Viktori -> RE: Стојалката,опасност за децата? (28.4.2012 10:04:30)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: AndreaS Dubakot mozebi e vezbanje za nodzinjata ama POGRESNO! Pa dajte ve molam pisuvajte istrazeni raboti, ili ako veke pisuvate svoj stav napisete "jas mislam..." ili "naseto iskustvo e takvo i takvo...". Vaka samo citame suetni muabeti! ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana AndreaS, претходниов пост се базира на лично искуство и на испробување на бабините совети, и применување на докторските совети, се тоа во комбинација со како на некого лично му одговара. Значи претходниот пост се однесува на лично искуство, не знам како не го примети тоа. Се извинувам за офтопикот[sm=smiley36.gif] Патем зашто е штетен дубакот? Далеку сме од дубак ние ама ме копка[sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana AndreaS, претходниов пост се базира на лично искуство и на испробување на бабините совети, и применување на докторските совети, се тоа во комбинација со како на некого лично му одговара. Значи претходниот пост се однесува на лично искуство, не знам како не го примети тоа. Се извинувам за офтопикот[sm=smiley36.gif] Патем зашто е штетен дубакот? Далеку сме од дубак ние ама ме копка[sm=smiley36.gif] nema vrska deka e steten naprotiv M dodeka ne ja staviv vo dubak ne pocna da odi so moja pomos se podrazbira i toa samo za dlankite da ja drzam a pod ramena ne dava i ne pocna da skoka vo mesto so nozinjata se dodeka ne sedna vo dubak nego go koristese nekoe vreme edno dve nedeli i pocna sama da pruza nozinja i da odi sekako da ja drzam i da ripa so nozete sekoj den go setame salonot bez prestan samo za dlankite ja drzam duri nekogas izode cel salon od 8m i prodolzeme vo hodnik,jas ne gledam nesto stetno vo dubak ke odele na prsti pa sekoe dete prvo na prstinjata ode pa posle na cela noga ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance Povekje ili pomalku site sme izrasnati so dubak...taka da ne znam so ima stetno vo nego..osven za bezbednost neli.. ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Ако сакаш да читаш истражени работи имаш посебни статии за тоа на странава,на форумот пишуваме што мислеме ние и наше искуство,и немора тоа да се потенцира.А погоренапишаното и тоа како е напишано моето искуство. А за погрешно и незнам баш дали е погрешно,било кој ортопед да прашаш во врска за дубан ке ти одговори зошто не е добар и зошто не се препорачува. Ама да не одам офтопик има тема посебна за Дубан така да муабетот за тоа може да продолжи таму. ИЗВОРНА ПОРАКА: AndreaS Dubakot mozebi e vezbanje za nodzinjata ama POGRESNO! Pa dajte ve molam pisuvajte istrazeni raboti, ili ako veke pisuvate svoj stav napiset_e "jas mislam..." ili "naset_o iskustvo e takvo i takvo...". Vaka samo citame suetni muabeti!
|
|
|
|