznaatm..nie sme tamu inventar hiihih sekoj den bukvalno

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 34
25.3.2012 11:52:13   
vanessa30
Dogovoreno, Andriance ti zivees nekade kaj univrzalna????

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 35
25.3.2012 12:20:07   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

Dogovoreno, Andriance ti zivees nekade kaj univrzalna????

jok...ja sum vizbegovo..ama sekoj den sme u park..mm izleguva najmalku 2 pati dnevno po rabota i ja koristam user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 36
25.3.2012 12:35:58   
vanessa30
Sum te pomesala so nekoj, znam deka imase nekoj od ringerjajkite koi ziveese pozadi Univerzalna, ali neznam koj bese. Dogovorno stom setame vo park ke ti pisam kako ke bidam oblecena i ke se cekame negde.

Непосредна врска до пораките: 37
25.3.2012 12:42:47   
belabela
Vcera bevme na vodno od sredno do postenskiot preubavo bese nemase mnogu guzvi toplo ubavina i Petar se iznauzivka.Deneska ke odime vo park se nadevam nema da vrne.

< Поракaта ја уредил belabela -- 25.3.2012 12:43:23 >

Непосредна врска до пораките: 38
25.3.2012 14:20:46   
Ikana
На иста маршута сме, кажи како да те познаам, количка нешо, бебуш, боја на косаuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Кога сум сама со user posted image , најчесто се акам по Партизанска, од Карпош 4 до автобуска Ким, кога ќе ја зацепам пешки, се заборавам од многу мозгање, а малиот спие во количка, му е гајле. Кафе пијам обавезно во старо маало -Дебар Маало или во парк, врие народ ич не се осеќам сама, а син ми уште од мал се учи на луѓе, гужви, муабети, кучиња, коли и сл.
Умрена сум да одам на Водно, никако да се погоди, ама викендов богами ќе му ја отидам!

Непосредна врска до пораките: 39
26.3.2012 11:11:43   
Andriance
Kje sheta li nekoj denes nakaj park...ako da neka mi pise pp da ne setam sama ko luda hihiihih

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 40
26.3.2012 12:12:59   
light
Jas ziveam vo edna mnogu ubava zemja Dubai no bebceto ne me ostava ic da se stam hehe ne saka o kolica samo piska i mnogu e nervozno ne zaspiva vo kolica majki pomos ne znam kako da ja naucam da mi zaspie vo kolica mnogu e aktivna da zives tuka i da ne mozes da setas pomoooooosssss baram kako da ja naucam da spieeeeeeeeeeeeee

Непосредна врска до пораките: 41
26.3.2012 12:18:56   
Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Партизанска, делот од Лептокарија накај Влае, потоа од Лептокарија до Симпо, парк, Октомвриска до Ден и Ноќ ресторанот, па надоле по кеј до К4 и назад до Таф1. Кеј моментално ми е омилено место.

oooo Ikana pa moze nekogas i nie zaedno da setkame, nie sme vo Taftalidze 2, pa moze da se izdogovorime user posted image
Ajde ke te baram denovive na FB i ke se dogovorime user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 42
26.3.2012 12:22:48   
vanessa30
Adrijance, denes ke setame do ramstor so kengurceto, samo cekamuser posted image da stane od spienje, nesto mi e maka da odam so kolickata, bidejki se e raskopano i dodeka da stignam do park kacise simni se po trotoarive ke se stemni.

Light, kolkav ti e bebusot?
Probaj vo kengurce dali ke saka bidejki taka mu se slobodni i race i noze za da pretka i ke mozes da go setkas e sega malku grbot tebe ke te boli ama se naviknuvas po nekoe vreme i ke ti bide polesno.
Ili vo kolickata stavi da visi nekoe igrace, namesti i nekoja marama tvoja sto ke i mirisa na mama pa taka mozebi ke bide posmirena...

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 43
26.3.2012 13:10:24   
Ikana
Тафталиџе, Тафталиџе хахахахах
Еј па најдобра населба имаме, знаеш? Важи срцка, ние обично шетаме од пладне натаму, или од 15ч натаму, зависи мм како е со работа, пошто некаде и он сака да дојде па го чекам да заврши. Така да ќе се пишеме и ќе ти кажам, па ако се поклопиме, шетња и пол ќе направиме и ете со Андријанче во парк ќе се најдеме! Еј супер, доста више сама ко утка шетамuser posted image И Беатрис и Вики ќе ни се приклучат ако можат и весела банда ќе си бидемеuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

oooo Ikana pa moze nekogas i nie zaedno da setkame, nie sme vo Taftalidze 2, pa moze da se izdogovorime user posted image
Ajde ke te baram denovive na FB i ke se dogovorime user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 44
26.3.2012 13:46:20   
blue_blue
Натушке, мене мајка ми ми ги зема децата овој месец, па одам да ги земам од кај неа така да може да шетам во паркот во Ѓорче, само да е убаво времето. Имаш мој телефон - јави се, јас доаѓам по нив околу 6 саат. 

Непосредна врска до пораките: 45
26.3.2012 13:56:15   
light
Vanessa 6 meseci ima ama mnogu e aktivna a za igracki sto da kazam no nisto e ova so marama ne sum probala pa ke probam neli i trba da spie a vo kengurce kako ne znam sto da pravam kako da ja naucam da spje

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 46
26.3.2012 17:25:03   
vanessa30
light, dodeka jasetas vo kengurceto ke se zamori i ke zaspie. Mene David 1 cas setanje vo kengurot i kako kruska zaspiva vo kengurot, posle odam doma popoleka go vadam od kengur go stavam na krevetce i si spie.

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 47
26.3.2012 18:04:14   
mila 3
Najcesto setame po kej vo Vlae, ideme po Partizanska do Leptokarija i poretko do Porta Vlae i parkceto vo Gorce, toa koga sme sami. A koga sme "komplet" vo luna park ili vodnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 48
26.3.2012 18:31:23   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

Najcesto setame po kej vo Vlae, ideme po Partizanska do Leptokarija i poretko do Porta Vlae i parkceto vo Gorce, toa koga sme sami. A koga sme "komplet" vo luna park ili vodnouser posted image

Ете сме имале уште една „Влајка“ user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 49
3.5.2012 13:43:05   
vezilka RR
Шетаме до каде што можам да стигнам пешки најмногу за пола саат, толку можам да го извозам детето а да не ми рипне од точак (за количка веќе не сака ни да слушне). А тоа некако ќе му дојде дека ги мериме паркчињата и лулашките во Ново Лисиче и Аеродром ама најдалеку до Бисер user posted image .А викендашки кога имаме повеќе време кај не понесе патот, богами user posted image .

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

peleni
barbi03

Koi peleni se najdobri za vaset_o bebe?

pampers (68%)

bekytan (14%)

canbebe (19%)

Број на сите гласови: 140

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!