wannna baby -> RE: Вештачко оплодување - II дел (18.12.2010 19:29:26)
|
Stanka i Jana81 vi posakuvam naskoro da se izraduvate na [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] Kik@ se raduvam za tebe i ti posakuvam se najdobro i lesna [sm=nosecka.gif] Mene ne mi uspea 5-ta inseminacija i sega pocnav seriozno da razmisluvam za ivf. Bev na testovi za hormonite vo ponedelnik rezultati, pa ke prodolzam da si gi sobiram drugite dokumenti t.e. da gi napravam potrebnite ispituvanja. I ponatamu ke se druzime sto mnogu me raduva, znam deka ovde ke najdam golema podrska i sekako razbiranje, uteha i bodrenje da prodolzam ponatamu. Koga dobiv pred 4 dena mi bese kako sok, najmnogu poradi toa sto 5 dena mi docnese, a toca mi e kako svajcarski saat, i se ponadevav malku, a uste poveke zatoa sto srce ne me drzese i napraviv test i toa 3. Neznam sto mi trebase prviot go napraviv 2 den od docnenje i mi se pojavi 2 crtka ama mnogu bleda, naredniot den napraviv uste eden i ne se pojavi 2 crtka, posle 2 dena uste nemav dobieno pa napraviv uste eden test i pak se pojavi 2 crtka ama mnogu bleda i posle nekolku casa mi dojde[sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] bev vo sok i si vetiv ako drug pat mi docni nikako nema da pravam testovi. Prodolzuvam ponatamu i ne se otkazuvame dodeka ne dojdeme do [sm=duda.gif]
|
|
|
|