wannna baby -> RE: Вештачко оплодување - II дел (21.12.2010 22:42:06)
|
Draga smokva84 mnogu mi e zal poradi tvojata situacija. No bi sakala da te izvestam uste za edna informacija a e vo vrska so donor na jajce kletki. Vo Zakonot za biomedicinsko podmomognato oploduvanje potocno vo cl.22 e regulirano koi lica na koi mozat da im doniraat jajce kletki t.e. embrioni, mislam deka nema da moze sestra ti da donira jajce kletaka, kako i da e konsultiraj se so pravnik od bolnicata kade sakas da pravis ivf. Ova ti go kazuvam so cel da ne gubis vreme tuku da baras drug donator. Se nadevam deka se ke se zavrsi kako sto treba. ИЗВОРНА ПОРАКА: smokva84 zdravo moi rr,jas samo sto ja zapocnav procedurata za ivf,pocnav da se bockam so inekcii i doktorot mi kaza deka folikulite voopsto ne rastele i mi kaza deka edinstven spas mi e so donor na jajce kletka,,,,[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]mnogu se razocarav ,a tolku bev optimist.Sreka sto imma sestra pa taa ke mi bide donor,Pa da ne znaete kako odi sega procedurata so donor,,,i taa ke treba da se bocka so inekciii?????jas tolku se iznervirav sto ne go ni prasav doktorot!!!!ako ima nekoj vakvo iskustvo ,neka pise!!!pozdrav
|
|
|
|