|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
12.4.2011 21:10:56   
mikimini
Viki ja go pravev vo sv.lazar I sum mn zadovolna e sega ke vidime na kraj kakov ke bide rezultatot.Nekogas vikaat I deka mnogu zavisi I embrionite kako ke se razvivaat ,jas lezam celo vreme pa sega veke I se e gospodova rabota,mene mi vratija dva na cetvrtiot den daj Boze da si vidime dve crticki pozdrav

(Одговор на членот viki_)
Непосредна врска до пораките: 1451
12.4.2011 21:56:13   
siki1
zdravo rr jas veke denes konecno pocnaf so postapkata za ivf po 4 ti pat.pocnaf so suprefakt potkozno,merional i klomifen.se nadevam deka ke uspeam mnogu sum optimist neznam zasto no mislam deka i rersonalot me napolni so energija.pa posle ke odam na eho na 19 sabajle.poz do site

(Одговор на членот mikimini)
Непосредна врска до пораките: 1452
12.4.2011 22:00:02   
Bogdancanka
Сики мила од срце ти посакувам  набрзо да си ги видиш user posted image црткиuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1453
12.4.2011 22:41:13   
cika
siki mila ti posakuvam se da bide vo najdobar red i da si vidis user posted image user posted image pozz do site rr se najdobro  na site. 

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1454
12.4.2011 22:53:20   
mikimini
Viki zaboraviv da Te prasam Dali I tebe ti rekoa dve nedeli da lezis celo vreme I Dali Te bolat gradite posto mene edinstveno e samo sto gradite premnogu me bolat?pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1455
12.4.2011 23:29:24   
Gorde J
Iako prasanjeto ne e za mene jas ke ti odgovoram i ne treba da te boli nisto a gradite se poveke ke te bolat. Vazno e da ne prestanat da te bolat a uste povazno e ti da ne pomislis deka ke dobies mens. Nemoj da si baras simtomi za bremenost ili menst. Se samo ke si dojde po sebe. Seuste e rano za da cuvstvuvas nesto. Cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1456
13.4.2011 10:14:07   
mikimini
Zenski moram da ja spodelam mojava sreka so vas.Bev nestrpliva I sabajlevo si napraviv test obscene so mokraca I ne mi se veruvase deka gi vidov tie dve volsebni crticki.Mnogu sum srekna.I naku denes mi e 10 den od transfer vo ponedelnik ke odam da mi ispitaat preku krv.Daj Boze site da si vidite sto e mozno nabrzo dve crtki

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1457
13.4.2011 11:13:19   
bile_r
Mikimini cestitki za sreknata vest stom ima user posted image  user posted image  nema sto da sumljas no sepak ajde ke cekame uste krvta da potvrdi
Ti posakuvam lesna bremenost  isega samo nasmevki

Непосредна врска до пораките: 1458
13.4.2011 11:33:06   
Nate76
Mikimini ti cestitam dusicke mnogu mi e milo user posted image stom preku mokraca ti pokazal pozitiven pa tek preku krv user posted image ti posakuvam ubava bremenostuser posted image user posted image

(Одговор на членот bile_r)
Непосредна врска до пораките: 1459
13.4.2011 12:38:04   
viki_
mikimini cestitki za rezultatot imaj lesna bremenost.
mene naprotiv vo sistina mi rekoa da ne se ubivam od lezenje da si setam po malku.
jas uste dva dena i ke vidam dali ima pozitiven rezultat user posted image , seuste se plasam da napravam test so mokraca da ne se razocaram.

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 1460
13.4.2011 12:41:13   
Bogdancanka
Микимини баш се израдував, честитки мила ти посакувам лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1461
13.4.2011 12:44:13   
veckasr
mikimini cestitki imaj si lesna bremenost user posted image i edno zdravo i zivo bebceuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1462
13.4.2011 12:45:16   
taci14
mikimini mila neka ti e so sreka i da imas lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1463
13.4.2011 13:00:47   
blue_blue
Не си направила ништо погрешно....нема врска тоа со лежење и не лежење...сега не е баш шрепорачливо да креваш шифоњери, ама дал си лежела или не - баш нема врска. Милсам едно три пати имам пишано дека јас не само што не лежев туку дирек од болница од ембрио трансфер кај свекрва ми на слава отидов...Немав кажано на никого за трансферот - не сакав да ме прашуваат и да бидат во исчекување - решив дека кога ќе останам трудна тогаш ќе им кажам на блиските...Имав земено 3 дена одмор - толку ми рече докторот да бидам дома...следниот ден беше уствари славата за сите останати (ова беше не знам некоја си вечера - се викало залсуга или како више појма немам) и јас сабајлето риби печев ги пакував и пак кај свекрва ми на слава...од лежење ни л не видов, па ете се си беше ОК...ќерките ми имаат 2 години и 7 месеци...На памет да не ти паѓа да се обвинуваш себе дека нешто си направила како што не треба...Фино ќе беше да ИВФ имаше 100% успешност ама какои се друго и тоа зависи од организам, од моментот, од твојот стрес т.е. не стрес...Него дали можеби си пробала да одиш на хомеопат? и онака сега ќе мораш да правош 6 месеци пауза пред следно ИВФ, па види можеби хомепоатијата ќе ти помогне. Во последно време ептен се развива оваа наука, на запад дури и осигурање здравствено ти покрива одење на хомеопат и можеш да бираш дал сакаш матичен доктор од класична медицина или скаш доктор хомеопат

