|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
18.6.2011 22:56:56   
Carelija
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

ako e na privatno moze da se vratat i tri embriona,za invitro preku fondot vrakaat do 2 embriona

tocno taka, jas lani koga pravev IVF na privatno me prasaa dali 2 ili 3, pa ne bilo pisano od tri nitu edno, trebalo vaka prirodno da si dojde user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1801
19.6.2011 9:04:24   
Cooper
fanicka kaj mene na 12 den hCG bese 80 i sega se mislat za dveuser posted image ..ke idam utre da vidime kolku se bidejki bev ama ne se gledase ubavo mn rano bese...kako i da e nese sekiraj za se ima resenie...ke ti pomognat i doktorite da go izberesh pravilnoto i da nema rizik vo breneosta za tebe iuser posted image ..za sega uzivaj pozdrav

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 1802
19.6.2011 19:28:05   
margos
Sepak testot od krv izleze negativenuser posted image , iako imav samo mala nadez.Ajde zdravje, nareden pat, sega da vidam dali moze na priroden ciklus da se pravi odma nareden mesec, pa ako moze startuvam otkako ke dobijam.

(Одговор на членот Cooper)
Непосредна врска до пораките: 1803
19.6.2011 20:31:29   
Carelija
ajde naredniot pat poveke sreka margos, nemoj da se rastazuvas na site im stoi srekata. Pozdrav

(Одговор на членот margos)
Непосредна врска до пораките: 1804
19.6.2011 21:00:58   
betti
financka mozes da mo objasnis stoe e blasto cisti cestitam z a bremenosta kade go pravese ivf bidejki jas bev vo turcija i mene mirekoja za et 5 den mozit ke mi gi vratat sakam da kazam transferot petiot den posle puskcijata taka bilo po sigurno po kvalitetni se embrionite pisi ako mozes pozzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1805
19.6.2011 21:44:12   
zagrizenaa
super daj boze da bidatuser posted image user posted image a ne e loso iuser posted image user posted image user posted image hehee ti posakuvam lesna i zdrava bremenost.pozzzzz

< Поракaта ја уредил zagrizenaa -- 19.6.2011 21:45:21 >

(Одговор на членот fanicka)
Непосредна врска до пораките: 1806
20.6.2011 8:53:09   
babyhope
ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe

user posted image user posted image Zenicki da vi se pofalam se javiv vo fondot i mi azaa deka mi se razgledani dokumentite i deka imamae pozitiven odgovor i ni ostanuva smo da go cekame vaucerot da pristigne na domasna adresa .Uf kolku mi olesna i se izraduvav sega ostanuva samo da go zemam vaucerot i pravec na IVF .pozdravce user posted image user posted image

anebebe ЧЕСТИТКИ МИЛА за позитивниот ФЗО одговор user posted image user posted image user posted image Сега се вклучувам да видам што има ново и баш се израдував, ти посакувам што побрзо да почнеш со постапката и наскоро да ни кажеш дека имаме user posted image и user posted image user posted image . Се најубаво мила user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1807
20.6.2011 10:54:48   
Cooper
Zdravo dragi rr..eve idam od ginekolog..ima edno user posted image imase i srceva akcija..uste ne se slusa..no za sega se ide ok..mn pozdrav do site

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1808
20.6.2011 13:17:11   
anebebe
vi blagodaram milici i daj boze se da zavri ok kako i sto pocna , samo sto seuste mi go nema vaucerot na domasna adresa da mi pristigne i za toa i mn se nerviram a ke dobijam menezis i pak ke nemozam da pocnam so postapkata taka ke propadne i ovoj mesec ama ajde ke bide user posted image

Непосредна врска до пораките: 1809
20.6.2011 14:20:41   
fanicka
Cooper vo koja nedela se gleda user posted image na user posted image , jas ke odam na UZ narednata sreda togas ke bidam 2 dena vo 6 nedela, mozno li e da se vidi user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1810
20.6.2011 15:12:27   
Cooper
da fanicka doktorot mi kaza deka ima srceva akcija..no seuste ne se slusa srceto..jas sum 5 sedm.i 4 dena user posted image ..jas i ti imame eden den razlika??user posted image ..kako si ti pocnaa li kiselinite?mn pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1811
20.6.2011 15:19:08   
betti
cooper cestiki mila sega vidov deka imas pisano deka si bila na eho nogu mi e milo kako se osekase koga go gledase bebceto pozzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1812
20.6.2011 21:14:06   
zagrizenaa
superrr cestitki dajboze site da si docekame takva radost

