Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:05:42
Olivia
Eve me i mene konecno pred komputer posle tolku ubav den i eve citam i se mislam sto da pisam koga se e kazano..Mojata prva druzba so site RR-ki bese FEnoMEnaLNA,bombici mmmm torta (da ve podsetam jas ja secev ako dobil nekoj malo parce ne mi se ljutete") Jovanka, Julie i Anna Molly edno golemo fala.. . posebno sum srekna sto licno gi zapoznav Viktori, Julie , Beatris,Anna Molly, Natuska85,Jovanka... guzvata i bebencata i decinjata najslatki na drugite rr ne ni dozvolija da se zapoznaeme podobro i so ostanatite rr ...vo sekoj slucaj se do narednoto sobiranje poveke zblizuvanje...bravo za Dedo Mraz
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:06:33
bliznaci29
super bese se blagodarnost do organizatorite i sponzorite,se zapoznavme so nekolku mamicki malku poveke guzva slednata druzba pogolema igroteka da mozeme i kafence da se napieme i pomuabetime a i dedo mraz bese super
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:19:51
Olivia
Ete jas sum taa .....ne uspeavme da si napravime muabet ama do naredniot pat sega znaeme koj sme sto sme pozz i guski za Nadica slatka placka taa...a Dedo Mraz kako se oseka so tolku decinja a i mamicki pozz..
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:30:12
jovanka
[ za Dedo Mraz epten se sozivea so ulogata Nadica veke na rr pristignuvaa baranja za nasiot Dedo Mraz ama cvrsto reseni rr ne go davame go naznacivme za pocesen Dedo Mraz na RR!
< Поракaта ја уредил jovanka -- 12.12.2010 21:33:58 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:37:31
Viktori
тортата со макијатото како ми легна, мх мх мх И на кафе да останевте супер ќе беше, ама или нареден пат или уште едно кафе пред нова година можеме да истераме.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:55:18
jovanka
Uste ednas golema Blagodarnost na site sto prisustvuvavte na prednovogodisnoto druzenje i na onie koi viruelno ne podrzuvaa no posebna Blagodarnost do Maja so malata Nadica so nejziniot tato Dedo Mraz sto specijalno dopatuvaa od Negotino i betpet i Gari68 koi so najgolemiot borec Teodora dojdoa od Veles i uste ednas dokaza malata Teodora kolku ni e silna.Se nadevam deka vo brzo vreme ke go zapocneme patuvackiot karavan na rr niz Makedonija i ke se zapoznaeme so site onie koi sekojdnevno samo virtuelno komunicirame.So ova druzenje site dokazavte kolku rr e mokno i golemo semejstvo .
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 22:03:59
AnnaMolly RR
Многу ми е криво што не останав на кафенце по дружбата. Брзав дома да не плаче Филип, а тој се заиграл со татко му, се уморил и си заспал. Да знаев ќе останев.
Ајде едно кафенце да правиме пред нова година обавезно!