ИЗВОРНА ПОРАКА: eva3

cao na site inace kaj mene nema nastaneto bremenost ,
a tolku bev uverena deka zavrsuvam veke so tie bolnici ama eeve niso
za  zal  sudbina da mi kazuvase nekoj kolku e bolna taa zaguba nemase da veruvam a i tolku mi e krivo sto ne napraviv zamrznuvanje ,  sega ke mi bese polesno moze ako ne procedurata ke se skratese monogu no jas sum si kriva bev mnogu sigura  deka ke bide  rabota  bozja vojlauser posted image user posted image user posted image jas  tie dve nedeli ne odev i na rabota na boluvanje bev taka mi preporaca matic. doma bev  ama ne lezev stalno dali jas sum neso kriva  ne rabotev koj znaes sto samo eden ruck  ama moze trebase  se da lezam neznam sto  da kazam kako i da e GOLEM UDAR  mi bese .Sakam da  mi kazete samo zaso velat deka 2 pat se pogolemi sansite poz.user posted image  

(Одговор на членот eva3)
Непосредна врска до пораките: 1464
13.4.2011 14:05:14   
Olivia
Siki1 sreka neka te prati vo procedurata i uspeh ovoj pat,ocekuvam od tebe na ne izraduvas so edno ili dveuser posted image ,so tebe sme site vo ovoj period imas maksimalna podrskauser posted image user posted image user posted image

Mikimiki cestitki za tebe,lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 1465
13.4.2011 14:33:01   
anebebe
mikimiki cestitki user posted image user posted image user posted image user posted image i maj si lesna bremenost user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1466
13.4.2011 17:07:16   
cece81
siki 1 so sreka mila i ovoj pat sigurno so user posted image user posted image . da ne raduvas , bi sakala da te prasam kako odi postapkata za donor sperma mislam donorot vie si go odbirate so kakvi karakteristiki e dali dr. vi dava karakteristiki na samo eden donor ili na poveke , ako imas vreme pisi ni go iskustvoto .
Mikimini so sreka user posted image i uzivaj maksimalno vo ubavata proletuser posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1467
13.4.2011 19:03:11   
eva3
fala vi na site sto me hrabrite ...blue_blue  a sto e  toa xomeopat?
jas u stvari ne ni smeam da probuvam na priroden pat  se mora da se cuvame edinstveno samo so invitro mozam ako gospod dade  ...
  fala vi na site super ste i so sreka neka im  e na site user posted image i tie sto cekat da vidatuser posted image ..poz.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 1468
13.4.2011 19:07:27   
Natasa981
cestito mikimini! user posted image imaj ubava i lesna bremenost!user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот eva3)
Непосредна врска до пораките: 1469
13.4.2011 21:38:59   
mikimini
Fala vi na site za cestitkite I vi posakuvam site da si vidite dve crticki I da bidet najsrekni,od srce vi ja isprakam seta moja sreka,pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1470
14.4.2011 16:25:15   
fanicka
Mikimini
cestitki mila, imaj si ubava user posted image . I jas sum kandidat za VTOama uste cekam odobrenie od FZO izgleda ke go propustam ovoj ciklus. Kazi mi mila po koj protokol ti praveja VTO po kratok ili dolg i vo Sistina li go pravese.

Непосредна врска до пораките: 1471
14.4.2011 19:26:46   
babydoll
zdravo na site najprvo miki mini cestitki imaj si lesna bremenost i uzivaj kolku sto mozes poveke .siki1 mila so sreka  i se nadevam deka ovoj pat ke bide uspesen ,znaj deka ja imas cela podrska .eve i jas od denes pocnav so estrofem pa se nadevam deka narednata nedela ke odam na prvo merenje na endometrium pa so gospod napred se nadevam deka ovoj pat ke bide se kako sto treba.pozz

(Одговор на членот fanicka)
Непосредна врска до пораките: 1472
14.4.2011 20:17:20   
siki1
vi blagodaram na site za poddrskata navistina mnogu me ohrabrifte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CESTITKI ZA MIKIMINIuzivaj duso so lesno samo napret mnogu mi e ubavo koga slusam vakvi vestiuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.pozzzzzzzzzz

(Одговор на членот babydoll)
Непосредна врска до пораките: 1473
14.4.2011 20:19:15   
bile_r
Dragi RR vo sabota mi e punkcijata i mi rekoa slaba ishrana ajde kazete mi sto jadevte
Pozdrav

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1474
14.4.2011 20:32:37   
siki1
BABIDOL ti sestitam duso se iznamacivme no mislam deka doaga i krajot za uspeh mnogu sum optimist taka treba da bideme site ti cestitam i ovoj pat so sreka mila

(Одговор на членот bile_r)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

разгалувања
детенце

Дали премногу ги разгалувате вашите деца?

Да,секогаш. (50%)

Не (0%)

понекогаш. (50%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!