Непосредна врска до пораките: 1813
20.6.2011 22:02:04   
bate
milicka mnogu se raduvam za tvoeto user posted image , iskreni cestitki imaj si lesna bremenost i uzivaj siuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1814
20.6.2011 22:17:46   
Cooper
vi blagodaram na site..i vi posakuvam sto pobrzo da gi vidite vasiteuser posted image user posted image user posted image ..pozd

(Одговор на членот bate)
Непосредна врска до пораките: 1815
21.6.2011 0:19:50   
srcushka
fanichka chestitki za bremenosta i natebe i na cooper imajte lesna bremenost :))))))))))))user posted image te molam kazi mi go piesh li ushte gluforminot ili go prekina so bremenosta ?pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1816
21.6.2011 12:03:09   
fanicka
Srcushka, metforminot poradi pojavenata insulinska rezistencija go pijam i ke go pijam do kraj na user posted image po preporaka na lekarot. Cooper, jas sum denes prv den vo 5 nedela a drugata koga ke odma na UZ ke bidam 5 nedeli i 5 dena, znaci ti si pred mene vo user posted image 1 nedela i 2 dena nekade. Inaku jas od pred 2 dena imam macnina i povrakawe, denes ne povratov samo malku mi se gadese. Ti kako si.

Непосредна врска до пораките: 1817
21.6.2011 12:06:30   
fanicka
Betti, sostojba na blastocista pri IVF znaci da ti go vratat embrionot 5 dena po aspiracija , togas nema sansa da se sluci vonmatericna user posted image i procentot na uspeh na IVF e 75% za razlika od 2 -3 den od aspiracija koga uspehot e do 35%. Inaku za ovaa postapka e mnogu bitna strucnosta na biologot i dr koj ja vodat postapkata, i e potrebno da se oplodat nad 6 jajce kletki za da moze da se primeni ovaa postapka.

Непосредна врска до пораките: 1818
21.6.2011 12:07:29   
fanicka
Cooper, greska 5 nedeli i 2 dena.

Непосредна врска до пораките: 1819
21.6.2011 12:50:05   
Cooper
da vo pravo si moja greska..pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1820
21.6.2011 13:13:49   
betti
fanicka ti blagodaram za odgovorot kade pravese ivf bidejki jas 4 ivf ne uspesni samo en^dnas uspea no vanmatericno i sega se resiv vo turcija tamo mi gi ivadija dvata jajovodi i sega cekam malce da ozravam i mi rekoja deka 5 posle punkcija ke bide tranferor no ti vaka uste poveke nades mi davas falla koga ke odis na eho pozdravce do tebe i do ttvoeteo bebce

Непосредна врска до пораките: 1821
21.6.2011 13:20:50   
betti
cooper mila kako si kako jas dobiv mn nemam bas jaki bolki mozam da izderzam no sakam samo da lezam janicite me bockat od vreme na vrem kako so noz bidimi poz ti i vvoeto bebceuser posted image user posted image

(Одговор на членот betti)
Непосредна врска до пораките: 1822
21.6.2011 22:36:25   
betti
fanicka mila ke te molam da mi objasnis posle punkcija transfer na 5 den bidejki jas ima 4 ivf ne uspesni mi tranfer mi pravea posle 2 do 3 dena

a sega se sesiv vo turcija bev pred 2 nedeli i tamo vidoa deka nemase ni so ivf a ni na normalin pat da osanam bremena bidejki desniot kanal mi bese nogu naduen ponln so voda isto i levot bese malce i za posigurno da bide mi gi izvadija 2 jajovoda i sega se pripremam za ivf i mi rekoja za transfer deka ke bide mislam 5 den molimte objasnimi

kako odi to mmolimte mi davas pogolema nades posimi te molam ti blagodaram od napred te guskam

Непосредна врска до пораките: 1823
21.6.2011 22:40:49   
betti

cooper kako si mila gledam deka si online pisimi na pp nemozam da pratam pp poraka

Непосредна врска до пораките: 1824
21.6.2011 23:59:54   
betti
anebebe nemoj da se sekiras i nemoj da se nerviras bidi opustena koga e piano od gospot togas ke ti dojde user posted image user posted image user posted image user posted image samo da bides smirena gledam si online  bidi pozzzzz

Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?