Olivia -> RE: Вештачко оплодување - II дел (20.10.2011 23:56:45)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: LUBA Zdravo,kako ste mi? Jas sakam da ve prasam dali nekoj e imal iskustvo so krvarenje za vreme na ovulacija,mene prv pat mi se desi posle transverot neuspesen mi dojde menstruacija,a od vcera i nekna za vreme na ovulacijata pak krvarev prasav doktori mi rekoa normalno bilo toa.I dali nekoj ima iskustvo vo Plodnos Bitola ili Remedika vo Sk neznam sega za vtoro invitro kaj da da zakazam i dali i tamu e se so vrski kaj doktorite i koj se podobri doktori nisto ne znam,pa ajde pomagajte.POZDRAVCE DO SITE Po neuspesnoto IVF t.e po mojot tret e.t pocnaa problemite so menstruacijata, se pojavuvase krvarenje za vreme na ovulacijata itraese do tri dena , se utvrdi deka e poradi visokiot estrogen posledica na terapijata koja ja primav, po 3-4 meseci veke imav normalna ovulacija bez krvarenje, taka da Luba bez mnogu grizi ke se sredi za izvesno vreme no sepak so kontrola od doktor. Dafne iskreno zalam za ovoj neuspeh, ke dojde i nasiot den koga ke gi vidime tie tolku ocekuvani [sm=rozacrtici.gif], guski za tebe mila!
|
|
|
|